Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja juz wyluzowalam robie co chce zbytnio nie zwracam uwagi na alkohol dzwiganie itd . Tlumacze ze Bog niechce nam dac dziecka a ja z nim nie wygram trudno jeden ma to drugi co inne . Oby się tylko przed 30 stka udało i jedno dziecko choć mieć a pozniej się zabezpieczac:)
bertha lubi tę wiadomość
-
Zieziulka, witam w klubie, też już się przed 30stką nie wyrobię Najpiękniejszym prezentem na urodziny byłaby ciąża..
Zieziulka lubi tę wiadomość
-
innamorata, doczytalam wcześniejsze posty - trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze i czas do wizyty szybko zleciał.
-
fryzjereczka wrote:madzia no to super czyli prawdopodobnie kropeczek jest u ciebie dalej!!moze wybierz sie do lekarza na usg??Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Jak 5 tc to raczej kropka nie ale pęcherzyk już tak. Ją byłam w 7 tc owu miałam 17 dc córka zaczynała się zagniezdza 6dpo test wyszedł pozytywny 10 dpo i był sam pęcherzyk w 10 tc był już mały ludek.
Dziewczyny jak już w pierwszą znajdziecie to najlepiej zaraz starać się o drugie wtedy sa największe szanse. Koleżanka poddała się i przed planowanym invitro zaszła jakoś 6 miesięcy po porodzie stwierdzili z mężem że skoro o pierwsze tyle lat się starali to i z drugim łatwo nie będzie a tu zonk pierwszy cykl i ciąża.
To moje drugie konto na ovu pierwsze założyłam w 2013 widziałam tu już chyba wszystko i jedno wiem każda będzie w upragnionej ciąży jedną szybciej drugą później ale będzie ! Nie tracie wiary jednym wszystko przychodzi latwiej i tego nie doceniają a inni muszą przejść długą drogę ale za to potrafią to docenić w odpowiedni sposób. -
Dołączam do was dziewczyny. Ostatnia miesiączka 1.08 więc testować będę dokładnie 1.09 tak więc nie ma sensu iść na sierpniowe staraczki. W tym cyklu olalam delikatnie mówiąc temepratura bo tyle co wróciłam z wakacji . Starania były ale sama nie wiem czy już jestem po owu czy przed . Zobaczymy. Nie nakręcam się za bardzo . Czuję się jak po owu . Ale temperatura niska . Do tego od 2 dni śpię w dzień co mi się nie zdarza . Teraz godzina 11 a ja dalej w łóżku. Jakaś maskara . Trzymam za was kciuki dziewczyny.
-
U mnie @ przyszła na 100%. Jedziemy z nowym cyklem za 2 dni startujemy z clo idziemy za ciosem, skoro chodź raz się udało to teraz będzie tylko lepiej!Mikołaj 25.04.2011
-
Kurcze, inna, wierzylam ze jeszcze sie rozkreci. Ale dobre podejscie! do przodu, za ciosem!
Ja bobosexy planuje od jutra do piatku. M juz poinformowanyhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Kurcze, inna, wierzylam ze jeszcze sie rozkreci. Ale dobre podejscie! do przodu, za ciosem!
Ja bobosexy planuje od jutra do piatku. M juz poinformowanyMikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Ja idę za ciosem w tym cyklu gwałcę mojego jak tylko przestanę krwawić co drugi dzień i nie ma że "boli" mojego futruję podwójną dawką androvitu, bo 1,5 tygodnia brał antybiotyk, ja z kolei jadę z ovarinem, magnezem, femibionem, oeparolem, a od jutra clo! Jedziemy z koksem
ja ten cykl jestem mniej obstawiona, bo w kolejnym planujemy IUI, wiec ten ostatni "natualny".
obstawiona jestem Femibionem, kompleksem witamin b6+b9+b12 w formie metylowej, Acardem i co drugi dzien zapodaje jeszcze Omega. Wiesiołek w formie oleju popijam
M bierze regularnie Profertil. Wie ze ma jajka chłodzic do jutra
Sama zaproponowalam, ze mozemy przytulac sie w srode i potem w piatek, a on na to ze w czwartek tez dla pewnosci! jestem zaskoczona
Do gina ide w czwartek podgladnac czy owu jest za rogiem.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:No to jestes obstwiona
ja ten cykl jestem mniej obstawiona, bo w kolejnym planujemy IUI, wiec ten ostatni "natualny".
obstawiona jestem Femibionem, kompleksem witamin b6+b9+b12 w formie metylowej, Acardem i co drugi dzien zapodaje jeszcze Omega. Wiesiołek w formie oleju popijam
M bierze regularnie Profertil. Wie ze ma jajka chłodzic do jutra
Sama zaproponowalam, ze mozemy przytulac sie w srode i potem w piatek, a on na to ze w czwartek tez dla pewnosci! jestem zaskoczona
Do gina ide w czwartek podgladnac czy owu jest za rogiem.
Ja mam wizytę w Bocianie 26.08 także jak teraz nie zaskoczy to my też pewnie w IUI będziemy szli.panan12 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Ooo fajna postawa Twojego mój przez stres w pracy ostatnio strasznie nieruchawy jest
Ja mam wizytę w Bocianie 26.08 także jak teraz nie zaskoczy to my też pewnie w IUI będziemy szli.
a macie jakąś dobrą klinikę do polecenia ale w Krakowie? -
panan12 wrote:a macie jakąś dobrą klinikę do polecenia ale w Krakowie?Mikołaj 25.04.2011