Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Marienn wrote:Anna, jesli to jest 2 miesiac to spokojnie
nam sie udalo w 4 miesiacu staran.
Mi 10mlu test wyszedl z pierwszego siku 7 dni przed malpa.
I potem tylko sprawdzalam jak kreska ciemnieje.
Wiec jesli dzis ci nie wyszedl 10mlu to masz 50%szans ze jutro rano wyjdzie z 1 moczu albo ze poprostu uda sie nastepnym razem 🥰 staraj sie nie panikowac
Jesli nie uda sie to moze lepiej kupic testy 10mlu Paskowe? Miec ich np 20sztuk i sobie robic co dziennie jesli ciebie to uspokajana allegro sa one za grosze...
Mka ciesze sie ze wizyta sie udala , maluszek juz jest taki duzy jak to szybko leci ♥️😍 super ze lekarz cie uspokoil ale naprawde oszczedzaj sie 🥰 ja tez bralam luteine do 12t
Ja pappy itp nie robilam bo podobno ona potrafi namieszac, jesli wyjdzie ci podwyzszone ryzyko na prenatalnych to wtedy bedziesz myslec. Mi lelarz powiedzial ze to tylko zbedny stres...
Wiem właśnie że mam 50 % i coś czuję że jedyne co mnie czeka w tym miejscu to tylko @ . 😔 -
Alutka gratulacje:) wreszcie sie doczekałaś
U mnie już cała seria białych ubranek uprana, uprasowana i schowanajestem dumna z sibie ale kręgosłup wysiada. Nastepne będą szły kolorowe.
Powiem może nieskromnie ale mój Kubunio ma piękne te ubranaka, wszytskie jak chciałam, białe, szare, błękitne, z miasiami alno liskiem.. żadnych pstrokatych i jaskrawych kolorów.
Dziś zamówie ręczniczki, w smyku jest na drugą sztukę -20%Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Marienn wrote:Mka kochana daj przewidywana date porodu to cie wpisze na pierwsza stronke ♥️🥰
Alutka robie update na chlopczyka u Ciebie 😁
Anna daj znaka jak jutro z rana tescik
Dam znać napewno. Choć ja się nastawiam na kolejny negatyw. 😔Marienn lubi tę wiadomość
-
Muszę ograniczyć cukier, cały czas mam ochotę na słodkie już 2 tydzień taki.;/25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolina dokladnie masz tak jak ja... i przez to ze tak zaczelam to jesc i uwazalam ze nic mi nie jest dostalam zgagi i choroby zoladka chociaz w zyciu bym nie powiedziala ze to moze mnie spotkac... i dziwne bo dzis gdy choc troszke mi lepiej znow cala szafka slodyczy 😑 podjadam, kupuje ciasta, ciastka i batony 😤 jestem zla na sama siebie... bo juz mam zgage... 😪 a potem bedzie bol zoladka....
Nadzieja zazdroszcze organizacji ♥️ i super ze udalo sie zrobic wszystko w stonowanym kolorku, u nas tez biale, szare, rozowe,pudrowe... nie ma nic kolorowego....
I to mnie cieszy ♥️
Ja polecam ubranka ze smyka, mam od nich kilka i sa slodkie ♥️ i jakosc super ! Wiec warto cos z promki dorzucic...
dzis udalo mi sie ogarnac wsyzstko poukladac juz rozmiarkami i typami, jutro planuje dokupic brakujace rzeczy do walizki do szpitala... i bede zaczynac pranie, prasowanie i pakowanie walizki..
Boli mnie dzis podbrzusze... 😪 oczywiscie leze.. ale dziwnie pobolewa.... nie wiem czy to normalne...
Lekarz za tydzien..
LULIBABY.PL ma -25% na asortyment z kodem SALE25 , polecam zajrzec super produkty ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2021, 23:02
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niewyspana trzymam kciuki aby było dobrze.
Marienn jak twój żołądek?
Ja nadal powrót zgagi ale okropne w życiu takiej nie miałam, wczoraj mi się chciało płakać tak piekło. I podczas jedzenia nawet mi nachodzi.
My mamy większość ubranek właśnie ze smyka, z 51015, H&M ( głównie z wyprzedaży) i 2 albo 3 opakowania body z sinsay.
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Ja muszę kupić komode do pokoju dla Tadzia więc wszystko leży w łóżeczku i jest przykryte kocem 😜
I tak polezy jeszcze tydzien bo w sobotę jedziemy odpocząć nad jeziorko i zostaniemy tam parę dni;)
Co do ubranek to u mnie pandy 😅 króliczki i jakieś niedźwiadki
Marien na śniadanie naleśniki z czekoladą.. masakra A ja i tak mam zgage A przed ciąża leczylam się długo z helicobakterpylori czy jakoś tak. Ten ból żołądka wychodził jesienią i uciszal się w zimie.
Plus do tego jelito drażliwe . Mam mega gastryczne problemy od zawsze.
Dlatego m.in dieta ,ćwiczenia i medytacja również. Bo psychicznie czułam się okropnie. Wyobraźcie sobie że idziecie na imprezę, chcecie ubrać coś obcislego i nagle wywala wam brzuch i bam! Jesteście w 9 tc ..😄 albo macie jakieś plany ,musicie się zająć poważnie pracą A tu ból żołądka taki że splywasz. Po prostu..
Narazie spokój pomaga kisiel lniany Ale wiem co czułaś Marien;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
No ciąża ogromny wpływ na te dolegliwości, dziecko rośnie i wszystko rośnie;)
Właśnie mam zajęcia z położną swoją i fizjoterapeutą
Ciekawe rzeczy;)
Ale zaraz uciekam na małe zakupy;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolina wydaje mi sie ze moge cierpiec na ta sama chorobe co ty, ale nigdy tak tego nie sprawdzalam, zazwyczaj pilam krople zoladkowe , rumianek, miete i bralam Controloc czy cos na to pomagalo na troche ale znam ten bol... chcesz sie pobawic a zaczyna ci mocno bolec... albo w pracy.. i masakra..
Nadzieja teraz moj zoladek lepiej, polecam ci rumianek, miete, i zagotowane siemie lniane z jednej lyzki dziennie.
Naprawde pomoze na zgage. Obiecuje ♥️
Alutka na tym etapie nie koniecznie musisz czuc ruchy malego jeszcze codziennie. Moze sie odwrocil spokojnie napewno odsypia sobie albo ma dzis leniwszy dzien👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Anna nie martw sie 😘
Trzymam kciuki za kolejny raz 😊 pamietaj ze nie zawsze uda sie szybko, ja staralam sie 4 cykle, inne dziewczyny nawet po 12,
Wspomoz sie witaminkami, dla meza podsowaj pod nos duzo Omega , ryby itp i na spokojnie przytulajcie sie przez caly cykl nie tylko w dni plodne 🥰 sprobujcie co 2/3 dni nawet👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Anna nie martw sie 😘
Trzymam kciuki za kolejny raz 😊 pamietaj ze nie zawsze uda sie szybko, ja staralam sie 4 cykle, inne dziewczyny nawet po 12,
Wspomoz sie witaminkami, dla meza podsowaj pod nos duzo Omega , ryby itp i na spokojnie przytulajcie sie przez caly cykl nie tylko w dni plodne 🥰 sprobujcie co 2/3 dni nawet
No akurat staramy się nie tylko w dni płodne. -
Wiem jakie to przykro jest,zobaczyć 1 kreskę na teście Ale trzymam mocno kciuki i wierzę że Ci się uda;)
Marien A miałaś kiedyś gastroskopie?
Ja byłam u dzieci w przedszkolu, dzieci pamiętają
Przytulaly mnie cały czas i mnie zagadali . Tak tęskniłam🥰oczywiście mnóstwo lizaków im zostawiłam Bo jestem dobrą ciocia;)
A laski z pracy..porazka. Nic więcej na ich temat nie potrafię powiedzieć25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻