WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy333 wrote:o ja też planuje 6 września:)
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Ja niby 9 ale ovu przyszła wcześniej niż planowałam i znając moje szaleństwo testowe będę szczać od 3 września czyli 9 dpo
heheh, ja wlasnie siedze na Allegro i tesciory oglądam, cos trzeba zakupić nawrzesień
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz po wizycie z racji, ze po plastrach ktore do tej pory bralam dostawalam alergi na posladku to od jutra estrofem
1-1-1
Od 6dc zwiekszam
1-1-2
Kolejna wizyta w 8dc czyli przszly piatek o 13:00
Dostalam recepte na accofil ktory bedzie podany prawdopodobnie 5.09 transfer 11/12.09 na 200% dwa pingwinki wracają pod serducho gdxie ich miejsceMeśka, never_lose_hope, Flowwer, Czrna 81, malka lubią tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Ja myślę, że tak, a może nie. A serio to myślę, że nie ma co rozkminiać każdego objawu pod kątem ciąży. Ja np jestem dowodem na to że do daty @ można nie mieć absolutnie żadnych objawów
Jak biust boli znaczy prog fajny zazwyczaj bo mnie nawet przy fajnym progu nie boli -
Agniechaaaa wrote:Juz po wizycie z racji, ze po plastrach ktore do tej pory bralam dostawalam alergi na posladku to od jutra estrofem
1-1-1
Od 6dc zwiekszam
1-1-2
Dostalam recepte na accofil ktory bedzie podany prawdopodobnie 5.09 transfer 11/12.09 na 200% dwa pingwinki wracają pod serducho gdxie ich miejsceAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Juz po wizycie z racji, ze po plastrach ktore do tej pory bralam dostawalam alergi na posladku to od jutra estrofem
1-1-1
Od 6dc zwiekszam
1-1-2
Dostalam recepte na accofil ktory bedzie podany prawdopodobnie 5.09 transfer 11/12.09 na 200% dwa pingwinki wracają pod serducho gdxie ich miejsceAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Alusiek84 wrote:Dziekuje Hopeless, staram sie nie doszukiwac objawow ale jest ciezko. No i misze przyznac ze biust tak ostatnio mnie bolal chyba jak karmilam piersia a juz na pewno mnie nie boli na @
Trzymam kciuki żeby to był ten cyklAmy333, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było, ale miałam tak zwariowany tydzień, że głowa mała!!
Dziś wyjeżdżamy do Chorwacji, a ja ciągle latam nad walizkami, nienawidzę pakowania, nie idzie mi kompletnie!!
Ale mega się cieszę na ten urlop, jest mi potrzebny jak psu buda!!!
Wczoraj byliśmy w Gamecie Gdynia u doktora Czecha - Dziewczyny - w życiu jeszcze nie trafiłam na tak świetnego lekarza!
Trzymał nas z godzinę, wszystko odpowiedział, do IVF będziemy podchodzili w Gdyni.. Nieważne dojazdy, ważne jest uczucie, że będziemy mieli dobrą opiekę!!
Tak w skrócie - czekam na @ na początku września, zaczynam brać pigułki antykoncepcyjne od 2 dc (przez jeden cykl), powtarzam w 2dc AMH i FSH (może uda się w innym laboratorium i załapiemy się na refundację, jeśli nie - idziemy bez refundacji)..
14 września mamy umówioną wizytę, lekarz przypisuje nam leki na stymulację i jeszcze we wrześniu ruszamy ( o ile wszystkie wyniki wyjdą dobrze, dziś robiłam wymaz na chlamydie i czystość pochwy, trzymajcie kciuki żeby wszystko było super, nie zniosę kolejnych kopów w dupsko )..
Także jestem podkręcona na maksa! Wróciła nadzieja
Lekarz mówił, że z moim AMH może być trudniej, ale szanse sąCzrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
sylwia198808 wrote:Hej Dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było, ale miałam tak zwariowany tydzień, że głowa mała!!
Dziś wyjeżdżamy do Chorwacji, a ja ciągle latam nad walizkami, nienawidzę pakowania, nie idzie mi kompletnie!!
Ale mega się cieszę na ten urlop, jest mi potrzebny jak psu buda!!!
never_lose_hope lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Wiem ze jest ciężko. Ja np jestem model co olewa objawy i zupełnie ich nie rozkminiam za to niech mi ktoś zabierze moje testy! Zabije! Jestem uzależniona i czasem sikam od 8 dpo co jest szaleństwem a na 100% sikam od 9 dpo każdy ma swoje za uszami
Trzymam kciuki żeby to był ten cykl
Cholera ja się boję robić testów, zawsze czekam na termin @
Ale objawy zdecydowanie wypatruje, tylko wiem niestety, że moja głowa je sama produkuje -
A ja się cykam przed jutrzejsza wizytą, laski trzymajcie kciuki żeby nie było polipa!7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Amy333 wrote:o to już widzę mam dwie koleżanki testerki na 6go;-)Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
bazylkove wrote:A ja się cykam przed jutrzejsza wizytą, laski trzymajcie kciuki żeby nie było polipa!
Ja trzymam !!! no wreszcie coś optymistycznego musi być a nie tylko sól w oczy !!Czrna 81, bazylkove lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nie mam ostatnio czasu tu zaglądać. Byłam ostatni tydzień w starej pracy i masa rzeczy była jeszcze do załatwienia. Dzisiaj koleżanki zrobiły mi pożegnanie i było mega wzruszająco. Wszystkie się poryczały a ja oczywiście najbardziej. Teraz kilka dni wolnego i od 1.09 ruszam z nową pracą
Agniechaaaa super wieści!
Sylwia, ekstra że w Gdyni tak pozytywnie teraz luzuj na urlopie!
Bazylkove trzymam kciuki!never_lose_hope, Lunaris, bazylkove, Anna Stesia lubią tę wiadomość