Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wow, Inna, ale akcja! Kurczę... Moze miałaś 2 kropki i został jeden i dlatego takie wahania i jest szansa??! Trzymam kciuki!!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
_Abby_ co Ty masz wpisane w podpisie ?! Nie mów, że się nie udało!
Przykro mi bardzo kochana <tulę>Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 19:57
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualnyZieziulka wrote:_Abby_ co Ty masz wpisane w podpisie ?! Nie mów, że się nie udało!
Przykro mi bardzo kochana <tulę> -
_Abby_ wrote:Moje szczęście trwało krótko niestety. Teraz czekam aż przestanę krwawić bo to mi ryje psychikę. I nie wiem co dalej szczerze mówiąc
Co do cp zieziulka to już to przechodziłam wyglądało to z goła inaczej i była to ciąża szyjkowa w bliźnie po ccMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Żadnej bety już nie robię, pierniczę i czekam do wizyty już powinno być cokolwiek widać. Byle do piątku.
-
innamorata88 wrote:Żadnej bety już nie robię, pierniczę i czekam do wizyty już powinno być cokolwiek widać. Byle do piątku.
Koleżanka tez tak miała a z córką wszystko w porządku. Pijesz ostatnio więcej niż zwykle ? Bo duża ilość płynów w organizmie powoduje zakłamany wynik bety.
-
zubii wrote:Koleżanka tez tak miała a z córką wszystko w porządku. Pijesz ostatnio więcej niż zwykle ? Bo duża ilość płynów w organizmie powoduje zakłamany wynik bety.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny