Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna Kciuki mocne za wizyte 💪🤞
Ja nie boje sie cesarki po tym jak szwagierka teraz miala, i po 10h juz wstala i robila przy dziecku... mowi ze wogole nie odczula tej cesarki i nie zaluje ze ja zrobila... duzo tutaj polskich mamusiek tez chwali sobie cesarke wiec moze tutaj tak dobrze wykonuja... nie wiem, ale przekonuje mnie to... troche nie bardzo to lezenie 4 dni po cesarce w szpitalu ale tak czy inaczej chwila dla nas obie byla by fajna zamiast tego super odwiedzania calej rodzinki w domu odrazu po porodzie... 😪 tego boje sie najbardziej, ze rodzina nie bedzie miala umiaru... a ja bede zmeczona i bede chciala miec czas dla nas, uczyc sie nas nawzajem...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
W sumie to mi to obojętnie. Jeżeli będą wskazania na cesarke, trudno. Jeżeli naturalnie będę mogła, zrobię to
Domyślam się ,ze porod i połóg boli.
Że każda kobieta przeżywa to wszystko inaczej.
Ale jak ma być tak będzie;)
Marien ja rodzę w Grudniu i już zapowiedziałam teściowej
Że święta spędzamy sami w domu;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2021, 13:20
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Po prostu trzeba mieć świadomość, że cesarskie cięcie to operacja, a czasami kobiety mają wręcz wymagania, że CC i koniec. Jeśli są podstawy albo naturalny sam się nie buja - to kurcze, jak najbardziej.
Ale mam jakieś takie odczucie, że wszystko z głową.
Poszłam na spacer, przeszłam 2km i szczerze? Czuję się wręcz zabita tą odległością. -
Biorę pod uwagę błąd pomiaru, to 500 g, ale mam nadzieje ze u nas to w dół działa 😂😂 moja koleżanka która ostatnio rodziła wg usg miała dziecko 3600. Urodziła księżniczkę 4100 🙈
Idę dopakowac chociaż jeden komplet większych ciuszkow, na wszelki wypadek 😂
Poza tym wszystko super, szyjka skrócona ale zamknięta, odstawiamy wszystkie leki i czekamy. Docelowo cc 30.08, jeśli coś się zacznie wcześniej to będziemy myślec 😂 -
Luna pieknie ♥️ Pulchniutka laleczka nam sie szykuje 🙈 a mowi sie ze dziewczynki sa zazwyczaj drobniutkie 🥰 nie wazne! Wazne ze wszystko jest prawidlowe 💜
No taka waga to trzeba dopakowac wieksze!
A dlugosc jaka ma mniej wiecej?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Luna cieszę się że u maluszka wszystko w porządku;)
Niewyspana tak jak piszesz, cesarskie to operacja i trzeba mieć świadomość
Ja pół dnia przespałam;/
niewyspana lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:Niewyspana, a czujesz ze to już tak blisko? Bo ja szczerze mówiąc wogole 🙈
Że zaraz zamiast kopwać mnie w brzuch, będzie sikała na przewijak, albo osra pampersa zaraz po przebraniu i będę musiała to zaakceptować.
A z drugiej strony... Tak bardzo chciałabym już wycałować te maleńkie stópki, które tak mocno leją mnie w bok brzucha. -
niewyspana wrote:Nie czuję. Jestem tego świadoma, wiem, że to już niedługo, ale mam takie poczucie bezradności.
Że zaraz zamiast kopwać mnie w brzuch, będzie sikała na przewijak, albo osra pampersa zaraz po przebraniu i będę musiała to zaakceptować.
A z drugiej strony... Tak bardzo chciałabym już wycałować te maleńkie stópki, które tak mocno leją mnie w bok brzucha.
Właśnie mam identycznie. Zdaje sobie z tego sprawę ale nie umiem sobie tego wyobrazić 🤷♀️ To dla mnie nadal takie nierealne 🙈
Powiem szczerze ze ja na prawdę się dobrze czuje. Nie mogę za długo siedzieć bez ruchu bo mnie zaczynaja bolec plecy, ale poza tym nie mogę strasznie narzekać. Wiadomo ze mnie boli tu i tam ciagle coś, ale absolutnie nie ma tragedii. Oby tak do końca 😂 dziś zaczęłam się przejmować tylko ze to może być w każdej chwili już. Jezu, żebym ja to ogarnęła ze to już 😂 -
Hej. Jakie byly wasze bety w 11-16 dpo.?
Moja dzis 23,800. Prog 15,800.
Nie wiem czy nie za nisko.
Ostatnia miesiaczka 13lipca.
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
Kochane. Jakie byly wasze bety w 11-16dpo? Ja nie wiem dokladnie nie kontrolowalam tego cyklu wgl.
Beta z dzis 23,800 a prog 15,800 .
Ostatnia miesiaczka 13 lipca.
Czy nie za maly ten wynik???..?23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨