Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Niewyspana masz rację, mam swoje życie..cudowne czasami trudne Ale z człowiekiem którego kocham nad życie i tego się trzymajmy🥰25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Czy tylko ja nie rozumiem fenomenu UBRANKA NA WYJŚCIE ZE SZPITALA? Na fejsbukowych grupach jest milion postów z pytaniami co przygotowalyscie na wyjście? Jakie ubranko na wyjście? W co ubieracie w dniu wyjścia?
Kuzwa No ja to planowałam w jeden z zestawów który sobie zapakowalam, dowolny, ten który zostanie czysty 🤷♀️ Ewentualnie coś ciepłego jeśli będzie chłodniej.. nawet bym nie wpadła na to żeby zapytac na grupie o coś takiego 🤯 może mi to któraś z was wytłumaczy 😂 -
Karolcia nie mialam gaskostropii bo zawsze sie tego balam... ale u mnie od dziada pradziada, babc , rodzicow kazdy mial prroblemy z jelitem , oraz zoladkami.. kazdy ma spuszone brzuchy i wieczny bol... wiec chyba sie oswoilam z mysla ze taka moja uroda..
Bylam dzis na zakupach 🙈 powiem tak.... mialyscie racje!
Nie da sie juz chodzic... boze z parkingu po schodach ruchomych juz nie dalam rady chodzic , juz jechalam... w sklapach irytowalo mnie ze nie ma nawet gdzie przysiasc na chwile... wszystko pozabierane przez Covida .. umeczylam sie nieziemsko... chyba dolanczam do klubu wieloryba ktory sie meczy 🙈
Pokaze wam piekny kocyk ktory udalo mi sie kupic w TkMaxx jestem zachwycona bo jest taki inny ♥️
https://zapodaj.net/7f69330c6406e.jpg.html
A to kupila nam moja mama i jestem rowniez zachwycona♥️
https://zapodaj.net/3e87efe56b07c.jpg.html👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja miałam gastroskopie w swoim życiu parę razy Ale dzięki gastro Pan doktor zobaczył wysypke wrzodową ;(
Kocyk cuuuudny!!🥰🥰😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2021, 17:36
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:Czy tylko ja nie rozumiem fenomenu UBRANKA NA WYJŚCIE ZE SZPITALA? Na fejsbukowych grupach jest milion postów z pytaniami co przygotowalyscie na wyjście? Jakie ubranko na wyjście? W co ubieracie w dniu wyjścia?
Kuzwa No ja to planowałam w jeden z zestawów który sobie zapakowalam, dowolny, ten który zostanie czysty 🤷♀️ Ewentualnie coś ciepłego jeśli będzie chłodniej.. nawet bym nie wpadła na to żeby zapytac na grupie o coś takiego 🤯 może mi to któraś z was wytłumaczy 😂
Ale bawią mnie te specjalne kombinezony na wyjście xD czasami za grube hajsy! -
Właśnie kobietki powiedzcie mi dużo macie ubranek 56 ?25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja pakuje na wyjscie dresik , nie jakis mega super specjaly ze zlota, normalny. I tez nie wiem dlaczego tp jest takie wazne 🤷♀️ przeciez tyle co dp auta i do domku...
A w domku podejrzewam ze i tak bedzie przebranie bo sie uleje bo sie przebierzemy , bo za cieplo itp 🙈
Ja rodze jesienia wiec i tak mala bedzie w kombinezonie lub grubszym kocu a jak bedzie padal deszcz to na foteliku bedzie przeciwdeszczowka 😁
Mysle ze chyba laski w Polsce maja tak ze moze w domu ktos na nie czeka, mama babcia czy siostra i chyba moze o to chodzic 🤷♀️👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Powiedzmy ze rozumiem pytania jak ubrać na dana pogodę, chociaż no bądźmy bardziej samodzielne😂
Ale kupowanie specjalnych ubranek, właśnie często drooogich, specjalnie tylko na wyjście to tego nie czaje 😂
Karola, ja mam po około 7-8 sztuk każdego rodzaju ubranka -
Karolcia u nas jest rozmiarowka taka
Newborn : do 54cm
0-3 months (54-62cm)
3-6 months (62-
Wiec jesli o mnie chodzi to Newborn mam kilka sztuk,
5xbody z dlugim rekawem
2x Pajacyk
1xBluza
Nastepnie 0-3months mam juz tego troche powiedzmy po 10 sztuk kazdej rzeczy (pajacyk, body na krotki, na dlugi, spodnie ,komplety itp)
A z polski jak bralam rozmiary 56cm to kupilam kilka sztuk.
Obstawiam ze mala bedzie dluga, po ostatnim usg mysle ze bedzie wielka. Ale jednak jakby urodzila sie 54cm jakies to chwilke moze ponosi te 56cm...
Bo jednak naprawde zadko dziecko rodzi sie np 58cm
No ale to raczej idzie z USG widziec czy lekarz mowi ze dziecko jest dlugie czy jednak nie
Mi w 14t powiedzieli ze dluga jest mala 🙈 i od tamtej pory nikt jwj nie zmierzyl, tylko wagowo w 24t powiedziano ze wieksza o tydzien, ale nie mierzono... 🙈
Jade w czwartek to bede wiedziala juz wiecej co pakowac do walizki szpitalnej 🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niewyspana ,kciuki🤞🤞🤞😍25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja dzisiaj mam połówkowe. Mam nadzieję że mój M będzie mógł wejść i posłuchać serduszka;(25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Marien czym się stresujesz?
Niewyspana łapie zen przed wizytą pewnie;)
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻