WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Powiem Wam, że sesje w takich kieckach czerwonych to bym zalecała każdej parze! I wcale nie koniecznie w ciąży! Mój mąż od wczoraj patrzy na mnie jeszcze bardziej maślanymi oczami niż do tej pory :p chyba zakochał się po raz kolejny
Myślę, że w takiej sytuacji byłyby mega skuteczne :p
Ja już zamawiam taka sukienkę!!!!Kaczorka lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:
Melduję 18,5cm Michasia i prawie 280g❤️❤️ Dr już powiedziała , żeby nie kupować ubranek na 56cm
Super wiadomosc! Ale Ci chłopsiko w tym brzusiu rośnie Faktycznie możesz sobie darować 56 I chyba SN tez...
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nadzieja73 wrote:Cześć babeczki ☺
Kaczorka przecudną masz pamiątkę.
Ja powoli przenosze sie na październik.
11 dpo i niestety jedna obrzydliwa kreska ,mało tego temperatura spadła o dwie kreski .Przełknęłam łzy i złość .Nie mam złudzeń
Przybij smutną piątkę u mnie tez negatywny
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Zaczynam się stresować... Heh najlepsze jest to, że wcale nie przed testowaniem EMek w końcu w piątek idzie na badania nasienia. A potem w sobotę do androloga. Właściwie to najbardziej boję się tego, że jak wyjdą niezbyt dobre wyniki to androlog będzie chciał kontynuować leczenie. A ja wolę od razu startować z IVF niż czekać na coś co i tak nie nadejdzie.
-
Sarna - mój też nie chciał sesji. Marudził, że po co. Że za szybko! Że jak się młoda urodzi to wtedy zrobimy. A jak tak bardzo chciałam, że sobie znalazłam studio i dałam mężowi wybór, że albo idzie ze mną albo idę sama. No i poszedł a teraz zaciesza i sam przyznaje, że to była dobra decyzja.
Monika - mówisz, że do sypialni się przyda taka czerwień? :p
Ewentualnie u fotografa można cyknąć fotkę i później mężowi pokazać wstawić w ramkę i postawić przy łóżku :pKateHawke, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja, Nowa na dzielni głowa do góry- ciąże trójkami chodzą to pewnie pójdziemy przebojem niebawem, przeważnie razem małpujemy to teraz solidarnie świąteczny prezencik sobie zrobimy
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Nadzieja, Nowa na dzielni głowa do góry- ciąże trójkami chodzą to pewnie pójdziemy przebojem niebawem, przeważnie razem małpujemy to teraz solidarnie świąteczny prezencik sobie zrobimy
Na początku miesiąca z reguły jest wysyp ciąż - szykować się dziewczyny na październik
No i zbliża się magiczny okres świąteczny i Nowy Rok. A pamiętam z tamtego roku, że wtedy było istne szaleństwo!
Będziecie niedługo miały pełne brzuszki i wcale nie od jedzenia :pLunaris, nowa na dzielni, Bocianiątko, Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Na początku miesiąca z reguły jest wysyp ciąż - szykować się dziewczyny na październik
No i zbliża się magiczny okres świąteczny i Nowy Rok. A pamiętam z tamtego roku, że wtedy było istne szaleństwo!
Będziecie niedługo miały pełne brzuszki i wcale nie od jedzenia :p
To ja też poproszę -
Witam sie w pieknym i slonecznym dniu sloneczko swieci wiec od razu czlowiek sie lepiej czuje.
Ja dzisiaj mam dermatologa, udalo mi sie zalatwic po kilku telefonach.. bo mialam termin na 6 listopad dopiero.KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Witam sie w pieknym i slonecznym dniu sloneczko swieci wiec od razu czlowiek sie lepiej czuje.
Ja dzisiaj mam dermatologa, udalo mi sie zalatwic po kilku telefonach.. bo mialam termin na 6 listopad dopiero.
A dalej masz to na skórze? Długo się trzyma... -
Kochane czy ktoras z Was brała ten estrofem i poradzi ? FLOWER ?
Pani dr zaleciła od wczoraj brac ale nie napisała do kiedy - tak jakby do konca cyklu. Naczytałam sie ze estrofem bierze sie raczej tylko do ovu bo moze zahamowac owulacje. Zgłupiałam. Wczoraj jak mi to tlumaczyla to bylam na prochach i niewiele pamietam.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Melduje sie i ja dzisiaj. Czekamna rehabilitacje i potem wracam do pracy.
Aha kupilam na wywolanie @ pink test i bobo test. Jutro leje.KateHawke, Bobisia lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ach, Karma, kupiłam Folian Solgara, na razie super się przyjmuje, żołądek przestał boleć, dziękuję
i kciuki trzymam!KateHawke, Karma88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
KateHawke wrote:A dalej masz to na skórze? Długo się trzyma...
Dalej mam i co najlepsze wychodzą mi kolejne a inne zanikają lub utrzymują się dłużej.. A swędzi to że ho ho..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Męska estrofem bierze się np co crio jest to lek który powoduje że nie masz owulacji i nie rosną tobie pęcherzyki. Czyli cykl bezowulacyjny. Wpływa od na endometrium gdzie przy branie tego leku rośnie i można podchodzić do crio na cyklu sztucznym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 10:37
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Męska estrofem bierze się np co crio jest to lek który powoduje że nie masz owulacji i nie rosną tobie pęcherzyki. Czyli cykl bezowulacyjny. Wpływa od na endometrium gdzie przy branie tego leku rośnie i można podchodzić do crio na cyklu sztucznym
Ok endometrium mam za cienkie wiec mi pomoże ale jak sie to ma do owulacji ? Skoro moze ją zahamowac to juz cholera nic z tego nie kumam.
Brałas to Yoselyn moze ? w jakiej dawce ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 11:12
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r.