Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieee, jeszcze nigdzie nie jadę. 😂 Magnez jeszcze jem jak szalona, więc w miarę sobie dajemy radę. Ale jak pominę, albo przeciągnę przyjęcie drugiej dawki to nie jest ciekawie 😂
Nigdy nie zrozumiem sensu drugich imion. Nie chciałabym też dawać imienia po kimś. 🤷 Ale to ja.
Karola,
U mnie dzisiaj zapiekanka makaronowa z kurczakiem. Ostatnio narobiłam tyle słoików, że miałam chęć chociaż na jeden dzień bez zapierdzielania, więc wolne 💪
Ale w efekcie zjadłam makaron i dodatki, bez mięsa, bo od mięsa odrzuciło mnie jak w pierwszej połowie ciąży. No nie zjem, nie ma szans. Mdli mnie jak chociażby wącham mięso. -
Niewyspana ty masz meza farmaceute to napewno duzo wiesz
chcialam brac magnez ale Tutejszy lekarz mi powiedzial ze nie powinno sie brac w ciazy 😂 wiem ze w Polsce powinno, i niedlugo jade do swojego polskiego lekarza to jeszcze go zapytam o polecajke itp.
Ale w Polskim sklepie mamy takie produkty z Magnezu, czy myslisz ze cos z tego sie nadaje?
https://zapodaj.net/186fd4bca2926.jpg.html
A jak pytacie o obiad to u mnie dzis mrozonki kopytka, oraz bezie zupa warzywna i gotowany kalafior i szparagi... wczoraj pofolgowalam ze slodyczami i dzis znow mam bol zoladka... wiec musze wiecej gotowanego jescWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2021, 14:37
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Dziekuje ♥️ zapytam jeszcze swojego polskiego dr moze on mi jakis Tutejszy poleci ♥️ ale mocno ci dziekuje!
Ok dziewczyny ja czuje ze juz mam ogromne potrzeby poza ciązowe, nie zeby bylo mi zle w ciazy ale zaczynam juz miec marzenia co zrobie jak juz urodze... i wiecie co ?
Wezme taka gorącą kompiel w wannie z bombelkami , bedzie ona taka mega długa... i Glass of Wine + owoce morza krewetki osmiornice itp 😍 🥰
To jedno z moich marzen po ciazowych 😊
A co wam sie juz marzy? 🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.
A ja wczoraj myslalam czy nie isc na zele, bo wizyte mam przed slubem, a juz niw chodze od poczatku ciazy i mowie aaa zrobie se teraz jeszcze a potem uzupelnie przed slubem, ale .. przyszly maz powiedzial ze to zly pomysl i raz na chwile na slub mi wystarczy 🙈
A czemu zdjelas?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja marzę o tym żebym jak już urodze ,wypić na starym browara i wrócić do domu zasnąć i walnąć się do wyrka na brzuchu . Latem uwielbiałam zasypiać na brzuchu ,było mi jakoś chłodniej..a teraz boki mnie bolą.. ;/25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Powiem Ci niewyspana że ja mam swoje już nawet długie i twarde;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Czyli widze ze nie tylko ja tutaj mam marzenia alkoholowe 🙈😂 kazda z nas jak nie o setce to o dobrym drinie 😂🙈
Matki pijaczki 🙈🙈 nie no zart
Ale naprawde ta abstynencja za slugo trwa, jeszcze latem 😂
A paznokcie zrobie tylko na slub a po bede musiala jednego palca oderwac wrazie wuuu jakbym miala jechac do szpitala to zeby oni mi nie zrywali😂👩 31l. + 👱♂️ 31l.
A ja marze ze żeby już spać normalnie bo teraz mi wcale niewygodnie, by piesi wróciły do rozmiaru i koloru sprzed ciąży, szybko chodzić i nie męczyć się bo teraz jak obolaly pingwin. A i nie latać co chwilę do łazienki..Synek
Poród SN 8 października 2021
-
To akurat tez prawda , nadzieja tez tak mam ze wykancza mnie lazienka, wstawanie minimum co 3 godziny w nocy... smieje sie ze moj organizm juz przyzwyczaja sie do wstawania na karmienie malej, ale ... to jest tajie trudne, chodze w nocy do toalety jak Zombie...
Cyce mi wcale nie rosna, wogole nie przytylam, nawet schudlam...
Sapie, i mecze sie po krotkim przejsciu po domu... wejscie po schodach to maraton..
Jak sie schylam to mnie boli brzuch i stękam jak stara baba...
Ogolem ciaze znosze dobrze, jak slysze lub czytam inne dziewczyny to wspolczuje...
Was tez boli brzuch jak sie schylacie?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja właśnie zaczęłam dzień herbatą z cytryną ,którą zwymiotowalam..
Dlaczego akurat teraz🙄25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻