WRZEŚNIOWE testowaniw
-
WIADOMOŚĆ
-
Meluśka dzięki
Ja nie wiem kto to wymyślił że czasami objawy nadchodzącej @ są tak podobne do początków ciąży.
To pierwszy cykl starań po utracie i chyba dlatego tak strasznie schizuje.
Poczekam do rana, tak będzie rozsądnie. I zrobie test z porannego moczu. -
czasem wychodzi szybko a czasem test jest wadliwy najlepiej powtórzyć na następny dzień i najlepiej z innej firmy.
ps. trzymam bardzo mocno kciuki niech wam wszystkim pokazują testy 2 krechy:)Listek12345 lubi tę wiadomość
Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
Listek12345 wrote:Ja jestem tutaj nowa testowałam 22 dnia cyklu i zobaczyłam blada ale widoczna kreskę jak ro możliwe ze tak szybko
A który to dzień po owu? Jesli owu masz ~ 12dc to w 10dpo bladzioch jest jak najbardziej możliwy
&&& za sukces!1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Wytrzymałam, choć wieczorem kusiło żeby zrobic test.
I... jest, bladzioch ale jest. Bałam się że mam zwidy i pytałam mojebo B. z rana czy widzi to co ja. I jego zdziwnienie. Nie wiedział że będę testować.
Narazie czuje strach... teraz muszę zrobić z krwi żeby potwierdzićKamKaKam lubi tę wiadomość
-
Nadinka83 wrote:Wytrzymałam, choć wieczorem kusiło żeby zrobic test.
I... jest, bladzioch ale jest. Bałam się że mam zwidy i pytałam mojebo B. z rana czy widzi to co ja. I jego zdziwnienie. Nie wiedział że będę testować.
Narazie czuje strach... teraz muszę zrobić z krwi żeby potwierdzićListek -
Ja mam mutacje genetyczną i ostatnim razem straciłam ciąże w 10tc. Więc narazie u mnie przeważa strach a nie radość. Jedyne szczęście takie że od jakiegoś czasu miałam na dziś umówioną wizytę u mojej gin więc jest mi w stanie od razu zalecić odpowiednie leczenie(??). Ostatni tydzień byłam przeziębiona i się sama leczyłam lekami bez recepty. Okropny mętlik w głowie.
-
Obserwuje na instagramie dziewczynę która jest w ciąży z drugim dzieckiem , a ma mutacje genetyczna i wszystko jest dobrze napewno lekarz zleci odpowiednie badania ja tez jeszcze pare dni temu leczyłam się na własna rękę bo dopadło mnie straszne przeziębienie a katar trzyma do dzisiaj noe martw się kochana na zapas trzymam kciuki za Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 10:38
Listek -
Dzięki Listek wiem, że przy odpowiednich lekach powinno być ok ale strach jest. Mimo braku potwierdzenia z bety. No ale dziś nie było szans na betę więc pójdę jutro i potem w piątek jak coś
-
Nadinka83 - Gratuluję!
I chciałabym się przywitać... Chyba potrzebuję wsparcia, bo przyszedł dzień załamki. Dziś mija 14 dzień od owulacji, test wyszedł negatywnie, a ja od wczoraj mam brązowe plamienia, do których teraz doszedł ból jajników. Szukam pocieszenia w tym, że temperatura nie spadła, ale podejrzewam, że i tak nic z tego nie będzie i jutro przywitam @. Jeśli nie, wybiorę się jeszcze na betę dla własnego spokoju.
Jest mi strasznie przykro i już widzę, że moje postanowienie z podejściem "na luzie" legło w gruzach... -
Nikodemka wrote:Nadinka83 - Gratuluję!
I chciałabym się przywitać... Chyba potrzebuję wsparcia, bo przyszedł dzień załamki. Dziś mija 14 dzień od owulacji, test wyszedł negatywnie, a ja od wczoraj mam brązowe plamienia, do których teraz doszedł ból jajników. Szukam pocieszenia w tym, że temperatura nie spadła, ale podejrzewam, że i tak nic z tego nie będzie i jutro przywitam @. Jeśli nie, wybiorę się jeszcze na betę dla własnego spokoju.
Jest mi strasznie przykro i już widzę, że moje postanowienie z podejściem "na luzie" legło w gruzach...Magda_87 lubi tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Najgorsze jest to, że kiedy się nie staraliśmy wszystko było ze mną ok (oprócz mięśniaka), a kiedy tylko zaczęliśmy nagle pojawiły się problemy z progesteronem, ze śluzem płodnym... Mam wrażenie, że natura zrobiła mi na złość. Eh