WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Hej dziewczyny, mam nadzieje, że będę miała świeży transfer i też będę testować we wrześniu. Póki co jutro ostatni antyk, czekam na krwawienie i od 3dc gonadotropiny.
A na razie wam kibicuje w pierwszej ławce !!Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej dziewczyny, mogę nieśmiało dołączyć? Gin obiecała że we wrześniu możemy działać i mam nadzieję że nic się złego nie podzieję i mi tego nie odwoła! Stresik mam bo coś wyszło nie tak z cytologi i dzisiaj idę się dowiedzieć o co chodzi. Jak nic się nie rozregulowana to koło 8.09 owulacja i po 20 testowanie...
mam nadzieję że tak będzie! Wysyłam wszystkim pozytywne myśli -
nick nieaktualnyDotka mocno trzymam kciuki!!!!
Flo bez Ciebie to forum nie istnieje wiec musisz tu być z Nami a ja mam zaciśnięte za Ciebie cały czas kciuki i walczymy kochana!!!
Pilik zapraszamy jak zdecydujesz sie na kąkretną datę testowania to wpisze Cię na listę daj tylko znac i daj zanc jak tam po wizycie, powodzenia!Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Ja zawieszona poki co w piątek idę na kolposkopie i może po niej się czegoś dowiem... chociaż jeżeli by pobierali wycinki to na wyniki trzeba czekać znowu dwa/trzy tygodnie...
-
nick nieaktualny
-
Jak u mnie wszystko będzie ok to testuję 7 września. Ale zobaczymy czy @ będzie o czasie i homocysteina w normie
Karma88, Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:To jeszcze czekam kochana zanim Cię wpisze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 21:16
-
Hej ja tez na fiolecie sie odnalezc nie moge i podczytuje rozowe wątki mam nadzieje ze weteranki uz we wrzesniu beda zafasolkowane a moze nawet szybciej sie uda
Jedna_z_Wielu, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Cześć witam wszystkich
też jestem z tych starających się. Trzydziecha na karku a tu nic..
Mam do Was pytanie: Czy któraś z Was próbowała z L4 na czas starań?
Zastanawiam się. Mam stresującą pracę i myślę, że to może być przyczyna niepowodzeń. Ciężko się wyluzować itd..
co myślicie?Szczęściu trzeba pomagać.. -
Po pierwsze z jakiego powodu lekarz Ci takie zwolnienie wystawi? Po drugie prędzej czy później zaczniesz się bać kontroli z zusu albo z pracy. Po trzecie może się odstresujesz jeśli chodzi o pracę ale będziesz bardziej zestresowana tym ze musisz zajść. Będziesz świrować. Będziesz czuła presję ze ciąża musi być do dnia X bo tego dnia kończy się l4.
Ja bym nie poszła. Zwłaszcza że to tzw lewe zwolnienie. -
nick nieaktualny
-
Phnappy wrote:Hej - mogę się dołączyć?
będę testować 6 wrześniaPhnappy lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄