WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:W kalendarzu Belly ojMaryś ma napisane: jajo płodowe odkleja się od jamy macicy, ciąża zagrożona poronieniem... tyle że to było dwa dni temu. Dziś zaznaczony ból brzucha
Ja mocno trzymam za Was Marys kciuki!!!!!!!!!! -
pawojoszka wrote:Czesc dziewczyny a ja melduje bladziocha , mialam testowac jutro ale oczywiscie nie wytrzymalam w koncu naczekalam sie juz w tym cyklu OF wyznaczyl mi owulacje w 45 dc ,9 dni temu ,juz powoli tracilam nadzieje ze z tego cyklu cos bedzie
OjMaryś mocno trzymamy kciuki!15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualnyGratuluję wszystkim. Marys trzymam kciuki bardzo mocno! Cały czas Was podczytuje, ale przez chorobę nawet nie ma sił wypisywać. Super, że już tyle pozytywnych teściorów!
My dziś zaczynamy 20 tydzień. Już zostało mniej niż więcej (38tydz cc)
U nas maluch ma już ok. 23cm (z nozkami), a ja wciąż się zastanawiam: Gdzie on się mieści!?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06753abafde8.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 11:04
Agniechaaaa, Lunaris, blue00, Anna Stesia, Yoselyn82, KateKum, Czrna 81, Flowwer, Sarna84, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OjMaryś trzymajcie się dzielnie! Powiedz maluszkowi że to jeszcze nie pora, niech siedzi w środku tu nie ma się co pchać-zima idzie! Trzymam kciuki BARDZO MOCNO!!! :*
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
aiwiys jeszcze Cię wybuli najważniejsze że wszystko zdrowo i dobrze a jak życie domowe- uspokojone? jak Pan Tata ? jak braciszek -mówiliście mu już że bedzie miał rodzeństwo?
-
OjMaryś, to nie może być prawda! Trzymajcie się cieplutko! Zobaczysz, wszystko będzie dobrze! Leki zadzialaja, polezysz trochę dłużej i z maluszkiem wszystko będzie w porządku. Trzymam mocno kciuki za Was!PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyLunaris wrote:aiwiys jeszcze Cię wybuli najważniejsze że wszystko zdrowo i dobrze a jak życie domowe- uspokojone? jak Pan Tata ? jak braciszek -mówiliście mu już że bedzie miał rodzeństwo?
No w miarę spokojnie jest. Poczuwa się do obowiązku powoli, rękę mi na brzuch kładzie, usg się nie może doczekać, imię wybraliśmy razem, ale z jego gustu, zaczął się chwalić wśród kolegów i w pracy, sam mówi, że musi się przyzwyczaić do robienia wszystkiego za mnie, bo tak będzie po porodzie, pyta jak się czuje, herbatę na wieczór dostaje ciepłą. Myślę, że zaczął poważniej do tego podchodzić. za dwa tygodnie lecimy do Tunezji, więc też nam to dużo da, taki wspólny odpoczynek
Mikołaj wie o bracie, ale póki co jest na etapie "nie chce się dzielić mama". Mam nadzieję, że to się zmieni. też wie, że nie można mamie wchodzić już na brzuch itp.Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
OjMarys i ja dołączam do kciukowHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny