WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Kochana bo noe widzę Cię na liście testującej, ja Cię nie wpisałam, czy Ty nie kazałaś sie wpisać ??
ja nie mowilam bys mnie wpisala ale wpisz mnie prosze na testowanie na ok 18 wrzesniaFlowwer, Agniechaaaa, nadzieja73, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyHej. Of zle mi wyznaczyl owulacje. Sprawdzcie jak mozecie.
Ja mialam dwa pecherzyki po 16mm w piątek 1.09. Później w poniedziałek 4.09 bylam u innego ginekologa ktory wiedział na usg tylko jeden pecherzyk i mowil ze w ten lub następny dzien owulacja. Czyli mysle ze we wtorek 5.09 byla owulacja. To czemu of wyznaczylo mu owulacje na 3.09? Myslicie ze wtedy pekl jeden pecherzyk a dwa dni pozniej drugi? -
Zielona1911 wrote:Hej. Of zle mi wyznaczyl owulacje. Sprawdzcie jak mozecie.
Ja mialam dwa pecherzyki po 16mm w piątek 1.09. Później w poniedziałek 4.09 bylam u innego ginekologa ktory wiedział na usg tylko jeden pecherzyk i mowil ze w ten lub następny dzien owulacja. Czyli mysle ze we wtorek 5.09 byla owulacja. To czemu of wyznaczylo mu owulacje na 3.09? Myslicie ze wtedy pekl jeden pecherzyk a dwa dni pozniej drugi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 08:55
Zielona1911 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:Of patrzy głównie na temperaturę. Ale masz zaznaczoną owu linia przerywana wiec moim zdaniem jak wpiszesz jeszcze kilka wyższych temp to przesunie Ci na 5.09, tym bardziej ze śluz i szyjka na to wskazują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 09:01
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Dzisiaj mam taki szczesliwy dzien bo 5 lat temu przyszedł na świat moj synek:)
Zielona1911 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
aiwlys wrote:Dziewczyny ja tak z innej beczki. Znacie jakiś dobry sprawdzony sposób (domowy) na ból przepony i mostka przy zapaleniu oskrzeli ? Mam jakieś skurczowe zapalenie i przez kaszel odczuwam tak wielki ból przy kaslaniu, że mam ochotę usiąść i płakać. Biorę tylko paracetamol ze względu na ogromny ból pleców.
Która dzisiaj testuje??aiwlys lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jutro o 10:50 mam crio i zabieram mojego malucha
Agniechaaaa, Karma88, innamorata88, PodwojnaMama, Bocianiątko, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Sarna84, KateKum, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Kochana Ty przed weekendem ja po będziemy miec poród w tych samych dniach
jakbym chciala zeby sie to sprawdzilo zeby nam sie udalo! Trzymam kciuki za nas! i za inne tez oczywiscieinnamorata88, Amy333, PodwojnaMama, Jedna_z_Wielu, Sarna84 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:jakbym chciala zeby sie to sprawdzilo zeby nam sie udalo! Trzymam kciuki za nas! i za inne tez oczywiscie
innamorata88, PodwojnaMama, Sarna84, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Przyciągany dobre duszki i dobra energię musi sie udac !!!! I będziemy porównywać brzucholki i będziemy sie chwalić co kupiliśmy maluszkom
moj maz jest pozytywnie nastawiony ze sie uda.. ja staram sie tez tak myslec, ale wiadomo troche mi jest trudniej tak myslec. Ale trzeba wierzyc ze bedzie dobrze.
Kto jak kto ale my musimy wierzyc w nasze maluchyinnamorata88 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:moj maz jest pozytywnie nastawiony ze sie uda.. ja staram sie tez tak myslec, ale wiadomo troche mi jest trudniej tak myslec. Ale trzeba wierzyc ze bedzie dobrze.
Kto jak kto ale my musimy wierzyc w nasze maluchy -
nick nieaktualnyDziewczyny mimo ze nie pisze tutaj z Wami to czytam kazdego dnia od kilku miesiecy kazdy miesieczny watek i kibicuje mega mocno. Teraz rowniez palce zaciskam u rak i nog ❤
Agnieszka z Toba myslami bede w Poniedzialek bo dla Ciebie to wazny dzien bo pingwinki beda juz z Toba ❤ a ja mam rano wizyte serduszkowa, wiec mam nadzieje ze tez tylko te dobre wiesci beda
Trzymajcie sie dziewczyny i wierzcie w te swoje maluszki bo tyle juz przeszlyscie ze karta musi sie teraz odwrocic!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 11:27
Agniechaaaa, KateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Hej Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?
Ja dostałam od ginekologa zielone światło, u męża po antybiotykach w ponownym posiewie nie ma już bakterii więc wracamy do gry, wierząc w ponowny cud.
Choć to by było chyba trochę, jak druga szóstka w totku, a takie rzeczy przecież się nie zdarzają.
Ale póki co myślimy optymistycznie!
Prosze o dopisanie mnie na 28 wrześniasummer86, Karma88, Flowwer, KateHawke, Bocianiątko, Jedna_z_Wielu, Sarna84, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny