WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:mam nadzieje ze mi sie w koncu uda i donosze ciaze caly czas powtarzam sobie ze musi sie udac, chociaz targaja mna niepokoje, strach itp.
Dzis dostalam tez od dr. Pasnika recepte i zapotrzebowanie na intralipid.. w domu mam jeszcze jedna buteleczke ktora jutro bede sobie podawac albo w piatek z samego rana. Bede miala lek na pozniej po pozytywnej becie
Jeszcze nie wiem czy się do Ciebie nie zgłoszę po założenie welflonu
muszę u gin na NFZ pogadać.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Jeszcze nie wiem czy się do Ciebie nie zgłoszę po założenie welflonu
muszę u gin na NFZ pogadać.
Zapraszam, sluze pomoca juz jednej kolezance z forum zakladalamFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:Każda z Nas jest wojowniczką my poprostu mamy juz doświadczenie którego Wam nie życzę
też nie życzę najgorszemu wrogowi tego co My przechodzimy.
Czyli zaczynacie zabierać dzieci !! Yosel staryuje w piatek,
Aga Ty w poniedziałek ? póżniej Bertha i Sylwia
Kate chcesz jeszcze w tym roku zaczynać procedurę ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Zielona1911 wrote:Hej. Wpiszcie mnie na testowanie 17.09. Owulacja byla prawdopodobnie wczoraj.
Dzis mam bardzo bolace i wrazliwe sutki. Wiecie moze dlaczego?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:też nie życzę najgorszemu wrogowi tego co My przechodzimy.
Kate chcesz jeszcze w tym roku zaczynać procedurę ?summer86, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
uff właśnie skończyłam robić mega wielki gar leczo na gorsze dni - czytaj :kiedy nie chce mi się robić obiadu" teraz muszę to wsadzic w słoiki i zapasteryzować Kto mi poradzi? Bo nigdy nie robiłam nic w słoiki, jestem świeżynkaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:uff właśnie skończyłam robić mega wielki gar leczo na gorsze dni - czytaj :kiedy nie chce mi się robić obiadu" teraz muszę to wsadzic w słoiki i zapasteryzować Kto mi poradzi? Bo nigdy nie robiłam nic w słoiki, jestem świeżynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 19:45
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:uff właśnie skończyłam robić mega wielki gar leczo na gorsze dni - czytaj :kiedy nie chce mi się robić obiadu" teraz muszę to wsadzic w słoiki i zapasteryzować Kto mi poradzi? Bo nigdy nie robiłam nic w słoiki, jestem świeżynka
Ja nadmiar zamrażamIzape_91, Amy333, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:też nie życzę najgorszemu wrogowi tego co My przechodzimy.
Kate chcesz jeszcze w tym roku zaczynać procedurę ?
My staramy się 7 cykl, tak z monitoringiem itd... Z ginem ustaliliśmy, że jeżeli do 10 nic nie zadziała to mam wykonać hsg i szereg badań. Więc mam nadzieję, że zadziała, ponieważ panicznie boję się tych wszystkich badań. -
Flowwer wrote:Ja nadmiar zamrażam
Hihi mój zamrażalnik by nie pomieścił tej ilości : D
Minie Black dzięki : ) słoiki się właśnie gotują w garach, mam nadzieję, że będzie to zjadliwe : D
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Flowwer wrote:Ja nadmiar zamrażam
Czytałam posty od dołu i myślałam, że dalej mowa o IVFFlowwer, Bocianiątko, Anna Stesia, Sarna84, innamorata88, Lunaris, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
KateKum wrote:My staramy się 7 cykl, tak z monitoringiem itd... Z ginem ustaliliśmy, że jeżeli do 10 nic nie zadziała to mam wykonać hsg i szereg badań. Więc mam nadzieję, że zadziała, ponieważ panicznie boję się tych wszystkich badań.
Kiedy testujesz? -
KateKum wrote:My staramy się 7 cykl, tak z monitoringiem itd... Z ginem ustaliliśmy, że jeżeli do 10 nic nie zadziała to mam wykonać hsg i szereg badań. Więc mam nadzieję, że zadziała, ponieważ panicznie boję się tych wszystkich badań.
FLO, fajterko! Bardzo dzielna byłaś :* a jak M? Dal rade ?
Amy, bardzo się ciesze ze macie plan to bardzo pomaga poukładać sobie różne rzeczy w głowie
Ajajaj, jak pięknie! Ile fasolek przed nami! Trzymam kciuki za wszystkie invitrove mamuśki i ich maleństwa! Yoselyn pierwsza w kolejce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 20:56
Amy333 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Amy333 wrote:Ja mam to samo,trzese sie na mysl o hsg nawet:/
Kiedy testujesz?
W sumie to mogłabym dzisiaj, ale ten cykl był taki do dupy, że nawet testu nie kupiłam. Zrobię to jutro bo po dwóch spadkach tempka znów urosła.
Był to pierwszy miesiąc bez wizyty u gina, bo był na urlopie. Może właśnie tego mi było trzebainnamorata88, Amy333 lubią tę wiadomość