WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Coś ewidentnie jest na rzeczy! Do tego czwartku to my tu chyba wszyscy padniemy na zawał z emocji i wrażeń. A Pingwinek może chce zakomunikować, że mu smakują ogórki kiszone?
Anna Stesia, Flowwer, Bocianiątko, admiralka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie malpiszon za rogiem i dobrze, ale takiego spadku tempki to nigdy nie mialam! Z37.09 na 36,61 na łeb na szyje:p a przed chwila znowu sprawdzilam po 2 godzinach i pokazuje 37,09. Moze się zepsuł a moze to skutki bromergonu i malpiszn przyjdzie szybciej? Powinien w srode- czwartekStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:u mnie malpiszon za rogiem i dobrze, ale takiego spadku tempki to nigdy nie mialam! Z37.09 na 36,61 na łeb na szyje:p a przed chwila znowu sprawdzilam po 2 godzinach i pokazuje 37,09. Moze się zepsuł a moze to skutki bromergonu i malpiszn przyjdzie szybciej? Powinien w srode- czwartek
Iza a zioła pijesz pierwszy cykl? u mnie zioła skracają cykl o 3-4 dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zielona, to że macie dwójkę dzieci nie znaczy, że nasienie jest nadal ok.. z tym różnie bywa i powinniście to sprawdzić. Ile lat mają Wasze dzieci?
Swoją drogą masz błąd w podpisie - wpisałaś, że ciąża biochemiczna była w 2016 roku.
W dalszej kolejności drożność jajowodów.
Na lepszy śluz polecam wiesiołek (tylko do owulacji) i napar z siemienia lnianego.
Można się też wspomagać specjalnym lubrykantem - Pre Seed lub Conceive Plus.
Anna Stesia, zubii lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Iza a zioła pijesz pierwszy cykl? u mnie zioła skracają cykl o 3-4 dni
Byłam w łazience i rozkręca się plamienie. Cieszę się bo oeulka by mi wypadła w październiku na wyjeździe a tak to spokojnie będziemy się starać: ) to chyba zasluga bromkaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Zielona1911 wrote:Czy sa jakies leki na lepszy sluz?
Tak, zabieramy następnym razem już dwa bo są w bliźniaczym dwupaku zarodkowym.
Czy Wy też macie takie parcie na pęcherz? Siusiałabym co 10 minut
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
Ja sobie też w tym cyklu podkręciłam ziołami i już mi się zaczyna wodnisty śluz powoli -zależy mi żeby trochę wcześniej @ przyszła bo szpital za rogiem. Obstawiam owulacje po ziołach w 10dc
-
problemik wrote:Jest żel wspomagający na lepsze dotarcie plemników.
Tak, zabieramy następnym razem już dwa bo są w bliźniaczym dwupaku zarodkowym.
Czy Wy też macie takie parcie na pęcherz? Siusiałabym co 10 minut
W czasie owulacji tak mam z sikaniem -
nick nieaktualnyTak dokladnie wkradl sie blad mialo byc 2017 ciaza biochemiczna (beta byla 170). Poronilam 25dpo.
Mamy 9latka i 5latka.
Czyli mimo wszystko ze byla ciaza w kwietniu powinnismy zbadac nasienie? Mi sie wydaje ze moze wlasnie ze sluzem u mnie cos nie tak. Malo rozciagliwosci i owszem czuje wilgotność ale to raczej taka mleczna woda. -
Lunaris wrote:Ja sobie też w tym cyklu podkręciłam ziołami i już mi się zaczyna wodnisty śluz powoli -zależy mi żeby trochę wcześniej @ przyszła bo szpital za rogiem. Obstawiam owulacje po ziołach w 10dcStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%