WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedna_z_Wielu wrote:A w jakiej dawce miałaś i ile cykli i wg ;p
Już nie pamiętam dokładnie bo to było już jakiś czas temu. Brałam 6 mieisecy po 1 tabletce potem 3 miesiące przerwa znowu 6 i znowu przerwa i znou 6 na clo i nie wychodziło... potem jak.juz trafilam na odpowiedniego lekarza to zrobił mi kauteryzacje jajnikow i potem znowu clo i w 7 cyklu po sie udalo
Teraz się staramy o drugie dziecko i jak we wrześniu się nie uda to pewnie znowu clo mnie czeka -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa, a znasz już termin kolejnego transferu?
U mnie dzisiaj 5dc i umieram z bólu...znowu mierzę tempkę, wracamy do starań, ale bez spiny. Jak się uda, to serduszkowanie co drugi dzień.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyLucia88 wrote:Agniechaaaa, a znasz już termin kolejnego transferu?
U mnie dzisiaj 5dc i umieram z bólu...znowu mierzę tempkę, wracamy do starań, ale bez spiny. Jak się uda, to serduszkowanie co drugi dzień. -
nick nieaktualny
-
Jezu to dziś juz czwartek ? Straciłam rachube czasu mimo ze w pracy codziennie siedze, zle ze mna Ja dzis urywam sie z pracy i jade do ikei po łózko dla syna-bedzie uczyl sie sam spac generalnie przestalam myslec o staraniach a zabralam sie za remont jego pokoju moze mi to dobrze zrobi. Milego dnia dla wszystkich
KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Antolinka wrote:Już nie pamiętam dokładnie bo to było już jakiś czas temu. Brałam 6 mieisecy po 1 tabletce potem 3 miesiące przerwa znowu 6 i znowu przerwa i znou 6 na clo i nie wychodziło... potem jak.juz trafilam na odpowiedniego lekarza to zrobił mi kauteryzacje jajnikow i potem znowu clo i w 7 cyklu po sie udalo
Teraz się staramy o drugie dziecko i jak we wrześniu się nie uda to pewnie znowu clo mnie czeka
A sprawdziłaś AMH ? Bo drastyczne taki zabieg obniża rezerwę jajnikową
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga cudna zawieszka
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
hej Kochane! U nie dziś 1dpo, wiec już sobie obliczyłam kiedy będę testować. Biore Dupka, więc po 10 dniach test obowiązkowo;-) no i wychodzi mi na 6go września. Agniechaaa wpisz mnie proszę
-
Alusiek84 wrote:Dziewczyny dzis 6dpo i moj biust mnie wykonczy! Nie pamietam zeby mnie tak bolal w poprzedniej ciazy a na okres mnie nigdy nie boli... myslicie ze to moj szczesliwy miesiac?
Jak biust boli znaczy prog fajny zazwyczaj bo mnie nawet przy fajnym progu nie boliJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
boduszka wrote:Witam wszystkie!Przybywam z sierpniowego wątku test zaplanowany na 6 września i mam nadzieje że @ nie pokrzyżuje mi planów tak jak w sierpniu
o to już widzę mam dwie koleżanki testerki na 6go;-)