Wyczekane II kreseczki - grupa "Pierwsze objawy"
-
WIADOMOŚĆ
-
Poznań, Malta;)25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:O tak! Skąd takie przyzwolenie to nie wiem.. ale powiem Ci ze ja po porodzie nie miałam problemów z siedzeniem, w każdej pozycji, bo wreszcie mogę po turecku i z kolanami pod broda 😂 zależy od kobiety i przebiegu porodu. Może pójdzie szybko i lekko? A i cycki są moje.. mala je, a stary zachwycony jakburosly 😂😂 ale nadal są MOJE. Ludzie są niepoważni z takimi tekstami..
Masz rację, zrobię co mogę, czyli przygotuje się do porodu. Jak to pomoże to super jak nie to trudno... No i te historie i teksty są chyba tylko do straszenia... Faktycznie trzeba się nauczyć ignorować, albo poprostu asertywnie powiedzieć "po co mi to mówisz, ja nie chcę o tym słuchać"38+1 DSN, synek 3520g, 57cm -
Ja to mam szczerze mówiąc w D... Co kto myśli i jakie rady ma w zanadrzu.
Moja matka wyskoczyła ostatnio z tekstem, z nie mogę jeść konkretnych potraw - jem wszystko i będę, chyba, że Diana zacznie mieć reakcje alergiczne.
Mleko tworzy się z krwi, a nie z zawartości żołądka - litości. 🤦 Najpierw trzeba się podszkolić, żeby rodzić sobie prawo do udzielania rad.
Nie rozmawiam z wieloma osobami, więc względnie mam spokój. Natomiast Ci, z którymi rozmawiam wiedzą, że jeśli chcą mieć kontakt, mają się zamknąć. 😊
A rozmowy o piersiach czy kroczu - niech porozmawiają o swoich.
U mnie też cycki są moje, mimo, że robię za butelkę! I są również męża, który stwierdził, że są bardzo spoko teraz, aczkolwiek widzi też, że bardzo obciążają mi kręgosłup i na dłuższą metę dostałabym garba. 🤦
A co do siedzenia po SN - ja mam problem, żeby usiąść prosto. Ale NIE przez poród SN, a szwy, które mam założone. No kuźwa. 🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2021, 20:08
Hive lubi tę wiadomość
-
To nie ta Malta;) 😅😅
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Te wszystkie teksty i rady niech sobie zachowają.
A co do MACANIA brzucha..jak ostatnio byłam nw pracy odwiedzić dzieciaki to moje "koleżanki " zaczęły mnie dotykać, wszystkim na raz!
Powiedziałam żeby tego nie robiły bo mnie to denerwuje. Sory, nie lubię jak mój facet dotyka moich wlosowch np tak mogę nie lubić jak ktoś nocy mnie dotyka;)
(Dizwnie to brzmi😅)
Niewyspana masz piękną córeczkę, męczyła Cię zgaga w ciąży? Bo mówią że tak się dzieje jak dziecku włoski rosną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2021, 20:18
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
niewyspana wrote:Ja to mam szczerze mówiąc w D... Co kto myśli i jakie rady ma w zanadrzu.
Moja matka wyskoczyła ostatnio z tekstem, z nie mogę jeść konkretnych potraw - jem wszystko i będę, chyba, że Diana zacznie mieć reakcje alergiczne.
Mleko tworzy się z krwi, a nie z zawartości żołądka - litości. 🤦 Najpierw trzeba się podszkolić, żeby rodzić sobie prawo do udzielania rad.
Nie rozmawiam z wieloma osobami, więc względnie mam spokój. Natomiast Ci, z którymi rozmawiam wiedzą, że jeśli chcą mieć kontakt, mają się zamknąć. 😊
A rozmowy o piersiach czy kroczu - niech porozmawiają o swoich.
U mnie też cycki są moje, mimo, że robię za butelkę! I są również męża, który stwierdził, że są bardzo spoko teraz, aczkolwiek widzi też, że bardzo obciążają mi kręgosłup i na dłuższą metę dostałabym garba. 🤦
A co do siedzenia po SN - ja mam problem, żeby usiąść prosto. Ale NIE przez poród SN, a szwy, które mam założone. No kuźwa. 🤦
"Uwielbiam" słuchać tych paramedycznych rad jako lekarz. Ostatnio dostałam wykład o tym czym jest zapalenie piersi i ropień. I miałam takie "Babo, wiem jak leczyć te zapalenie piersi, wiem jak wygląda, wiem jak rozpoznać, widziałam niejednokrotnie. A ropnie co prawda na tyłku ale nacinalam a nie o nich czytałam na fb 🤦♀️". Wykład dostałam na stwierdzenie, że jakoś z tym karmieniem będzie i że aż taką filozofią to być nie może jak chciałam uciąć temat 😅38+1 DSN, synek 3520g, 57cm -