Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana wole się miło rozczarować A tak serio to póki wyniki się nie poprawią (o ile to możliwe) szanse na ciąże naturalną mam bliskie 0 więc jestem tu raczej by sprawdzić czy u mnie chociaż jest wszytko ok, czy jest owulacja i dotrzymać Wam towarzystwa. Nie liczę na sukces w najbliższym czasie jak mam być szczera.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
Zieziulka, rozumiem, ale i tak kibicuję Ja bardzo bym chciała, żeby zaskoczyło w tym cyklu, bo kolejny praktycznie stracony ze względu na wyjazdy służbowy A później się zaczną badania i szukanie przyczyny. Najpierw HSG/laparoskopia..
-
U mnie sytuacja bez zmian jeśli chodzi o kreski na teście, za to temperatura spada...
WCZORAJ:
http://i67.tinypic.com/10clzxj.jpg
DZISIAJ:
https://zapodaj.net/6cbc0871abffc.jpg.htmlStarania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualny
-
inna, u mnie w pierwszy dzień okresu czesto temperatura wzrasta mimo wcześniejszych spadków.
-
summer86 wrote:inna, u mnie w pierwszy dzień okresu czesto temperatura wzrasta mimo wcześniejszych spadków.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:U mnie @ się rozkręciła - tylko temperatura mnie martwi 37 stopni...
Toto spokojnie wahania mogą się zdarzyć
summer86 wrote:toto będziesz sprawdzać betę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 09:05
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Toto trzymam.kciuki i daj.nam.znac cobu ciebie:)
-
witam wszytskie kobietki , musze się kogos porodzić i chciaabym wam opisac moją historie współżyłam z mężem w dni ovu 5 dni po skończonej ovu czułam ból brzucha tak jak bym miała dostac @ a nigdy nie czułam takie bólu po ovu wiec cos mi zaświtało że to może to, potem przez dwa dni miałam kłucie w lewym jajniku takie samo kłucie odczuwałam w pierwszej ciąży (mam synka 16msc) kilka dni przed data miesiączki miałam mdłości byłam senna ,pojawił sie ból piersi i pokazały się żyły na cycochach ,które również kojarzę tylko z poprzedniej ciaży , cykle mam 31 dniowe w 32 dc wieczorem zrobiłam test czułość 25 i ku mojemu zdziwieniu mojawiła się jedna kreska ;( szujka macicy od 2 dni jest wysoko jest bardzo duza i miekka tak jakby spuchnieta ale wydaje mi się że jest lekko otwarta (synka rodziłam przez cc) wiec to nie przez poród ,jedynie co mnie martwi to to że w pochwie jest sucho jak dotkne szyjki to troszkę wilgotno jest ale nawet ciezko wsunąc palec bo jest sachara a zawsze przed okresem miałam pelno białego śluzu . poradzcie kobietki co o tym myslicie . dzis jest 33dc zero mdlosci jdyny objaw to podobewanie brzuszka i żyły na piersach a @brak ...pozdrawiamDaria2429
-
Hej Kochane ;*
wracam do Was, trochę więcej wiem na chwilę obecną. Byłam w czwartek na USG, nic nie widać... był to 30dc (cykle 25 dniowe).Bardzo się załamałam bo myślałam że może coś zobaczę i czekałam co mi los przyniesie. Dziś byłam na becie i 1212 mlU/ml, progesteron 19,94 ng/ml. Co sądzicie? Boje się, że to może być ciążą pozamaciczna... (mam endometrioze). A progesteron? Nie za niski?(biore dupka) -
Daria2429 - może zrób betę? Będziesz miała jasną sytuację.
k.k. - Nie zamartwiaj się, bo to nie pomoże. Czy po USG konsultowałaś się ze swoim ginekologiem? Powiedz mu o swoich wątpliwościach odnośnie poziomu progesteronu. -
Summer86 z chęcią bym zrobiła lecz mieszkam na wsi a do miasta mam 30km nie mam jak dojechać i nie mam z kim zostawić synka ,mysle że powtórzę test jutro jak @ nie nadejdzie tylko zastanawia mnie ta suchość pochwy coś nie hallooo, no i szyjka lekko otwarta a chyba w ciąży powinna byc zamknięta ? tak bynajmniej wyczytałam gdzieś .Daria2429
-
Powtórz test z porannego moczu. Jeśli masz dostęp to spróbuj z testem o czułości 10. Mierzysz temperature?
-
Temperature mierzę lec tak byle jak znaczy się wiem ze powinno się mierzyć odrazu po przebudzeniu ale mnie budzi mój synek ,który śpi w pokoju obok i jak się obudzi to placze i musze odrazu lecieć wtedy przebieranie ,śniadanie ,wiec temp mierzę po poludniu w czasie drzemki synka klade się na 2h i potem mierze od obu temp trzymala się na poziomie 36,8 do 37 teraz od 3dni rośnie wczoraj 37,03 .Daria2429