WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
OjMaryś trzymam kciuki! Musi być dobrze innej opcji nawet nie zakładam!!
aiwlys, jaki mały zgrabny brzuszek u mnie już się melon pojawił, ale całe szczęście ani grama nie przytyłam odpoczywajcie tam!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/073c365c0860.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 17:17
Yoselyn82, Anna Stesia, Sarna84, aiwlys, summer86, KateKum, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Flowwer, Lunaris, E_w_c_i_a, blue00 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:OjMaryś trzymam kciuki! Musi być dobrze innej opcji nawet nie zakładam!!
aiwlys, jaki mały zgrabny brzuszek u mnie już się melon pojawił, ale całe szczęście ani grama nie przytyłam odpoczywajcie tam!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/073c365c0860.jpg
Wyglądacie cudnie I jaki masz piękny wąs!innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Inna ale brzusio cudny hihi mnie już też wypchalo do przodu troszkę i 2 kg do przodu hihi.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ale macie cudne brzuszki )
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Dobra pizza nie jest zła;-) A z czym? Ja od kilku dni kucharzę na całego, robiąc wymyślne potrawy. Wczoraj upiekłam nawet fit tartę ze śliwkami (choc cukiernik ze mnie marny). Jedyne, z czym sobie nie radzę to ze straszliwą sennością - od kilku tygodni padam na pysk. Myślę, czy to nie dlatego, że odstawiłam czekoladę i mam za mało magnezu. Albo po prostu to głupie Hashimoto.
-
Dziewczyny jak lepiej podawac prolutex? w posladek czy w brzuch? jak lepiej sie wchlania?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Inna, Aiwlys - śliczne brzusie! super wyglądacie
Aksamitna, będą dwa serduszka, a za trochę ponad 7 miesięcy przytulisz dwa śliczne Maluszki.
Oj Maryś, kochana jak sytuacja?innamorata88, aiwlys lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny fantastyczne brzuszki
Czy TSH 0,734 ųlU/ml to dobrze czy znów w drugą stronę ?
Wyniki proga w pon. bo nie badają go w weekend.
:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 22:20
aiwlys, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna z Wielu - a jakie masz normy laboratoryjne? Do starań dobrze jest mieć około 1, więc myślę, że u Ciebie nie jest źle, choć dobrze by było, aby bardziej nie spadło. Bierzesz lewotyroksynę czy to Twój wynik bez leczenia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 21:48
-
Anna Stesia wrote:Jedna z Wielu - a jakie masz normy laboratoryjne? Do starań dobrze jest mieć około 1, więc myślę, że u Ciebie nie jest źle, choć dobrze by było, aby bardziej nie spadło. Bierzesz lewotyroksynę czy to Twój wynik bez leczenia?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
aiwlys wrote:Gratuluję wszystkim. Marys trzymam kciuki bardzo mocno! Cały czas Was podczytuje, ale przez chorobę nawet nie ma sił wypisywać. Super, że już tyle pozytywnych teściorów!
My dziś zaczynamy 20 tydzień. Już zostało mniej niż więcej (38tydz cc)
U nas maluch ma już ok. 23cm (z nozkami), a ja wciąż się zastanawiam: Gdzie on się mieści!?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06753abafde8.pngaiwlys lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄