WRZEŚNIOWE testowaniw
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nie prowadzę niestety, wiem że bywa pomocny ale nie chce się już zupełnie nakręcać.
Chociaż mam odczucia cieplne dzień przed tym plamienie było mi strasznie zimno, prawie mną trząsło, a od wczoraj wieczora jakoś mi ciepło jest cały czas. Nie wiem czy to dobrze zgrywa się z implantacją, bo nigdy tego nie sprawdzałam.
Zrobiłam dziś badanie progesteronu i może na tej podstawie będę coś więcej wiedzieć, bo chyba w ciąży powinno być go więcej niż normalnie, a jak będzie mało, to mam już z czym iść do lekarza, bo coś będzie wiadomo. -
Dziewczyny czy test 10 dpo można uznać za wiarygodny? Zrobiłam dzisiaj z porannego moczu i wynik negatywny, owulacje miałam 18 września
-
Nie wiem jaka to czułość bo to ten allegrowy
-
Dziewczyny nie chce się nakręcać jak zawsze, ale plamienie zupełnie minęło i jak czytam to pasuje idealnie, no nic czekam na wyniki progesteronu, może one mi coś powiedzą.
W ogóle po stracie i wynikach badań mam zalecenia do heparyny, czy jeśli wezmę ja tak zaocznie to może się coś złego wydarzyć?
-
Nie pisze na opakowaniu jaka to czułość, test nazywał się one step
-
Olaa..32 wrote:Dziewczyny czy test 10 dpo można uznać za wiarygodny? Zrobiłam dzisiaj z porannego moczu i wynik negatywny, owulacje miałam 18 września
-
Dzięki
-
I jak tam u was dziewczyny?
Ja mam dziwna noc za sobą az mi się płakać chce wczoraj o 3.30 rano bylam szczęśliwa testy owu pokazaly zielone światełko. szykowalam się pol dnia zeby spędzić miły wieczór z chłopem kupilam nasze ulubione wino kupilam sushi. A tu zamiast upojnej nocy dosłownie 10 min i po wszystkim . pierwszy raz coś takiego i jeszcze taka długa abstynencja:(( on był tak spięty że glozdzia by się w niego nie dalo wbic a teraz wstalam i gdzieś pojechał ... po takim czymś to już cykl na samym wstępie stracony ;(Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
Nie ma co zakładać z góry, głowa do góry to jeszcze nic straconego
-
źle się z tym czuje myslalam ze to mały kryzys ale teraz sama nie wiem co o tym myśleć.
jeszcze na dodatek zauważyłam dziś na wkladce ( bardzo duża ilość śluzu... pewnie też nasienie ) z nitkami krwi. nie wiem może to pęcherzyk pękł w nocy czy cos się nie dobrego dzieje ...jestem tego ciekawaStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
Jeżeli zauważyłaś nitki krwi to jest to prawdopodobnie spowodowane, tym że jajeczko się uwolniło, moim zdaniem jest duża szansa na zapłodnienie, plemniki masz już w środku więc do zapłodnienia może dojść
-
Nie zamartwiaj się na zapas i nie stresuj, bo to też źle wpływa, bądź pozytywnej myśli
-
Będzie dobrze dziewczyny każdej z nas się kiedys uda. Ja mimo negatywnej bety w 11dpo potwierdzonej na usg czuje się fatalnie jajniki tak mnie okropnie kłują w sklepie na mięsnym aż mnie cofnęło, ale progesteron odstawiałam czekam na @ wkurzają mnie takie dziwne akcje tylko
-
ja spróbuje odpocząć na urlopie wyłącze telefon i mnie nie ma plaża skały piasek ... nawet wypożyczyłam kabriolet tam na miejscu chce się znow poczuć jakbym miała 17 lat i cały świat nie istniał
KamKaKam lubi tę wiadomość
Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
napewno nam się uda wcześniej czy później... przecież jak nie my to kto ...
ja muszę się zluzowac zle to działa na moje życie... już zapomnialam o takim beztroskim seksie bez jakiś podtekstów
chyba psychicznie wysiadamStarania od 12.2017
Wysokie TSH