Forum W oczekiwaniu na testowanie WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)

Oceń ten wątek:
  • Jedna_z_Wielu Autorytet
    Postów: 2071 1437

    Wysłany: 4 września 2017, 10:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :*

    Miłego dnia <3

    Flowwer lubi tę wiadomość

    wallbash.gif

    down.gif

    Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    Starania od: Styczeń 2015 r.
  • Anna Stesia Autorytet
    Postów: 3917 5264

    Wysłany: 4 września 2017, 10:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dziewczyny co do kijem pracy o której starałam sie nie myslen/nie przejmować zbytnio i nie nudzić to weźcie mnie dobijcie, mamy podejrzenie , ze jestesmy podsłuchiwane gdzie nasze podejrzenia to juz 100%pewnosc :/ ... (mam ochote wejść do dyrekcji i dać im w pysk) :( tydzien temu do naszego biura został zatrudniony ktoś z rodzinki "góry" same sie domyślcie jaka zrobiła sie atmosfera :| eh, masakra całkowita :( jestem handlowcem ubezpieczeń ogólnie fucha spoko do atmosfery rywalizacji juz przywykłam ale teraz to juz sie zrobiło wszystko niesmaczne

    Agniechaaa, najlepszą metodą będzie bardzo głośne przez kilka dni omawianie przypadków, kiedy to pracodawca nielegalnie podsłuchując pracowników (a jesteście nielegalnie podsłuchiwani, bo nie zostaliście poinformowani) został podany do sądu, przegrał i stracił biznes. W sieci znajdziesz wiele takich historii z polskiego i niepolskiego podwórka. Jeśli podsłuchują to się dowiedzą, że po pierwsze wiecie, a po drugie, że się nie boicie, bo to ten, co podsłuchuje działa niezgodnie z prawem.

    Zubii, trzymamy kciuki i czekamy na godzinę "0" - Jaś grzecznie poczekał i nie wyrwał się wcześniej, grzeczny chłoczyk!

    Czrna 81 lubi tę wiadomość

    PVkxp2.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 września 2017, 10:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Agniechaaa, najlepszą metodą będzie bardzo głośne przez kilka dni omawianie przypadków, kiedy to pracodawca nielegalnie podsłuchując pracowników (a jesteście nielegalnie podsłuchiwani, bo nie zostaliście poinformowani) został podany do sądu, przegrał i stracił biznes. W sieci znajdziesz wiele takich historii z polskiego i niepolskiego podwórka. Jeśli podsłuchują to się dowiedzą, że po pierwsze wiecie, a po drugie, że się nie boicie, bo to ten, co podsłuchuje działa niezgodnie z prawem.

    Zubii, trzymamy kciuki i czekamy na godzinę "0" - Jaś grzecznie poczekał i nie wyrwał się wcześniej, grzeczny chłoczyk!
    Tak właśnie robimy ale zamiast strachu mamy tylko "zbiegi okoliczności" związane z poruszanymi przez Nas tematami :/

    Nadzieja jestes juz na liście :)

    Qarolinqa na 1stronie jestes juz dopisana i zasowa do Ciebie bobasek :) gratuluje :)



    Zubii kciuki mi zaraz odpadną od zaciskania :) Jasiu pokaz sie tu <3

  • Anna Stesia Autorytet
    Postów: 3917 5264

    Wysłany: 4 września 2017, 10:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Tak właśnie robimy ale zamiast strachu mamy tylko "zbiegi okoliczności" związane z poruszanymi przez Nas tematami :/

    Nadzieja jestes juz na liście :)

    Qarolinqa na 1stronie jestes juz dopisana i zasowa do Ciebie bobasek :) gratuluje :)



    Zubii kciuki mi zaraz odpadną od zaciskania :) Jasiu pokaz sie tu <3

    To obrzydliwe ze strony pracodawcy, naprawdę. Że też niektórzy zamiast stworzyć dobrą atmosferę w pracy bawią się w takie zagrywki. Żenada. Współczuję Wam.

    PVkxp2.png
  • Karma88 Autorytet
    Postów: 3088 3640

    Wysłany: 4 września 2017, 11:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podsłuchy w pracy??? Pogrzało ich.

    Wrzucam wyniki te co mam. Wiek 29 lat. Robione w 2dc.

    Glukoza na czczo 92,00 mg/dl 70,00-99,00
    Glukoza po 1 godz. 106,50 mg/dl
    Glukoza po 2 godz. 90,60 mg/dl norma do 140,00

    Insulina przed obciążeniem 4,6 µIU/ml 2,6-24,9
    Insulina po obciążeniu (pkt 1) 52,6 µIU/ml
    Insulina po obciążeniu (pkt 2) 27,9 µIU/ml

    FSH 10,50 mIU/ml f.pęcherzykowa 3,5-12,5
    LH 8,15 mIU/ml f.pęcherzykowa 2,4-12,6
    Estradiol 53,20 pg/ml faza folikularna 12,4 - 233
    DHEA-SO4 247,20 µg/dl norma 25-34 lat 98,8- 340,0
    Testosteron 53,40 ng/dl 8,40-48,10
    SHBG 119,10 nmol/l 32,40-128,00
    Kortyzol 11,40 µg/dl Godziny poranne 6:00 – 10:00 4,82 – 19,5 μg/dL

    Czekam jeszcze na wynik: 17 OH progesteron i B6.

    Emilka <3

    gg649vvjtg0z1oj0.png

    Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • summer86 Autorytet
    Postów: 8560 7927

    Wysłany: 4 września 2017, 11:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa, ale podsłuch w biurze czy nagrywanie rozmów telefonicznych? Jeśli to drugie to chyba pracodawca ma prawo, ale jeśli to pierwsze to masakra. Robiłabym chyba tak jak napisała Anna Stesia..

    Czrna 81 lubi tę wiadomość

    3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • summer86 Autorytet
    Postów: 8560 7927

    Wysłany: 4 września 2017, 11:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma, glukoza i insulina na moje oko wyglądają ok.

    LH i FSH teź chyba ok, stosunek LH/FSH powinien być blisko 1, u Ciebie wychodzi około 0,8, ale powody do zmartwień mozna mieć gdy jest to poziom 0,6 lub niżej.
    Testosteron troszkę powyżej normy, ale na tym się nie znam.

    3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • zubii Autorytet
    Postów: 1736 1645

    Wysłany: 4 września 2017, 11:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Godzina 0 nastapi o 12 uff juz mam cewnik i weflon czekam tylko na ciecie...

    PodwojnaMama, Agniechaaaa, Anna Stesia, madzia8lenka, Amy333, emi2016, Czrna 81, malka, Madżka89 lubią tę wiadomość

    wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • Amy333 Autorytet
    Postów: 2509 3869

    Wysłany: 4 września 2017, 11:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czekam na wyniki, witamin i progesteronu, mają być po 14ej..

    zubii, Karma88 lubią tę wiadomość

    14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • summer86 Autorytet
    Postów: 8560 7927

    Wysłany: 4 września 2017, 11:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zubii, kciuki mocno zaciśnięte! Zaraz będziesz tulić Jasia :) To niesamowite <3

    zubii lubi tę wiadomość

    3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 września 2017, 11:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    wykres pokazuje mi dzień przypuszczalnie płodny, a testy owulacyjne negatywne :( co sądzicie?

  • Lucia88 Autorytet
    Postów: 792 794

    Wysłany: 4 września 2017, 11:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zubii, ja również trzymam mocno kciuki!
    Trzymaj się cieplutko! I daj znać jak dojdziesz do siebie.

    PRZERWA W STARANIACH

    29.05- neurolog
    31.05- psychiatra
  • Karma88 Autorytet
    Postów: 3088 3640

    Wysłany: 4 września 2017, 11:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Karma, glukoza i insulina na moje oko wyglądają ok.

    LH i FSH teź chyba ok, stosunek LH/FSH powinien być blisko 1, u Ciebie wychodzi około 0,8, ale powody do zmartwień mozna mieć gdy jest to poziom 0,6 lub niżej.
    Testosteron troszkę powyżej normy, ale na tym się nie znam.

    No własnie ten testosteron tylko na razie nie jest w normach. A co do krzywych to tez mi sie wydawalo, ze ok. Nie wiem tylko jak u K interpretowac, bo wedlug tego kalkulatora to stosunek glukozy do insuliny na czczo ma chyba 2,32 czyli 0,32 ponad norme.
    zubii wrote:
    Godzina 0 nastapi o 12 uff juz mam cewnik i weflon czekam tylko na ciecie...

    zubii <3 powodzenia! Jak fantastycznie, że zaraz maluch będzie z Wami!

    Amy to dawaj znać!

    Emilka <3

    gg649vvjtg0z1oj0.png

    Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 września 2017, 11:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    zubii wrote:
    Godzina 0 nastapi o 12 uff juz mam cewnik i weflon czekam tylko na ciecie...
    Trzymam kciuki ❤❤❤

  • Jaaaaa Nowa
    Postów: 1 1

    Wysłany: 4 września 2017, 11:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, ale miło mi będzie oczekiwać na testowanie razem z Wami. Jestem świeżo po owulacji. Testuję 19.09.

    KateHawke lubi tę wiadomość

  • Jedna_z_Wielu Autorytet
    Postów: 2071 1437

    Wysłany: 4 września 2017, 12:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    zubii wrote:
    Godzina 0 nastapi o 12 uff juz mam cewnik i weflon czekam tylko na ciecie...

    <3

    wallbash.gif

    down.gif

    Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    Starania od: Styczeń 2015 r.
  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 4 września 2017, 12:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety u mnie @, ale przepisz mnie proszę Agniechaa na 28 :). W tym miesiącu mam 2 szanse. Jakoś tak mam dobre przeczucia na ten cykl. Wszystkie dni płodne wypadają mi na urlop. Słońce, drinki, wakacje we 2 - kurna mam nadzieje że mama mi prawidłowo wrzesień wywróżyła ;)

    Bocianiątko, Karma88, Flowwer, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5397 6788

    Wysłany: 4 września 2017, 12:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    Niestety u mnie @, ale przepisz mnie proszę Agniechaa na 28 :). W tym miesiącu mam 2 szanse. Jakoś tak mam dobre przeczucia na ten cykl. Wszystkie dni płodne wypadają mi na urlop. Słońce, drinki, wakacje we 2 - kurna mam nadzieje że mama mi prawidłowo wrzesień wywróżyła ;)
    Trzymam mocno kciuki aby tak było <3

    nowa na dzielni lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
    CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
    ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5397 6788

    Wysłany: 4 września 2017, 13:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się po wizycie. Pęcherzyk 18 mm, endo ładne jak na 10 dc - 9,45 mm. Na tym koniec dobrych wiadomości. test pct wykazał 100% nieruchliwych plemników :( czyli wrogi śluz... plus ANA do kompletu :( dostałam dupka od piątku, jestem zapisana na HSG na 29 września ale właściwie co my możemy zrobić z tym śluzem??? tylko iui nam zostaje?

    summer86 lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
    CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
    ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 września 2017, 13:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zubi kciuki zaciśnięte!!!

    Summer podsłuch w biurze i w samochodach gdyż pracujemy na terenie całej polski i posiadamy samochody służbowe...

    Dziewczyny muszę sie Wam pożalić dlaczego ludzie to takie bestie??? PrZed 12 facet z samochodu przedemna wyrzucił 2kociaki :( podesle Wam z domu ich zdj, oczywiście zabrałam je ze sobą były mega zaniedbane i chore sa juz w lecznicy. Mam nadzieje, ze karma istnieje i ten skurwysyn (przepraszam ale mam takiego nerwy!!!) odpowie za swoje zachowywanie!!! Jak złym człowiekiem trzeba być?!

‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego