X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
Odpowiedz

Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że niewyspana już chcialaby mieć to z głowy i wcale się nie dziwie ;)
    Luna współczuję to jest najgorsze... jeszcze teraz mechanika na szybko i dobrego żeby znaleźć to jest tragedia...
    A mnie od 3 dni muli i ogólnie słabo się czuje ale takto w ogóle piersi nie bola ani nic...

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna,
    Ja mam dosyć, po prostu. Dosyć ze względu na to, jak się czuje i dosyć tak ogółem.
    To jest porażka co się dzieje z moim samopoczuciem, a już nie wspomnę o fizycznych aspektach 🤦

Podczas odkurzania przed chwilą dosłownie poleciało mi po nogach. Ale jak się okazuje, to wydzielina w nadmiernej ilości. 😅 A już chciałam dzwonić po starego. 😂

Ja nawet czuję, że małej jest niewygodnie. Prawie w ogóle się nie rusza. Wieczorem mnie kopnie 2-3 razy, s poza tym czuję tylko czasami e ciągu dnia, jak się przekręca, po prostu rusza.
    To wiadomo, też mnie martwi. Ale ona nie ma już najwyraźniej w ogóle miejsca. 🥴

Co do samochodu to ja rozumiem.
    Klimatyzacja nam się zepsuła - 1200 do wymiana + robocizna. I nie zrobię, bo nie mam. No skąd mam mieć teraz? 😅
    Dodatkowo musimy naprawić motocykl męża, bo już wiemy co się dzieje, czyli ponad 3000, a to trzeba zrobić. 🤦
    Powinnam zacząć kraść, albo iść stanąć pod latarnie. 🤣🤣🤣 Tylko kto mnie taka z brzuchem weźmie?!🤣

klz9krhm1wqtef7i.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mka, nie ma tak dobrze, musisz się trochę źle poczuć też. 😁

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Luna,
    Ja mam dosyć, po prostu. Dosyć ze względu na to, jak się czuje i dosyć tak ogółem.
    To jest porażka co się dzieje z moim samopoczuciem, a już nie wspomnę o fizycznych aspektach 🤦

Podczas odkurzania przed chwilą dosłownie poleciało mi po nogach. Ale jak się okazuje, to wydzielina w nadmiernej ilości. 😅 A już chciałam dzwonić po starego. 😂

Ja nawet czuję, że małej jest niewygodnie. Prawie w ogóle się nie rusza. Wieczorem mnie kopnie 2-3 razy, s poza tym czuję tylko czasami e ciągu dnia, jak się przekręca, po prostu rusza.
    To wiadomo, też mnie martwi. Ale ona nie ma już najwyraźniej w ogóle miejsca. 🥴

Co do samochodu to ja rozumiem.
    Klimatyzacja nam się zepsuła - 1200 do wymiana + robocizna. I nie zrobię, bo nie mam. No skąd mam mieć teraz? 😅
    Dodatkowo musimy naprawić motocykl męża, bo już wiemy co się dzieje, czyli ponad 3000, a to trzeba zrobić. 🤦
    Powinnam zacząć kraść, albo iść stanąć pod latarnie. 🤣🤣🤣 Tylko kto mnie taka z brzuchem weźmie?!🤣

Kurczę, to już Cię rozumiem.. No mam nadzieje ze mala stwierdzi ze już ma dość tej ciasnoty i wyjdzie jak najszybciej 😁
    Również rozważam opcje nietypowego dorobku. Twoje propozycje brzmią kusząco xD
    dlaczego ZAWSZE auto musi się zesrac w takim momencie? Nigdy nie zepsuje się w miesiącu gdy np jest zajebista premia. Nie. Zaraz po remoncie który nas finansowo zeżarł, w chwili gdy mogę rodzic w każdej sekundzie bo tego nie przewidze. Dramat 😭

Mka, pomysl ze to dobry objaw, ale nie gwarantuje ze Ci to poprawi humor 🙈

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie tam, jak są pieniądze to trzeba je prze... Na głupoty, a potem problem. 🤣
    Zaraz poszukam dobrej miejscówki. Widzew, Olechów, Janów, to w dużej mierze bogate dzielnice, więc i bogaci ludzie.
    Coś wymyślimy. 😂😂😂

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha pocieszyłyście 😁 jakos daje rade narazie ;)
    A wiecie że zawsze wszystko się psuje kiedy nie potrzeba... I też się zastanawiam jak się utrzymam za to co teraz będę dostawać no al3 zycie 😅 polska tu się nigdy nie wzbogacisz;p

• Marienn Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendobry " Narzekaczki "✌
    Lacze sie w bolu...

Mowilam ze u nas nie ma testu na Glukoze?
    Ha! Jednak jest ! Nie wiem czy wygralam go w Lotto czy kazdy go ma... poprostu dzis moj rodzinny na wizycie stwierdzil ze mam zrobic za 2 tygodnie. 🤤

Wizyta prywatna w Czwartek 🤞🤞 juz przebieram nozkami zeby uslyszec ze nie urodze wczesniej jak 37t 🙈
    I dostac piekne zdjecie UsG 3d

Wspolczuje wam tych Aut do naprawy itp... w PL to ogromne koszty... licze ze uda sie jakos wam z tego wybrnac ♥️

Niewyspana potrzymaj Dianke jeszce chwilke skoro se grzecznie siedzi 💜 masz jeszcze chwilke chociaz doskonale rozumiem ze wolalabys juz ja miec przy sobie ♥️

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    A gdzie tam, jak są pieniądze to trzeba je prze... Na głupoty, a potem problem. 🤣
    Zaraz poszukam dobrej miejscówki. Widzew, Olechów, Janów, to w dużej mierze bogate dzielnice, więc i bogaci ludzie.
    Coś wymyślimy. 😂😂😂

Idę się smarować samoopalaczem, może będzie wieksze wzięcie 😂

klz9df9h8o8dolch.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn, chwal się w czwartek 😁

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie ze bede sie chwalic 😂 aby tylko bylo czym🤞

Jak wasze sny sexualne? Nadal sie pojawiaja?
    Ja dosc czesto jeszcze mam takie sny 😂😂

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna,
    Weź pożycz, ja to nawet nie mam takich rzeczy w domu 🙊 słabo się staram....

Marien,
    Już nawet takich snów nie mam, nie wiem co to 😂

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to zawsze przygotowana 🤪

Ja nie śpię ciągiem na tyle długo żeby mi się cokolwiek przyśniło 😂 chociaż pamietam ze mój ostatni sen był.. przyjemny xD

klz9df9h8o8dolch.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę wam ja to mam wrażenie że jakieś koszmary ciągle mi się śnią;p

• Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Zazdroszczę wam ja to mam wrażenie że jakieś koszmary ciągle mi się śnią;p

Tez tak miałam na początku! Straszne to było 🙈

klz9df9h8o8dolch.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna33 wrote:
    Tez tak miałam na początku! Straszne to było 🙈

Długo to miałaś? Bo ja mam wrażenie że przez to to taka ciężka głowę mam ;p

• Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym Cię pocieszyć, ale dość długo niestety xd Do połowy ciązy na pewno się pojawiały, chociaż z czasem coraz rzadziej :D

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie, początkowo tylko koszmary, później sny seksualne, a teraz nie śni mi się nic 😂

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha o kurde 🤦‍♀️ dobrze ze w domu siedzę bo takto nie wiem ;p

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na początku do 12 Tyg dzień w dzień śniły mi się poronienia,
    A teraz ciągle mi się śni seks 🤣🤣 potrafie się rano obudzić z ręka w męża majtkach 🤣🤣🤣

Wczoraj miałam wyczerpujący dzień, goście poszli dopiero o 23, ja o 22:30 już poszłam do łóżka bo zaczęły mnie bolec plecy, młody tak szalał że w końcu udało mi się go nagrać 🤣
    Obudziłam się o 8, zjadłam, wypiłam kawę i od 11 do 16 znów spałam, młody spał chyba ze mną bo się nie ruszał, za to teraz znów buszuje.

Od przejedzenia boli mnie brzuch 🤣 powtórka z rozrywki co ostatnio, już dzisiaj 3 razy byłam na dwójkę i czuję że znów mi się chce 🤣 zapomniałam że nie mogę tyle jeść, mój metabolizm nie wyrabia 🤣🤣🤣

M-ka1990 lubi tę wiadomość

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moich Wrześniówkach zaczęły się porody.
    Patrzę na swój brzuch i: "na co ty czekasz? Spieprzaj stąd, bo zabawek ci nie kupię!"

😤

Alutka, ja do tej pory czasami zapominam, że nie mogę tyle jeść... Najadłam się właśnie leczo od teścia... Zaraz się porzygam. 🙈

klz9krhm1wqtef7i.png
‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ