WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
myssss wrote:Hej, u mnie tempka juz spada tyle czekanie na nic. Normalnie siedze i lzy mi naplywaja do oczu Czlowiek nic nie moze sobie zaplanowac.
Teraz bylby idealny czas na druga ciaze...innamorata88 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Lucia kciuki zaciśnięte, powodzenia!!!
Barbarka1984 jak pięknie!!! Pamiętam Cię doskonale, dajesz wiarę!
Meśka wrote:Ide jutro na sonohsg i sie stresuje troszke. Nie bolu ale ze okaze sie ze sprzęt niedrożny i co wtedy ...
Będzie dobrze, mam nadzieję, że będzie drożne wszystko.
Co do planów to nasze pierwsze dziecko już by kończyło 3 latka...Także nie ma co planować, bo to bierze w łeb wszystko. Gdybym mogła się cofnąc do wieku 16-17 lat z wiedza z tej chwili to bysmy się wcale nie zabezpieczali tylko szli na żywioł.
A tak trzeba iśc do przodu!
Dziewczyny damy radę. Ja przez weekend odpoczęłam, nabrałam sił. Męża zbzykałam. Trzeba się cieszyć seksem, a nie tak jak do tej pory!
Trzeba powalczyć trochę o psychikę, bo ona nam najczęściej siada z tego wszystkiego.Izape_91, Barbarka1984, Lunaris, Flowwer, Bocianiątko, Lucia88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Barbarka1984 wrote:Calkowicie naturalnie!!! Bez zadnych dziwnych tabletek hormonalnych. Zaczelam pic dziennie 2l wody z sola himalajska. Duzo warzyw. Koktajle odzywcze i astaksantyna Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo dobrze
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
Beta 18.11 5085❤️
Martynka 08.06.2018 ❤️ -
Dzień dobry
lucia kciuki mocno zaciśnięte :*
Nie udzielam się bo i tak nic nie wnoszę w "zycie" forum, ale chcę abyście wiedziały, że cały czas jestem z Wami
Gratuluję wszystkich pozytywów, kibicuje przyszłym testujacym, betujacym i wizytujacym
Weekend jak zwykle zlecial szybciutko.
Zobaczymy co przyniesie ten mc.
Pozdrawiam Was gorąco :*Lucia88 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Hej dziewczynki troszkę mnie tu nie było. Weekend z mężem z dala od domu . o mojej ciąży już wszyscy wiedzą a powiedzieliśmy może 3 osobą heh. Znajomi przywlekli 4 wory ubranek ale wszystko wędruje do mojej siostry która rodzi tuż tuż mi jeszcze nie potrzebne
Przesyłałam wiruski ciążowe {]*%€~§><\[|~!.,¥|[[£%\{>^~ i mocno trzymam kciuki za Was
Flowwer jak się czujesz po antykach?? A u Sylwii co tam?Jedna_z_Wielu, KateHawke, Ataga12, Karma88, Lunaris, Yoselyn82, Flowwer, Bocianiątko, Czrna 81, Sarna84, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Lucia kciuki zaciśnięte, powodzenia!!!
Barbarka1984 jak pięknie!!! Pamiętam Cię doskonale, dajesz wiarę!
Będzie dobrze, mam nadzieję, że będzie drożne wszystko.
Co do planów to nasze pierwsze dziecko już by kończyło 3 latka...Także nie ma co planować, bo to bierze w łeb wszystko. Gdybym mogła się cofnąc do wieku 16-17 lat z wiedza z tej chwili to bysmy się wcale nie zabezpieczali tylko szli na żywioł.
A tak trzeba iśc do przodu!
Dziewczyny damy radę. Ja przez weekend odpoczęłam, nabrałam sił. Męża zbzykałam. Trzeba się cieszyć seksem, a nie tak jak do tej pory!
Trzeba powalczyć trochę o psychikę, bo ona nam najczęściej siada z tego wszystkiego.
ja też mojego, mimo, że chora wykorzystałam i to tak porządnie : ) Jak sobie przypomnę te moje akcje budzenia go o 2-3 w nocy, bo musi być ciągłość to mi się śmiać chce : D ale wiadomo, że początki są trudne, teraz wolę, żebyśmy byli chociaż zadowoleni, niż żebyśmy zaliczyli szybki mechaniczny numer, bo to psuje związek i to bardzo.
Dobra, zbieram się do lekarza, pewnie będzie kolejka jak do czyśćca, potem jade do mamy z rogalikami na kawę i do domku robić obiad : )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 11:33
Karma88 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Myss łączę się w bólu, u mnie temp. też już trzeci dzień leci w doł :*
Lucia mocno trzymam kciuki za piękną betę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 11:35
Lucia88 lubi tę wiadomość
-
Ehh u mnie znowu klapa... Progesteron z 22dc ponad 14, a 25dc już mega bolesne skurcze i kolejnego dnia @ . Naprawde mialam nadzieje ze jednak uda się przed laparo, nawet kilka dni temu z ginem żartowaliśmy ze pewnie niepotrzebnie ustalamy termin... No ale trudno, jutro odbiorę wyniki z wymazu i jeśli będą ujemne to pisze do gin o przełożenie terminu laparo, bo wypadałoby dopiero w 18dcstarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
staraczka pierwsza łapię wiruski Jak się czujesz w ogóle?
Jedna_z_Wielu ja ci dam "nic nie wnoszę"... wszystkie coś wnosimy: swoje doświadczenia, codzienne marzenia, a nawet przepisy , kawały czy linki do filmów. Od tego tu jesteśmy żeby się nawzajem wspierać a także odwracać uwagę i myśli od tematu starań. Więc gadaj z Nami ile wlezie Wszystkie tu jesteśmy dla siebie nawzajemLunaris, Flowwer, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Nie udzielam się bo i tak nic nie wnoszę w "zycie" forum, ale chcę abyście wiedziały, że cały czas jestem z Wami
Nie pieprz głupot Kochana!!! Ja tu non stop jojczę.
Pisz co tam, jak tam.
Ja wczoraj wariowałam w kuchni. Zupka, naleśniczki, ciacho. Wreszcie moja pasja odżyła. Parę lat temu gotowałam na potęgę. Praca w domu na to pozwala, więc dlaczego ja z tego zrezygnowałam i ograniczyłam się do minimum!?
A tak nawiasem mówiąc to 1 września robiłam badanie witaminy B6 i w oddziale w cenniku jest info, że czeka się na wynik 15 dni. Dzwoniłam w zeszłym tygodniu w środę to powiedzieli, żebym się w piątek odezwała, bo powinien już wtedy być wynik. Dzwonię w piątek i co? Lala mi mówi, że przecież mają 18 dni roboczych na to. No myslałam, że coś mnie trafi. Powiedziałam, że w takim razie niech poprawią cenniki we wszystkich oddziałach, bo tylko w błąd wprowadzają. Także dalej czekam.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Kurna nienawidzę tego momentu - sprawdzanie co chwilę czy już się zaczyna plamienie zwiastujące okres ;P. 100% bardziej wolę kolejny okres niż tą niepewność
Karma88, KateHawke, Izape_91 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ja kiedyś pytałam mojego eMka jakie by chciał imiona. Rafał albo Łukasz - innej opcji nie bierze pod uwagę No to pytam go a ja dla dziewczynki : "Eeee... pojęcia nie mam". Taki pewien że jak nam się uda to chłopiec będzie
Karma88 lubi tę wiadomość
-
KateHawke czuje się dobrze. Brzuszek już u mnie widać piersi czuje tylko na wieczór. Jakiś tam specjalnych zachcianek nie mam. Często robi mi się słabo gdy np stoję w kolejce albo chodzę po sklepie wśród tych wszystkich ludzi i te wszystkie zapachy to mnie mdli. Przeczucie mam na dziewczynkę chociaż inni po tym co jem i wogole mówią że będzie chłopak ważne żeby było zdrowe. Może 9 października się nam pokaże i czekam z niecierpliwością na pierwsze kopniaki każdej z was życzę takiego maleństwa. Wiem dobrze jak to jest chcieć a nie mieć. Nigdy się nie poddawajcie bo w końcu do was zawita ten mały wielki człowiek!!!
KateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny. Mam pytanie, pomóżcie plis.
Mam nowego ginekologa, zlecił mnóstwo badań i między innymi progesteron w 7dpo i 11 dpo. Ten 11ty dzień po owulacji mnie bardzo zdziwił ale jak kazał dziś rano wstałam i poszłam na badanie. Przechodząc do sedna, 7dpo mój progesteron wynosił 11,1 ng/ml a dziś 11 dpo wynosi 17,6 ng/ml. Czy nie powinien spadać? czy po takim wyniku rozsądnie byłoby pójść na bete jutro? Na testy boję się sikać, więc na razie odpadają... Jak myślicie?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyJa powiedziałam sobie że nigdy dziecka nie nazwę ani Łukasz ani Mateusz bo wszyscy to chuliganie, coś w tych imionach jest.
Pamiętam że zawsze chciałam córę nazwać Ania, bo jakie znałam to sie dobrze uczyły, fakt są wyjątki od reguły...
Teraz już z tego wyrosłam.KateHawke lubi tę wiadomość