WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Halo, gdzie te pozytywy????
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
admiralka wrote:Hej Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?
Ja dostałam od ginekologa zielone światło, u męża po antybiotykach w ponownym posiewie nie ma już bakterii więc wracamy do gry, wierząc w ponowny cud.
Choć to by było chyba trochę, jak druga szóstka w totku, a takie rzeczy przecież się nie zdarzają.
Ale póki co myślimy optymistycznie!
Prosze o dopisanie mnie na 28 września
Kto jak kto ja cały czas kibicuję i zobaczysz raz dwa bedzie fasolka !! Lub dwie
Powtarza M morfologię?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Yoselyn, jutro mocno zaciskam kciuki i nie puszczam! Agniechaa i za Ciebie w poniedziałek też
Inna, czekamy na kolejne zdjęcia Michałka
Flowwer, jak się dziś czujesz?
Ja od października wracam do suplementowania witaminy D, a po weekendzie powinna przyjsc paczka z Ubiquinolem Swansona i metylowanym kwasem foliowym.
Czekam na wyniki z testdna i boję się co tam wyjdzie.. a w przyszłym tygodniu wyprawa do Diagnostyki na panel limfocytarny.innamorata88, Flowwer, Agniechaaaa, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sammer
Plus minus kiedy wynik z testdna ?
Niezła ilość badań ale musimy szczęście wziąść w nasze ręce. Ogarniemy wszystko !! W najgorszym przypadku bedziesz brać clexane całą ciążę
A ja czuję się doskinale i od rana jestem w pracy.summer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Ej nie ma czegoś takiego jak schrzanienie statystyk
Gorzej, ze niektórzy sie zapisują i porem cisza zero odzewu
Nie ma czegoś takiego jak statystyki !!!!Amy333 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Albo nie zapisują się a caly czas trują jak ja hahahhaha
Nie ma czegoś takiego jak statystyki !!!!
to ja nie bylam na 1 stronie ale juz jestemMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Jestes i obok pojawi sie piękny bobasek
Zielona ale super!!!!
kochana ty chyba wierzysz bardziej niz ja... nie wiem czy ten strach mnie tak paralizuje czy co..Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:kochana ty chyba wierzysz bardziej niz ja... nie wiem czy ten strach mnie tak paralizuje czy co..
Wierze bo ostatni transfer mówiłam cały czas ze sie nie uda teraz zmieniam strategie i chociaż boje sie jak diabli to bede cały czas mowić, ze sie uda i Tobie tez sie uda i tez przyjmij taką taktykę
Zobaczysz w październiku będziemy szalały z usg i serduchami !!!Yoselyn82, Flowwer, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
Ja też jutro lecę na wizytę może ktoś już do mnie pomacha hihi
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Sammer
Plus minus kiedy wynik z testdna ?
Niezła ilość badań ale musimy szczęście wziąść w nasze ręce. Ogarniemy wszystko !! W najgorszym przypadku bedziesz brać clexane całą ciążę
A ja czuję się doskinale i od rana jestem w pracy.
Flowwer, do 18 wrzesnia powinny być. 22 jestem wstępnie umówiona do lekarza, ale nie wiem czy on ogarnia te tematy.Ale i tak idę na podgląd janików.
Cieszę się, że dobrze się czujesz. Twarda nabka z CiebieFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny jestem po pierwszym usg słyszałam dwa serduszka
Kaczorka, Yoselyn82, bazylkove, admiralka, staraczka1111, Amy333, PodwojnaMama, Bajkaaa, Kazio14, Agniechaaaa, innamorata88, summer86, Flowwer, Sarna84, KateHawke, -Monika-, Izape_91, blue00, Taliana85, Lunaris, Czrna 81, E_w_c_i_a, Karma88 lubią tę wiadomość