Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak chyba olejek migdalowy 😁 cos takiego dzieki Luna♥️
Karola bede czekala na relacje od doktora. Ciesze sie ze juz cie nie boli, moze Tadziu sie juz przesunal gdzies delikatnie 😊
Agaga 15 tydzien to juz super czas 💪 powoli mozna sie rozgladac za rzeczami 😂 bol glowy gwarantowany 😂
A wlasnie niewyspana i nadzieja znikly na dobre 🙄👩 31l. + 👱♂️ 31l.
No patrz..a ja o 2 leżałem i patrzyłam w sufit:)
Oki dam znać
Nie wiem czy dobrze zrobiłam Ale dzisiaj mimo wizyty zaaplikowalam luteine. Nikt mi nie powiedział że nie moge:)
Stresuje się..jak zwykle.
Już chce zacząć chodzić po sklepach i móc spokojnie przebierać w ubrankach:)
Narazie tylko Was czytam. Plus babcie kupują jakieś sloniki A moja mama zrobiła na szydełku misia;) ( robi piękne rzeczy)🙃🥰
Dajcie znać co u Was
A nadzieje i niewyspaną może porwał wir zakupowy 😏😜25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
https://zapodaj.net/598fba8d17b3a.jpg.html
https://zapodaj.net/fbdb5f943a59c.jpg.html
https://zapodaj.net/a2d63b7d2c384.jpg.html
https://zapodaj.net/d3e9748794215.jpg.html
To niektóre arcydzieła mojej mamy.
Ten biały misio jest dla Tadzia Ale to akurat z Internetu. Mama nie ma foty A zrobiła identycznie tylko niebieski kolorek:)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Robi cuda naprawdę jest zdolna. Zimą zawsze po sweterku robi 🥰
Kurde trochę zaczynam się stresować .. Jeszcze zgaga dostałam z tego wszystkiego.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolina zgadlas 😂 codziennie coś kupuje i zamawiam i końca nie widać. Koleżanka z pracy mi mowi że urodziła 5 tyg przed terminem więc czasu zbytnio nie ma 😝 A w pracy za mną tęsknią, stwierdzli że jestem niezastąpiona, mojej zamienniczce nie przedłużyli umowy, bo nie ogarniala. Tak miło mi się zrobiło że tęsknią 😁
W smyku całkiem dobre wyprzedaże byłam stacjonarnie i zamówiłam online. Ikea to dla mnie jakaś porażka. Na allegro taniej i duży wybór. W galeriach prawie nic nie ma, ale muszę się jeszcze wybrać. Każde zakupy to wyczyn męczę się niesamowicie.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Jesteśmy już po wizycie:)
Z Tadziulkiem wszystko w porządku.
Ma już 208g 😍
Mogę jechać do mamy odpoczywać A luteine mam brać jeszcze:)
Pierwszy raz lekarz złapał mnie za rękę i uspokoił. Powiedział że jest naprawdę wszystko porządku 🥰
Mam zdj z dopochwowego usg . Wiecie może co znaczy ten rysunek w lewym dolnym rogu?
https://zapodaj.net/a090c9115596c.jpg.html25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Kamień z serca.. nadzieja jak się czujesz? Urosłaś?😊🥰25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Kamień z serca.. nadzieja jak się czujesz? Urosłaś?😊🥰
Dalej więzadła bolą jak chodzę i narzekam dużo😂 no i kręgosłup niezależnie od pozycji w której śpię. A piersi jakby ważyły kilka kilo więcej. Zauważyłam że na piersiach to nie rozstępy tylko przebarwienia i dosyć ciemne po całości.Synek
-
26 tydzień to już nie przelewki😁😌
NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Nadzieja ♥️ to narzekanie w ciazy wchodzi juz w krew? 😁😁 tez slysze jak dziewczyny rodza juz od 34t a ja w 34t mam wlasny slub 😂😂 Jejku jak bardzo chce nie urodzic za wczesnie.
Zamowilam sporo rzeczy z mojswiatdziecka.pl -na allegro maja ciut wieksze ceny niz przez sklep online. .
Karolina nie wiem co znaczy ten obrazek, nie mam pojecia ale juz mozesz byc spokoja Tadziu ma sie dobrze i ladnie rosnie ♥️ a na bole podbrzusza cos mowil?
Dobrze ze bierzesz luteine.
Ja dzis usiadlam ze wszystkimi ubrankami kocykami itp i segreguje ile czego mam, no masakra wychodzi na to ze dalej duzo mi brakuje 😂😂♥️ kupowanie bez sprawdzenia czy juz to mam w tych czasach jednak nie wychodzi na dobre... 😂♥️
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Karloina, super ze wszystko ok
Marienn, tez zamawiałam z tej strony. Ceny są bardzo fajne, jakość może nie powala na kolana ale nie jest tez zła. Ja jestem zadowolona.
Za to jak ostatnio zaczęłam segregować nasze rzeczy, okazało się ze mam tyle pieluch tetrowych, bambusowych, muslinowych i flanelowych ze bym mogła jeszcze z dwójkę dzieci obdzielić 😂 ale podobno tego nigdy za dużo wiec obym wykorzystała 😂
Tez się zaczynam stresować wcześniejszym porodem. Na grupie sierpniowek na fb już tyle urodzonych dzieciaczków ze zaczęłam się poważnie obawiać 😂
Do końca tygodnia planuje mieć spakowana torbę i wszystko wyprane. Z prasowaniem zobaczę jak mi pójdzie 😂
Nadzieja, cieszę się ze wszystko ok, nie zostawiaj nas tak 😂😂 a co do narzekania - narzekaj póki możesz, jaka jest lepsza wymówka niż ciąża 😂 -
Bóle podbrzusza , więzadła i boki będą mnie boli czasami bp mały rośnie szybko A ja drobniutko. Mówi lekarza że czasami ma prawo coś boleć dlatego już nie wnikam i przestaje się stresować25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Marienn to będziesz miała cudowną pamiątkę ze ślubu, tak pięknie z brzuszkiem
na Waszym ślubie będzie Wasza córeczka
Karloina ważne że już nie musisz leżeć, a tych drobnych bóli będzie coraz więcej, ale oczywiście Ci tego nie życzęi oby byś miała jak najmniej
Luna, dziewczyny ile macie kupionych kompletów pościeli? I otulaczy? A kokon pierzecie w pralce?Synek
-
Dziewczyny jaka akcja w Lidlu.. poszłam z mamą. Dostałam bólu jelit masakra aż słabo mi było. I dostałam rozwolnienia..musialam skorzystać z firmowego kibelka😅25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Nadzieja, ja mam śpiworki, na razie 2 - cieńszy i grubszy. Zobaczymy czy się sprawdzi. W razie czego kocyki i rożek mam, wyjdzie w praniu w czym będzie spała. Otulaczem będą po prostu pieluchy te które mam wieksze. A kokon planuje wyprać i mam nadzieje ze to przeżyje 😂
Byłam dziś u fizjoterapeutki uroginekologicznej. Polecam serdecznie się wybrać, ale wcześniej niż ja. Okazało się ze zle sikam, robie kupę, kładę się, wstaje i wszystko robie zle 😂 nawet oddycham. Oczywiście powiedziała ze to normalne zupełnie bo nikt nas tego nie uczy prawidłowo robić ale mam zamiar zastosować się do jej rad i mam nadzieje ze to zaowocuje przy porodzie. -
A ja póki co śpiworków zero
kokon mi dziś przyszedł i tak popatrzyłam na niego i zastanawiam się jak go uprać - raz że moja pralka ma wsad 4kg więc nieźle będę musiała go "zgnieść " żeby włożyć, a dwa to jest grube i się nieźle powygina czy wyschnie ? ?
Poczekam na Was aż upierzecie i powiecieSynek