Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia nie wiem 😁chyba tym ze za bardzo wypiore te pieknosci albo zle pralka wypluka 😂🤦♀️ albo kolor zejdzie 🙈🤷♀️ a moze poprostu nie wiem o czego zaczynac 🤦♀️🤦♀️
Alutka co sie stalo?
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
O 12:50 mam wizytę,)
Niewyspana o jaa..tak że już?😳25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Niewyspana to czekamy na Diane ♥️♥️♥️ jeszcze trochę i będziesz ją tulić ♥️
A ja o 3:30 się obudziłam głodna, mimo iż dużo zjadłam na kolację 🤣 to sobie zjadłam, po tym jak się najadłam to nie mogłam zasnąć bo mi coś niewygodnie było 🤣 plus komar mi wlecial do pokoju i mnie pogryzł i szukałam go z latarka w ręku 🤣🤣🤣
-
trzymam kciuki!!
No ja mam spro ubranek, dopiero też w tamatym miesiacu zaczęłam kupować i byłam zirytowana że nic nie miałam, więc szalałam. Może mam za dużo ale nie mogłam się powstrzymać. Ostatnio sortowałam i przyjrzalam się że zależy od ubranka i kroju bo niektóre 62 porównywalne są do 56, a inne 62 wyglądają jak 68 ..
Też tego nie ogarniam co na wyjście. Tak jak Marienn u nas będzie kompinezon jesienno -zimowy bo to październik będzie, a teraz patrząc za okno to już dziś jesienna pogoda.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Jeju tak bym chciała żeby mój mąż ze mną wszedł..25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
https://zapodaj.net/2d433f5dcd165.jpg.html
Tekisia zdziwiona że Pancia wyjątkowo tak ładnie wygląda;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolcia to zes sie odstrzelila 🥰 figurka fiu fiu
Pieknie!
Alutka 😁 podziwiam za skromnosc na tym etapie ✌ ale dobrze ze czyms siebie zadowolilas 😁
U nas wybor smoczka nie byl latwy, najpierw du,o sie naczytalam ktory najlepszy, ktory nie powoduje wady zdgryzu itp i dopiero potem decyzja zapadla ale tez nie wiem czy to jeszcze to 😂
Karolcia czekam na wyniki z polowkowych 😁👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Karolcia to zes sie odstrzelila 🥰 figurka fiu fiu
Pieknie!
Alutka 😁 podziwiam za skromnosc na tym etapie ✌ ale dobrze ze czyms siebie zadowolilas 😁
U nas wybor smoczka nie byl latwy, najpierw du,o sie naczytalam ktory najlepszy, ktory nie powoduje wady zdgryzu itp i dopiero potem decyzja zapadla ale tez nie wiem czy to jeszcze to 😂
Karolcia czekam na wyniki z polowkowych 😁
U mnie na następny ogień idą butelki i pieluchy tetrowe ale to zamówię przez internet 🤭🤣
Karloina jak połówkowe? -
Już jestem, musiałam iść zjesc bo myślałam że umrę z głodu A do doktora było opóźnienie;)
Tadeusz jest zdrowiusienki🥰
Jest wstydzioszkiem..caly czas zasłanial twarzyczkę rączkądlugo czekaliśmy aż pokaże buźke 😁 od ostatniej wizyty którą miałam chyba wponiedziałek przybrał na wadze i teraz waży 500g🙊🙈
Z buzi bardziej przypominał mi Mnie☺🤪
Okropnie się cieszę, że jest zdrowy .Jestem wdzięczna szczęściu . I tak sobie myślę..ze fajnie że mogę się z Wami tym dzielić.
Tymi gorszymi chwilami również i życzę sobie miec takich dobrych serduszek nie tylko na forum,dziękuję laski💓25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolcia mega super sie ciesze 💜
I tak jak ty mysle ze to forum wnosi w moje zycie wiele... jednak lzej sie to wszystko przechodzi wiedzac ze ma sie gdzies delikatne wsparcie !
Ale Dzielny Tadziu 💜 wstydzioszek! Ciesze sie naprawde♥️
I nie moge sie juz doczekac swojego usg za tydzien 💜
To bedzie takie trzecie prenatalne 😍👩 31l. + 👱♂️ 31l.