WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam z wizyty u polecanej gin Nie musiałam nawet specjalnie walczyć o encorton, dostałam go z automatu, bo mam ANA i aTPO dostałam zalecenie diety przy Hashimoto (bez glutenu, laktozy i strączkowych) i dużo suplementów Gorsza wiadomość jest taka ze pęcherzyk jeszcze nie pękł i podobno ma 17mm. Ale kazała czekać bo może z jakiegoś powodu się zatrzymał (w pon miał 18mm) i może jeszcze ruszy... w zwiazku z tym dupek od poniedziałku dopiero. Normalnie miałabym w pon usg i pregnyl ale wyjeżdżam
Myślicie że to możliwe ze jeszcze ruszy? Nie wiem czy w ogóle się zapisywać na testowanie ale jeśli już to Agniecha przepisz mnie chyba na 21.09...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 14:39
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Flowwer wrote:Kto jak kto ja cały czas kibicuję i zobaczysz raz dwa bedzie fasolka !! Lub dwie
Powtarza M morfologię?
Będziemy powtarzać całe badanie nasienia, ale to tak myślę, że gdzieś w listopadzie dopiero. Antybiotyki same w sobie na pewno mają negatywny wpływ na nasienie więc wolimy odczekać dłuższy czas, by mieć rzetelny obraz.
Dzięki za dobre słowa :*Flowwer lubi tę wiadomość
-
Aksamitna wrote:Hej dziewczyny jestem po pierwszym usg słyszałam dwa serduszka
Właśnie o Tobie dziś myślałam - co tam słychać super, że rosną Ci w brzuszku dwa maluszki!!
Aguś i Yose - trzeba myśleć pozytywnie! I odganiać precz negatywne myśli.
Tym razem Wam się uda i będą na wiosnę piękne bobasy :*
Bajkaaa - różowa strona jest jak konfesjonał lub wizyta u najlepszego psychoterapeuty - żal się i marudź ile potrzebujesz.Yoselyn82, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Ja i M na spontanie w tym cyklu poszaleliśmy, mamy też zielone światło od endo.
Planuję testować być może we wtorek, ale proszę nieśmiało i z malutką nadzieją o dopisanie na 13.09 Być może ta 13-ka będzie szczęśliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 14:49
Flowwer lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
podwojne gratulacjeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zielona1911 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/064f6a057be0.jpg
Zielona1911 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
CuuuuudownieHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Bajkaaa wrote:Poprostu muszę zastanowić się nad sensem mojego małżeństwa i tyle w wielkim skrócie, dlatego mało pisze bo to jest bardziej dolujace niż mogło by się wydawać
Kochana, wierzę, że znajdziesz odpowiednie rozwiązanie danej sytuacji. Temat łatwy, nie jest, ale ile by to nie trwało , jestem z TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 15:24
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Hej. Of zle mi wyznaczyl owulacje. Sprawdzcie jak mozecie.
Ja mialam dwa pecherzyki po 16mm w piątek 1.09. Później w poniedziałek 4.09 bylam u innego ginekologa ktory wiedział na usg tylko jeden pecherzyk i mowil ze w ten lub następny dzien owulacja. Czyli mysle ze we wtorek 5.09 byla owulacja. To czemu of wyznaczylo mu owulacje na 3.09? Myslicie ze wtedy pekl jeden pecherzyk a dwa dni pozniej drugi?
No właśnie, of patrzy głównie na temperaturę. Mnie też dzisiaj wyznaczył owu na sobotę, a ja jestem niemal pewna, że owu była w poniedziałek. Rano bolał prawy jajnik, a wieczorem lewy, no i pozytywny test owu wyszedł mi w niedzielę popołudniu. Więc wg mnie jest dzisiaj 3dpo, a wg of 5dpo.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyLucia88 wrote:No właśnie, of patrzy głównie na temperaturę. Mnie też dzisiaj wyznaczył owu na sobotę, a ja jestem niemal pewna, że owu była w poniedziałek. Rano bolał prawy jajnik, a wieczorem lewy, no i pozytywny test owu wyszedł mi w niedzielę popołudniu. Więc wg mnie jest dzisiaj 3dpo, a wg of 5dpo.
Aksamitna -
nick nieaktualny
-
Agniecha, ja przedwczoraj tyle toastów tym czerwonym winkiem wzniosłam za zdrowie moich narazie-czysto-hipotetycznych dzieci i Twoje bałwanki, że powodzenie w tym miesiącu mamy gwarantowane. Od dzisiaj tylko orzechy, bo jeszcze się ze mnie zrobi jakaś patologia... chociaż już tu chyba kiedyś było, że patolki zachodzą zanim się obejrzą, to może jednak się poświęcę
Agniechaaaa, Amy333, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Agniecha, ja przedwczoraj tyle toastów tym czerwonym winkiem wzniosłam za zdrowie moich narazie-czysto-hipotetycznych dzieci i Twoje bałwanki, że powodzenie w tym miesiącu mamy gwarantowane. Od dzisiaj tylko orzechy, bo jeszcze się ze mnie zrobi jakaś patologia... chociaż już tu chyba kiedyś było, że patolki zachodzą zanim się obejrzą, to może jednak się poświęcę
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny