WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KateKum wrote:Cześć Dziewczyny,
Ja to oczywiście od D strony zrobiłam betę i progesteron, ponieważ @ powinna już być.
Beta wyszła mi 131, więc prawie z krzesła spadłam w lab, jak się dowiedziałam, ponieważ kompletnie się tego nie spodziewałam w tym cyklu.
Oczywiście, żeby nie było za pięknie Pani w labo powiedziała, że mam za niski prog 8,7 ng/ml i może być pozamaciczna. I teraz to ja już nie wiem czy mam się cieszyć czy nie. Trochę mam mętlik w głowie.
Test zrobiłam teraz i też wyszedł pozytywny.
Wow, gratulacje! Baby nie słuchaj, tylko umów się jak najszybciej do lekarza.KateKum lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
KateKum, tak przeczuwałam wczoraj, że coś się święci u Ciebie Nie słuchaj babki, niski prog w ogóle nie świadczy o pozamacicznej. Leć do lekarza po duphaston lub luteinę.
No i gratulacje kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 19:30
KateKum lubi tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:O matko jak mi się spać chce, a jeszcze 20 minut pracy...
A ja czekam na testy, jutro powinny być, a w sobotę testowanie. Nie wiem po co ale dla zasady zatestujeStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
KateKum gratulacje!!! który to cs?
Dziewczyny mam już termin histeroskopii 3 października mam nadzieje że tym razem wszystko będzie dobrze.
W ogóle muszę wam powiedzieć że wkręciłam się w Grę o Tron. Ja, która się zapierała rękami i nogami przynajmniej czas szybciej leci do testowania
Agniechaaaa, Lunaris, never_lose_hope, KateHawke lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualnyAle dzisiaj z zaszkoczenia Was Kropeczki Łapią Super
Ja raczej idę jutro do poradni K na kontrole miałam iść później bo dopiero w środę, ale, nad blizną zrobiło i się zgrubienie i mnie boli, lekko jest zaczerwienione, nie wiem czy się nadwerężyłam czy o co chodzi. Przypuszczam lekki stan zapalny.
Prawa strona jest super zagojona, tylko ta lewa nieszczęsna.
-
Izape_91 wrote:jak to po co? żeby obejrzeć dwie kreseczki
Czekam na @, jeden cykl sie ostro staramy,a w październiku laparoskopia. Takim mam plan -
bazylkove wrote:KateKum gratulacje!!! który to cs?
Dziewczyny mam już termin histeroskopii 3 października mam nadzieje że tym razem wszystko będzie dobrze.
W ogóle muszę wam powiedzieć że wkręciłam się w Grę o Tron. Ja, która się zapierała rękami i nogami przynajmniej czas szybciej leci do testowania
7cs z monitoringiem, znaczy ten był bez bo gin był na urlopie
Moja koleżanka jest uzależniona od tego serialu, też miszę go zobaczyć, podobno jest rewelacyjny. Trzymam kciuki za badanie, będzie dobrze -
Agniechaaaa wrote:I wiecie co tem bobas oznacza??? To juz 6 w tym miesiącu yupiiii
Amy333, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja to oczywiście od D strony zrobiłam betę i progesteron, ponieważ @ powinna już być.
Beta wyszła mi 131, więc prawie z krzesła spadłam w lab, jak się dowiedziałam, ponieważ kompletnie się tego nie spodziewałam w tym cyklu.
Oczywiście, żeby nie było za pięknie Pani w labo powiedziała, że mam za niski prog 8,7 ng/ml i może być pozamaciczna. I teraz to ja już nie wiem czy mam się cieszyć czy nie. Trochę mam mętlik w głowie.
Ale cudowna wiadomość !!! A jak masz możliwość to w sobote zrób powtórkę.
Ale niespodzianka !!!!
Jęśli masz możliwość to załatw dupka i 3x1 bo jest prog niskiKateKum lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Dwie kreseczki zobacze 13 października . Teraz 0% na ciążę. Niestety...
Czekam na @, jeden cykl sie ostro staramy,a w październiku laparoskopia. Takim mam plan
13 w piątek ?91Ewela09, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
To rewelacyjna wiadomość! I to z zaskoczenia. Trzymam kciuki za przyrost bety!PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Flowwer wrote:Ale cudowna wiadomość !!! A jak masz możliwość to w sobote zrób powtórkę.
Ale niespodzianka !!!!
Jęśli masz możliwość to załatw dupka i 3x1 bo jest prog niski
Flo dla mnie to był szok ten cykl już dawno spisalam na straty,
Jutro kupię dupka, może mój gin odpisze co sądzi, trochę martwi mnie ten niski prog. Oby tylko teraz dobrze było.
-
nick nieaktualnyKateKum wrote:Flo dla mnie to był szok ten cykl już dawno spisalam na straty,
Jutro kupię dupka, może mój gin odpisze co sądzi, trochę martwi mnie ten niski prog. Oby tylko teraz dobrze było.KateKum lubi tę wiadomość
-
Kochane, potrzebuje porady: w pon pęcherzyk miał 18mm, to był 10dc. Ja zwykle owu mam 11-12 dc. Dzisiaj jest 13 dc a pęcherzyk bez zmian! Zrobiłam test owu i jest negatywny ale kreseczka ładna i normalnie pomyślałabym że jutro będzie pozytyw... myślicie że jest szansa ze jeszcze dorośnie i pęknie? A zatrzymał się bo miałam bardzo dużo stresu i mało snu przez ostatnie kilka dni? Czy cykl juz trzeba spisać na straty???
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Flowwer wrote:13 w piątek ?
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Hej Kobietki!
Wchodzę, patrzę - kolejne dodatnie testy! Gratulacje! Jutro Yos Aga już w poniedziałek! Trzymam kciuki za wszystkie dobre wiadomości.
Ja sobie muszę pomarudzić trochę. Jutro mam wizytę -ciągle mi się śni że wytną mi macicę i nie będę miała już dzieci... Do tego mam jakiś paskudny PMS a do tego jeszcze dostałam dziś po głowie... Zeszłam z dyżuru nocnego-dzwoni szefowa. Córka pacjentki poszła na skargę do Dyrekcji szpitala. Wiecie za co? Za to że powiedziałam durnej babie że mogła by posiedzieć chwilę przy matce! Dosłownie! Starsza Pani, po udarze, trochę splątana, chciała posiedzieć ale bałam się zostawić ją na sali ze spuszczonymi nogami żeby nie spadła z łóżka. Córka stała pod drzwiami i patrzyła jak wsadzamy staruszkę do łóżka, zakładamy barierki i sadzamy. Powiedziałam jej że gdyby posiedziała z mamą to ja bym jej tej barierki nie zakładała i mogła by sobie posiedzieć.... no i proszę: dziś opierdziel bo paniusia stwierdziła że zła opieka jestem sama na nocy na oddział kardiologii i rehabilitacji kardiologicznej a ona uważa, że źle się opiekuje jej mamą bo jej się nie chciało posiedzieć chyba pierwszy raz w życiu odechciało mi się być pielęgniarką...
Psycha mi siada- od pracy, od czekania, od wszystkiego... Pocieszają mnie tylko te bobasy na 1 stronie więc proszę produkujcie ich dużo!
AHA! Aksamitna -dwa serduszka! nawet nie umiem sobie wyobrazić co się wtedy czujeAgniechaaaa lubi tę wiadomość