WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zubii - kciuki zaciśnięte!! Będzie wszystko cacy
My jeszcze te 6 tygodni musimy wytrzymać.. A wraz z 8 m-cem zrobiło się tak ciężko!!
Dziewczyny - a Wy wiary nie traćcie! te maluchy to lubią z zaskoczenia atakować. Idzie jesień a pamiętam, że w tamtym roku o tej porze sporo się działo! W tym roku też tak będzie
Trzymam kciuki cały czas za każdą z Was
Aguś - u Ciebie do 3 razy sztuka! Teraz się uda i będzie pięknieAmy333, zubii, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko mam nadzieję, że daliście radę o 2 w nocy ja bym chyba nie dała rady się dobudzić. Chyba, że nie spaliście do 2 specjalnie
U nas kolejny dzień okropnej pogody. Dopiero wstałam a już mnie głowa boli a nowa praca czeka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 06:32
-
Kaczorka wrote:Zubii - kciuki zaciśnięte!! Będzie wszystko cacy
My jeszcze te 6 tygodni musimy wytrzymać.. A wraz z 8 m-cem zrobiło się tak ciężko!!
Dziewczyny - a Wy wiary nie traćcie! te maluchy to lubią z zaskoczenia atakować. Idzie jesień a pamiętam, że w tamtym roku o tej porze sporo się działo! W tym roku też tak będzie
Trzymam kciuki cały czas za każdą z Was
Aguś - u Ciebie do 3 razy sztuka! Teraz się uda i będzie pięknie
Dasz rade kochana :* ja mialam mega kryzys w 35tc gdzie nie moglam spac kilka nocy maly tak mnie uciskal ze oddychac nie szlo na szczescie przeszlo i dotrzymalismy tyle
Jezeli dzisiaj mnie potna to pewnie odezwe sie po obiedzie ok 15 moze szybciej.
Buziaki :* -
malka wrote:Bocianiątko mam nadzieję, że daliście radę o 2 w nocy ja bym chyba nie dała rady się dobudzić. Chyba, że nie spaliście do 2 specjalnie
U nas kolejny dzień okropnej pogody. Dopiero wstałam a już mnie głowa boli a nowa praca czeka...
Zubii! Kciukasy! Siedzimy pod salą przywitać Jasia na świecie!zubii lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Amy333 wrote:Kaczorka obys miala racje z tą jesienią wrzesien musi byc mocno fasolkowy:)
Jestem na OF od połowy października i pamiętam, że sporo się działo A najwięcej oczywiście grudzień/styczeń!!
Niedługo znów zadziała magia świąt i Nowego Roku
Bocianiątko - podziwiam za wytrwałość!! Hehe, a może to z tych będą małe Bocianiątka??Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHcg ujemne.... Tak jak mówiłam był to 7 dpo, spróbuję jeszcze w środę, jak nie to to próbujemy dalej!
Szczerze watpilam (i dalej wątpię) , że coś z tego w tym Cs będzie, za dużo infekcji mi się przypaletalo - angina, zapalenie zatok i pęcherza, a do tego zatrucie pokarmowe... -
Qarolinqa wrote:https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/098781e7b0f001cc
Cześć Staraczki
jak myślicie, można się cieszyć troszkę cieniem ze zdjęcia?
2 dni po terminie @
Dzisiaj idę na betęhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Qarolinqa wrote:https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/098781e7b0f001cc
Cześć Staraczki
jak myślicie, można się cieszyć troszkę cieniem ze zdjęcia?
2 dni po terminie @
Dzisiaj idę na betę
Super pozytyw jak nic gratkihttps://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny co do kijem pracy o której starałam sie nie myslen/nie przejmować zbytnio i nie nudzić to weźcie mnie dobijcie, mamy podejrzenie , ze jestesmy podsłuchiwane gdzie nasze podejrzenia to juz 100%pewnosc ... (mam ochote wejść do dyrekcji i dać im w pysk) tydzien temu do naszego biura został zatrudniony ktoś z rodzinki "góry" same sie domyślcie jaka zrobiła sie atmosfera eh, masakra całkowita jestem handlowcem ubezpieczeń ogólnie fucha spoko do atmosfery rywalizacji juz przywykłam ale teraz to juz sie zrobiło wszystko niesmaczne
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki, cięzko Was nadrobić po przerwie
Gratuluje pierwszych wrześniowych serduszek !
Ja jakos przestalam obserwowac ten cykl, malo wiary mam i czekam na pierwsza wizyte w Invimedzie.
Moj synuś jest dziś drugi dzien w przedszkolu i radzi sobie bardzo dzielnie, zamiast niego płacze ja jak wychodze z przedszkola to tak zeby mnie nikt nie widzial bo łzy jak grochy mi lecą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 10:05
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nadzieja73 wrote:Cześć kobitki Agniechaa tak pięknie tu u Ciebie że nie mogłam sie powstrzymać i nie zapytać czy mogę zapisać sie na 30 września .Szanse co prawda bliskie zeru,ale chociaż spróbuję.Trzymam za Was kciuki ❤❤❤
Wrzesień zapowiada się bardzo fasolkowy, więc wpisuj się raz dwa -
nick nieaktualnyMeśka wrote:Witajcie dziewczynki, cięzko Was nadrobić po przerwie
Gratuluje pierwszych wrześniowych serduszek !
Ja jakos przestalam obserwowac ten cykl, malo wiary mam i czekam na pierwsza wizyte w Invimedzie.
Moj synuś jest dziś drugi dzien w przedszkolu i radzi sobie bardzo dzielnie, zamiast niego płacze ja jak wychodze z przedszkola to tak zeby mnie nikt nie widzial bo łzy jak grochy mi lecą.