WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Flowwer ja tu zostanę na różowej specjalnie dla Ciebie. Tam przecież nikogo nie znam
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Flowwer ja tu zostanę na różowej specjalnie dla Ciebie. Tam przecież nikogo nie znam
A pozatym tam sie trafiają dziwni ludzie :p (inna ostatnio o tym pisała, aż z ciekawości weszłam i sie uśmiałam)Czrna 81, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A pozatym tam sie trafiają dziwni ludzie :p (inna ostatnio o tym pisała, aż z ciekawości weszłam i sie uśmiałam)
Jakoś ten fiolet mi nie podchodzi. Za dużo miesięcy na różu -człowiek się przyzwyczaja
A tak po za tym gratuluję wątku! Na nim wejdziesz w drugi trymestrBocianiątko lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Ja też weszłam po komentarzu Innej
Jakoś ten fiolet mi nie podchodzi. Za dużo miesięcy na różu -człowiek się przyzwyczaja
A tak po za tym gratuluję wątku! Na nim wejdziesz w drugi trymestr
Hihihi No zobaczymy co Nam pisane i co sie okażeCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Flowwer ja tu zostanę na różowej specjalnie dla Ciebie. Tam przecież nikogo nie znam
Jesteś kochana ale miejsce ciężarówek jest po drugiej stronie.
Ja wiem że decyzja o IVF to dopiero początek długiej drogi i różowo jak tu nie będzie ale tą walkę podejmuję z pełną świadomością.
Własnie hartuje tylek przy winku
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Jesteś kochana ale miejsce ciężarówek jest po drugiej stronie.
Ja wiem że decyzja o IVF to dopiero początek długiej drogi i różowo jak tu nie będzie ale tą walkę podejmuję z pełną świadomością.
Własnie hartuje tylek przy winku
Oooo matko winko mmmmm takie zimne na taki upał mmmm
Jutro robię sobie kompot bede popijać w upalne wieczory -
Agniechaaa super że założyłaś wrzesień ja we wrześniu wracam do akcji! jak tylko dostanę @ po zabiegu to się zapisuję i wierzę, że będą tu Twoje liczne wiruski
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Agniechaaa super że założyłaś wrzesień ja we wrześniu wracam do akcji! jak tylko dostanę @ po zabiegu to się zapisuję i wierzę, że będą tu Twoje liczne wiruski
Beta, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Ja też wracam do walki w sierpniu, ale testowanie dopiero we wrześniu. Możesz mnie kochana wpisać na 09.09. Na szczęście lekarz powiedział, że wszystko ładnie się goi i po najbliższej @ mogę wrócić do starań
Tak więc trzymam kciuki za same pozytywne wieści ❤Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Ja też wracam do walki w sierpniu, ale testowanie dopiero we wrześniu. Możesz mnie kochana wpisać na 09.09. Na szczęście lekarz powiedział, że wszystko ładnie się goi i po najbliższej @ mogę wrócić do starań
Tak więc trzymam kciuki za same pozytywne wieści ❤91Ewela09, Flowwer lubią tę wiadomość
-
O! To mój wątek
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Czyżbym podkradał??? Przepraszam
-
nick nieaktualny
-
Ja raczej na 15stą rocznicę ślubu z baby się nie wyrobię ehhh
Już jakoś człowiek do bycia we dwójkę się przyzwyczaił.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
W końcu jakieś wyniki mi wyszły nie tak. Mam 2 mutacje genetyczne i liczę ze to one ponoszą winę za ten paskudny rok i 3 straty.
-
Flowwer wrote:Jak tak dalej pójdzie to na listopad będę sama
Nie martw się, ja w listopadzie dotrzymam Ci kroku na pewno A potem chcę ogromy wirusków od CiebieFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml