Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej witaj w klubie Alutka;) ile waży twoje maleństwo i jak się ma?
Gratuluję bardzo 💙💙💙25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
To chyba na usg powinno być.
Ale super że w końcu już wiesz;)
Niewyspana czyżbyś zaczęła poranek tak jak ja?🤢🤮🙄25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Kurde niewyspana współczuję mi od rana zdarzyło się 3 razy. Teraz zjadłam i narazie jest ok. Ale zrób może tak jak mówisz już i tak masz końcówkę
M-ka nie martw się . Boli Cię coś? Czy tylko krwawienie delikatne?25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Kochana ja myślę że lekarz Ci powie że jest wszystko w porządku. 🥰także stresuj się! I nie czytaj w necie błagam 🥺🙈🙉25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mka, wiadomo ze trzeba poczytać i się załamać hahaha 😂😂 mam tak samo, chociaż już się nauczyłam ze nawet jak przeczytam ze zaraz umrę ja, Nadia i sąsiad z 3 piętra, to już nie wierze w te czarne historie. Nie wiem czemu w Google nie można znaleźć pozytywów nigdy 🤷♀️
Na pewno jest wszystko ok, daj znać po wizycie ✊🏻
Niewyspana, a jak u Ciebie z aktywnością księżniczki? Kurczę, czekam jak na szpilkach na sygnał ze się zaczyna u Ciebie 😁 u mnie na razie totalnie niiiiiiiic.
M-ka1990 lubi tę wiadomość
-
Luna33 wrote:Mka, wiadomo ze trzeba poczytać i się załamać hahaha 😂😂 mam tak samo, chociaż już się nauczyłam ze nawet jak przeczytam ze zaraz umrę ja, Nadia i sąsiad z 3 piętra, to już nie wierze w te czarne historie. Nie wiem czemu w Google nie można znaleźć pozytywów nigdy 🤷♀️
Na pewno jest wszystko ok, daj znać po wizycie ✊🏻
Niewyspana, a jak u Ciebie z aktywnością księżniczki? Kurczę, czekam jak na szpilkach na sygnał ze się zaczyna u Ciebie 😁 u mnie na razie totalnie niiiiiiiic.
Z aktywnością coraz gorzej, powiedzmy, że 3 razy dziennie ma takie "ataki" wiercenia, potem już ewentualnie czuję, że tylko zmienia pozycję. 🤷 -
Alutka Gratulacje synka🥰🥰 wkoncu !
Mka dobr zs e ze jedziesz do lekarza, ja obstawiam ze twoj krwiak czy jak to sie nazywa sie oczyszcza 😍 byly takie sytuacje na grupach jak czytalam na poczatku to dziewczyny pisaly ze mozno nawet krawily przy oczyszczeniu, wiec wierze ze u ciebie to tez jest to 😍
Ale daj znac !
Niewyspana wspolczuje ale wymioty na tym etapie tez moga byc juz przed porodowe 😍
Ja czekam na szczepionke na krztusca 🙈👩 31l. + 👱♂️ 31l.
niewyspana wrote:Daj spokój, mam nadzieję, że odstawienie leków mnie ruszy 😅
Z aktywnością coraz gorzej, powiedzmy, że 3 razy dziennie ma takie "ataki" wiercenia, potem już ewentualnie czuję, że tylko zmienia pozycję. 🤷
Ja bym już na waszym miejscu odstawiła magnez, no i pila ten wywar z liści malin.