Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja takiej fizjo cos tam to tutaj pewnie nie znajde 🙈 ale do jakiejs chyba pojde jak mnie ten miesien "dupny" nie pusci...
Nadzieja ja mam
2x rozek
2x rozek do fotelika samochodowego
Moze 5 roznych kocykow(grubszy cienszy)
1x Posciel do lozeczka + 2 x komplety poszewek
3xprzescieradla
1xmata pod przescieradlo
Ale nie wiem czy na tym sie skonczy🙈bo viagle cos mi sie podoba 🤣
No i nie mam wlasnie jeszcze zadnego spiworka i nie wiem moze skusze sie na jakis.
Teraz rokminiam czy potrzebuje do wozka spiwor zimowy cortonmoose z puszkiem czy kombinezon zimowy?
🤷♀️
Karolina sytuacji ze sklepu nie zazdroszcze, ja nie wychdze nigdzie z domu jak wiem ze nie jestem jeszcze wyprozniona 🙈🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2021, 19:21
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Dziewczyny ja jeszcze nie mam nic.. chyba już będę mogła pozwoli się za to brać. I szczerze Marien pierwszy raz mnie taki bol złapał i tak wyszło. 😅😊25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Nadzieja tak, mala bedzie z nami na slubie ale mam ogromna nadzieje ze posiedzi w brzuszku na czas imprezy 🤣
Fotograf juz nam obiecal piekne zdjecia w trakcie slubu przy okazji z brzuszkiem 🥰 dla mnie to nawet lepiej,ze to bedzie takie brzuszkowe przyjecie 💜Karloina lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Dziewczyny, jacy ludzie są czasem bezmyślni.. Jechałam dziś taksa. Trafił mi się bardzo rozgadany taksiarz niestety, nie jestem fanka gadania o dupie maryni, wole se pomilczeć. No ale nie dawał za wygrana. Dopytywał kiedy rodzę, jaka płeć itd. I w końcu stwierdził ze najważniejsze żeby urodziło się zdrowe. Bo on wozi taka dziewczynkę, 12 lat ma. I w ciąży było wszystko ok a przy porodzie wyszły jakieś komplikacje i dziecko „od urodzenia jest roślinka”. Kuzwa! Nie jestem pewna czy takie rzeczy powinno się mówić kobietom kiedykolwiek, a zwłaszcza na końcówce ciąży! Strasznie mnie wkurzył..
-
Luna to jest masakra..ja to bym chyba wysiada. Ale ja mam taki pyskaty charakter..takze no.
Co za ludzie..brak słów.
Mam nadzieję że nie myślisz o tym teraz25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
To prawda, Luna ja tez mozliwe ze bym mu powiedziala ze wole tego nie slyszec w ciazy... i ze nie powinien mnie straszyc... ja np. Mam pod okiem blizne bo mnie kiedys jak bylam dzieckiem pies ugryzl, dzis jest prawie niewidoczna ale jak sie nie pomaluje to cos widac, i ostatnio uslyszalam od pewnego pana w sklepie "Ej a co ty masz pod okiem taka kreske jakby cie pies poszarpal 🤣"
Odpowiedzialam BO POSZARPAL. Boze jak mnie gosc przepraszal... no i po co mu to bylo?
Takze tego tez uwazam ze powinno sie uwazac tak samo jak my ciazowki jesli nie wiemy czemu ktos nie moze miec dzieci lub dlaczego jeszcze ich nie ma nie powinnysmy mowic TY TEZ JUZ POWINNAS SE ZROBIC..
Luna wspolczuje sytuacji...
Karola czekam kiedy i ty wpadniesz w ten SzaUuu zakupowy 🤣🙈
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Mnie już nie bolą tylko są ciężkie;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Chyba każda kobieta w ciazy się stresuje wszystkimi. Ale jest wszystko w porządku na pewno:)
Naprawdę nie myśl o złych rzeczach bo będzie Cię cały czas coś bolało, dokuczalo itp..ja tak miałam do wczoraj:)
Po lekarzu prawie mdlalam i rozwolnienia dostałam. I już panika..a przecież takie rzeczy mogą się zdarzać także LUZ
Tylko spokój nas uratuje 😘25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
A w którym tygodniu jesteś?
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
W 6 tydzień dopiero wchodzę... byłam tydzień temu u lekarza ale nic nie było widać jeszcxe , wiedziałam że tak będzie ale po tej laparoskopii i tak miałam kontrolę
a teraz w czwartek mam jedną wizytę i za tydzień następna z moim doktorem , teraz podglądowe czy wszystko ok
-
Nie martw się, na pewno jest wszystko w porządku. Pamiętam ten strach..dlugo czekałam na serduszko Tadzia. Ale trzeba myśleć pozytywnie:*25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Wpadaj jak tylko masz ochotę
Lubimy się wspieraćM-ka1990 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mka kochana mi odeszlo wszystko w 9tygodniu i pojechalam do szpitalanbo sie naczytalam ze serduszko stanelo .... wszystko bylo wpozadku. A tez nie czulam piersi boli, ani nic... poprostu jakby ciazka odeszla... nie stresuj sie wytrzymaj kilka dni.
W ktorym dokladnie dniu masz wizyte i ktory to bedzie dokladnie tydzien ciazy?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
I pamiętaj że jak nic jeszcze Nie zobaczysz to bez paniki . Jak u siebie doczekałam się w 7 tyg ponad . Czas i spokój kochana:)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻