X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)

Oceń ten wątek:
  • Antolinka Znajoma

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    A w jakiej dawce miałaś i ile cykli i wg ;p

Już nie pamiętam dokładnie bo to było już jakiś czas temu. Brałam 6 mieisecy po 1 tabletce potem 3 miesiące przerwa znowu 6 i znowu przerwa i znou 6 na clo i nie wychodziło... potem jak.juz trafilam na odpowiedniego lekarza to zrobił mi kauteryzacje jajnikow i potem znowu clo i w 7 cyklu po sie udalo :)

Teraz się staramy o drugie dziecko i jak we wrześniu się nie uda to pewnie znowu clo mnie czeka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lista uaktualniona :)

malka lubi tę wiadomość

• Lucia88 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa, a znasz już termin kolejnego transferu?

U mnie dzisiaj 5dc i umieram z bólu...znowu mierzę tempkę, wracamy do starań, ale bez spiny. Jak się uda, to serduszkowanie co drugi dzień.

PRZERWA W STARANIACH

29.05- neurolog
    31.05- psychiatra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucia88 wrote:
    Agniechaaaa, a znasz już termin kolejnego transferu?

U mnie dzisiaj 5dc i umieram z bólu...znowu mierzę tempkę, wracamy do starań, ale bez spiny. Jak się uda, to serduszkowanie co drugi dzień.
    Narazie muszę czekać na @ i wizyta z racji ze to na cyklu sztucznym wszystko Zalerzy od endo i wyników z krwi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w czwartkowy poranek :) popołudniu spotkanie z przyjaciółką :) pewnie jakieś pianki na rozluźnienie :) za niedługo juz tylko czerwone wytrawne winko :)

Meśka, Flowwer lubią tę wiadomość

• Meśka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu to dziś juz czwartek ? Straciłam rachube czasu mimo ze w pracy codziennie siedze, zle ze mna :) Ja dzis urywam sie z pracy i jade do ikei po łózko dla syna-bedzie uczyl sie sam spac :) generalnie przestalam myslec o staraniach a zabralam sie za remont jego pokoju :) moze mi to dobrze zrobi. Milego dnia dla wszystkich :)

KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • czarnaiwi Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę o zapisanie na 19.09

l22n6iyeodmrpg2f.png
    10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
    AMH 7,12 ng/ml
    LH 5,9 mLu/ml
    FSH 5,6 mLu/ml
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa możesz mnie już wpisać na 29go, co prawda @ dopiero za tydzień ale ja wiem że na ten cykl nie mam co liczyć...

Czarna81
    22 cs.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8063b700bb3.jpg
    Nowa zawieszka, niech Nas chroni niech przypomina <3 kolejna w kupnie zawieszka to-Bałwanek

Czrna 81, KateKum, Flowwer lubią tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antolinka wrote:
    Już nie pamiętam dokładnie bo to było już jakiś czas temu. Brałam 6 mieisecy po 1 tabletce potem 3 miesiące przerwa znowu 6 i znowu przerwa i znou 6 na clo i nie wychodziło... potem jak.juz trafilam na odpowiedniego lekarza to zrobił mi kauteryzacje jajnikow i potem znowu clo i w 7 cyklu po sie udalo :)

Teraz się staramy o drugie dziecko i jak we wrześniu się nie uda to pewnie znowu clo mnie czeka :)

A sprawdziłaś AMH ? Bo drastyczne taki zabieg obniża rezerwę jajnikową

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Alusiek84 Przyjaciółka

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dopiero niedawno odkrylam ten portal ale staramy sie z mezem o drugie dziecko juz trzeci miesiac i jak mnie przyjmiecie to prosze o wpisanie na 2 wrzesnia

3jgx9jcgckdpkn2y.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy i zapraszamy.
    Na szczęście już piątek, mam dosyć tego tygodnia. U mnie chyba cykl bez owulacji, ale to nic. W październiku będzie mój miesiąc.

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Nati1990 Koleżanka

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie przyjmiecie mnie na 5 wrzesień co prawda 3 mam urodziny i kusi ale zobaczymy

6 cykli starań endometrioza 1813dbe4248d0b9ee65acde256de7c26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny @ przyszla :) szybko po dupku :) zsraz dzwonie do kliniki i dowiem sie czy 4dc to nie za pozno, bo jezeli to za pozno to niech mi wypisza leki i zaczne je zarzywac wczesniej w weekend a w pon zrobie sobie wizyte :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati1990 wrote:
    Witajcie przyjmiecie mnie na 5 wrzesień co prawda 3 mam urodziny i kusi ale zobaczymy
    Jestes na liscie, trzymam kciuki :)

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga cudna zawieszka :)

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane!:) U nie dziś 1dpo, wiec już sobie obliczyłam kiedy będę testować. Biore Dupka, więc po 10 dniach test obowiązkowo;-) no i wychodzi mi na 6go września. Agniechaaa wpisz mnie proszę:-)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Alusiek84 Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzis 6dpo i moj biust mnie wykonczy! Nie pamietam zeby mnie tak bolal w poprzedniej ciazy a na okres mnie nigdy nie boli... myslicie ze to moj szczesliwy miesiac?

3jgx9jcgckdpkn2y.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alusiek84 wrote:
    Dziewczyny dzis 6dpo i moj biust mnie wykonczy! Nie pamietam zeby mnie tak bolal w poprzedniej ciazy a na okres mnie nigdy nie boli... myslicie ze to moj szczesliwy miesiac?
    Ja myślę, że tak, a może nie. A serio to myślę, że nie ma co rozkminiać każdego objawu pod kątem ciąży. Ja np jestem dowodem na to że do daty @ można nie mieć absolutnie żadnych objawów ;)
    Jak biust boli znaczy prog fajny :) zazwyczaj bo mnie nawet przy fajnym progu nie boli :D

Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boduszka wrote:
    Witam wszystkie!Przybywam z sierpniowego wątku :) test zaplanowany na 6 września i mam nadzieje że @ nie pokrzyżuje mi planów tak jak w sierpniu :)

o to już widzę mam dwie koleżanki testerki na 6go;-)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ