WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer oj dzielna jesteś niesamowicie. Kiedyś książkę o Tobie napiszą. Tylu dziewczynom pomagasz i wspierasz (choć sama najdłużej walczysz ) że ta dobroć musi do Ciebie wrócić, nie ma bata!
Bocianiątko, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Sarna84, 91Ewela09, innamorata88, -Monika- lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Yoselyn82 trzymam kciuki za piątek! Wracasz w dwupaku i tak pozostajesz przez 8 i pół miesiąca Dobra decyzja z AZ. Teraz musi się udać!
Agniechaaaa oczywiście za twój trójpak w poniedziałek będę równo mocno trzymać kciuki!
Nie żebym była niemiła, ale wiecie... Wy już stare weteranki musicie ustąpić miejsca nowym dziewczynom, więc czas abyście przeszły na fioletową hahahaBocianiątko, Flowwer, PodwojnaMama, Agniechaaaa, innamorata88, Jedna_z_Wielu, Sarna84 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
KateKum wrote:W sumie to mogłabym dzisiaj, ale ten cykl był taki do dupy, że nawet testu nie kupiłam. Zrobię to jutro bo po dwóch spadkach tempka znów urosła.
Był to pierwszy miesiąc bez wizyty u gina, bo był na urlopie. Może właśnie tego mi było trzeba
Kate udostępnisz wykres? Chcialam Ci odpisac, ale nie da rady;-)
Zapisałam sie do dr Gizlera, ale terminy dopiero na koniec roku. -
nick nieaktualny
-
Bocianiątko mój M nie ma żadnych oporów, raczej chodzi z bananem na gębie hahah chyba tam puszczaja niezłe niemieckie szlagiery że w domu musiał poprawić hahaha
Ja to mam przekichane ale same jesteście dzielne. Jak Lunaris ma w podpisie.
Kobieta jest jak torebka herbaty....
Czarna jakoś tak się nie czuję.
Niemiła? Za te Twoje niemiłe zachowanie wypiję lampkę wina przyłączysz się ?
Która chętna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 22:47
PodwojnaMama, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja właśnie wypiłam Flo pół butelki za każda z Nas!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47d46447b4f4.jpg
Nasze zdrowie kochane !!!Madżka89, Lucia88, Jedna_z_Wielu, Amy333, Agniechaaaa, 91Ewela09 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyWitam sie w czwartek pogoda okropna nadciąga czarna chmura i wydaje mo sie ze bedzie kakretna burza ale co tam, dzis dzien w którym zaczynam leki, wiec to oznacza ze transfer juz za rogiem!!!!
A jak na ten moment to wypatruje kolejnych pozytywów moje drogie wzywam testujące, dajcie Nam radoscCzrna 81, Jedna_z_Wielu, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:mam nadzieje ze mi sie w koncu uda i donosze ciaze caly czas powtarzam sobie ze musi sie udac, chociaz targaja mna niepokoje, strach itp.
Dzis dostalam tez od dr. Pasnika recepte i zapotrzebowanie na intralipid.. w domu mam jeszcze jedna buteleczke ktora jutro bede sobie podawac albo w piatek z samego rana. Bede miala lek na pozniej po pozytywnej becie -
Dzień dobry
Pomimo nie zbyt ładnej pogody, życzę słoneczka w serduchach
Miłego dnia :*
Oczywiście kciukam za każde wizyty, zabiegi, badania, testy, bety i wszystko inne, aby było dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 06:58
summer86, Czrna 81, Bocianiątko, Amy333, Lunaris, bazylkove, Flowwer, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Witam sie i ja. U mnie tez leje - mazowieckie. A ja nie wiem dlaczego i skąd mi sie to wzięło ale pierwszy raz od jakiegos miesiąca mam jakis głupi "zaciesz" na buzi, siedze i ciagle sie usmiecham. Chyba muszę zapisac sie do lekarza specjalisty
Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:U nas pada zarąbiście przez całą noc. Śpimy na poddaszu więc słychać bardziej niż na parterze. Teraz jestem tak niewyspana że... przestraszyła mnie ta żyrafa post wyżej
Kochana nie było to moim celem, tak więc wybaczCzrna 81 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualny
-
91Ewela09 wrote:Witam sie i ja. U mnie tez leje - mazowieckie. A ja nie wiem dlaczego i skąd mi sie to wzięło ale pierwszy raz od jakiegos miesiąca mam jakis głupi "zaciesz" na buzi, siedze i ciagle sie usmiecham. Chyba muszę zapisac sie do lekarza specjalisty
Bocianiątko, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyDziewczyny ja tak z innej beczki. Znacie jakiś dobry sprawdzony sposób (domowy) na ból przepony i mostka przy zapaleniu oskrzeli ? Mam jakieś skurczowe zapalenie i przez kaszel odczuwam tak wielki ból przy kaslaniu, że mam ochotę usiąść i płakać. Biorę tylko paracetamol ze względu na ogromny ból pleców.
-
aiwlys wrote:Dziewczyny ja tak z innej beczki. Znacie jakiś dobry sprawdzony sposób (domowy) na ból przepony i mostka przy zapaleniu oskrzeli ? Mam jakieś skurczowe zapalenie i przez kaszel odczuwam tak wielki ból przy kaslaniu, że mam ochotę usiąść i płakać. Biorę tylko paracetamol ze względu na ogromny ból pleców.
Niestety nie pomogęHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
No to jesień konkretnie się zaczęła, bez owijania leje już trzeci dzień gdzie to polska złota jesień?
Dzisiaj jadę zapisać się na histeroskopię, trzymajcie kciuki żeby termin był jakiś sensowny
Miłego dnia dziewczynki :*Czrna 81, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok