Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mam nadzieje ze juz powoli mozna zacząć Ci gratulowac:)
-
Forbidden wrote:Cześć dziewczyny dzisiaj zrobiłam test i wyszło takie coś:
http://oi65.tinypic.com/dlgtad.jpg
Cykle mam między 28-31 dni, dzisiaj 30dc i strasznie się boję, że jednak @ zawita tyle czytam o ciąży biochemicznej, że głowa mała... W poniedziałek idę na betę, nie chcę się przedwcześnie cieszyć. Co sądzicie?
Gratulacje !!!Forbidden lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! W końcu postanowiłam do Was dołączyć.
To nasz 6cs z W. No i jak to bywa po takim czasie zaczynam powoli schizować,
chociaż wiem, że to jeszcze nie za długo.
Testowanie planowane na 16.09. Proszę o dopisanie
Dzisiaj oczywiście z ciekawości zrobiony test, ale ujemny (8dpo-co było do przewidzenia)
pozdrawiam!
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:ja mam zatestować 15.09 wg lekarza. Ale jutro mam 11 dpo więc zobaczymy czy coś się pokaże, jeżeli nie to po nowym roku podchodzimy do in vitro
Aksamitna, który to Wasz cykl? Próbowaliście już może inseminacji czy od razu in vitro planujecie? Trzymam kciuki, żeby do końca roku się udało! -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Aksamitna, który to Wasz cykl? Próbowaliście już może inseminacji czy od razu in vitro planujecie? Trzymam kciuki, żeby do końca roku się udało!
U nas już ponad 2 lata starań. 1,5 z lekarzem. Lekarz radzi nam od razu in vitroinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Zieziulka chyba jakiś książę Cię pocałował
Dokładnie! Żaba szczęścia nie przyniosła to może księżniczka da radę ;p
Tak bardzo próbuje zaczarować ten mój urodzinowy cykl...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 18:42
innamorata88, summer86 lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka wrote:Tak bardzo próbuje zaczarować ten mój urodzinowy cykl...
Witaj w klubie - to również i mój urodzinowy cykl Ciekawe czy otrzymamy prezenty urodzinowe
Jutro mam 9. dzień fazy lutealnej, kupiłam najczulszy test z Rossmanna i zobaczymy czy coś wyjdzie Myślałam, że wytrzymam do pierwszego dnia miesiączki, ale jednak nie, Jutro mam urodziny, także idealna okazja, by spróbowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 19:24
-
Mania25 trzymam kciuki za dwie kreseczki!! I wszystkiego najlepszego przy okazji, a szczególnie tego JEDNEGO ;*
Mi się pewnie nie uda...ale chyba też zatestuje w poniedziałek by chociaż móc się napić.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
U mnie szyjka się z powrotem zamknęła, uciekła do góry i wymiękła. Jak się okaże, że to fasol - to będzie najbardziej incognito fasol ever. Z owu, której na pierwszy rzut oka nie było. Obserwowane pęcherzyki nie pękły - później wyszło, że z tyłu był jeszcze jeden niewidoczny pęcherzyk, testy i beta pozytywna tylko po ovitrelle, dzisiaj cięń cienia z cienia na 2 testach. Zamelduję się rano o ile @ mnie nie wyprzedzi.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:U mnie szyjka się z powrotem zamknęła, uciekła do góry i wymiękła. Jak się okaże, że to fasol - to będzie najbardziej incognito fasol ever. Z owu, której na pierwszy rzut oka nie było. Obserwowane pęcherzyki nie pękły - później wyszło, że z tyłu był jeszcze jeden niewidoczny pęcherzyk, testy i beta pozytywna tylko po ovitrelle, dzisiaj cięń cienia z cienia na 2 testach. Zamelduję się rano o ile @ mnie nie wyprzedzi.
czekamy na info o dwóch kreskach - jutro z rana meldunek poproszę
trzymam kciuki, żeby fasol incognito wreszcie się ujawnił
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
misiaq wrote:czekamy na info o dwóch kreskach - jutro z rana meldunek poproszę
trzymam kciuki, żeby fasol incognito wreszcie się ujawnił
Mikołaj 25.04.2011
-
a u mnie dziś mega spadek temp... nigdy w poprzednich cyklach (mierzyłam temp przez 4 cykle) to takiego spadku nie miałam.
mam nadzieję, że szanse na groszka jeszcze są - oby jutro odbiła w górę, trzymajcie proszę kciuki! -
misiaq wrote:a u mnie dziś mega spadek temp... nigdy w poprzednich cyklach (mierzyłam temp przez 4 cykle) to takiego spadku nie miałam.
mam nadzieję, że szanse na groszka jeszcze są - oby jutro odbiła w górę, trzymajcie proszę kciuki!misiaq lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Dziewczyny, spójrzcie na to. 10dpo beta <0,1 a dzisiaj... Teraz po ponad 5 minutach ta kreska jest troszkę mocniej wyraźna :o
http://i67.tinypic.com/10clzxj.jpgStarania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
U mnie znowu biochem. 2 kreska jest, a @ się rozkręca. Pocieszenie takie, że do 3 razy sztuka. 2 razy pod rząd się udało to 3 będzie nasz!
Wojcinka lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011