X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
Odpowiedz

Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''

Oceń ten wątek:
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że niewyspana już chcialaby mieć to z głowy i wcale się nie dziwie ;)
    Luna współczuję to jest najgorsze... jeszcze teraz mechanika na szybko i dobrego żeby znaleźć to jest tragedia...
    A mnie od 3 dni muli i ogólnie słabo się czuje ale takto w ogóle piersi nie bola ani nic...

• niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna,
    Ja mam dosyć, po prostu. Dosyć ze względu na to, jak się czuje i dosyć tak ogółem.
    To jest porażka co się dzieje z moim samopoczuciem, a już nie wspomnę o fizycznych aspektach 🤦

Podczas odkurzania przed chwilą dosłownie poleciało mi po nogach. Ale jak się okazuje, to wydzielina w nadmiernej ilości. 😅 A już chciałam dzwonić po starego. 😂

Ja nawet czuję, że małej jest niewygodnie. Prawie w ogóle się nie rusza. Wieczorem mnie kopnie 2-3 razy, s poza tym czuję tylko czasami e ciągu dnia, jak się przekręca, po prostu rusza.
    To wiadomo, też mnie martwi. Ale ona nie ma już najwyraźniej w ogóle miejsca. 🥴

Co do samochodu to ja rozumiem.
    Klimatyzacja nam się zepsuła - 1200 do wymiana + robocizna. I nie zrobię, bo nie mam. No skąd mam mieć teraz? 😅
    Dodatkowo musimy naprawić motocykl męża, bo już wiemy co się dzieje, czyli ponad 3000, a to trzeba zrobić. 🤦
    Powinnam zacząć kraść, albo iść stanąć pod latarnie. 🤣🤣🤣 Tylko kto mnie taka z brzuchem weźmie?!🤣

klz9krhm1wqtef7i.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mka, nie ma tak dobrze, musisz się trochę źle poczuć też. 😁

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Luna,
    Ja mam dosyć, po prostu. Dosyć ze względu na to, jak się czuje i dosyć tak ogółem.
    To jest porażka co się dzieje z moim samopoczuciem, a już nie wspomnę o fizycznych aspektach 🤦

Podczas odkurzania przed chwilą dosłownie poleciało mi po nogach. Ale jak się okazuje, to wydzielina w nadmiernej ilości. 😅 A już chciałam dzwonić po starego. 😂

Ja nawet czuję, że małej jest niewygodnie. Prawie w ogóle się nie rusza. Wieczorem mnie kopnie 2-3 razy, s poza tym czuję tylko czasami e ciągu dnia, jak się przekręca, po prostu rusza.
    To wiadomo, też mnie martwi. Ale ona nie ma już najwyraźniej w ogóle miejsca. 🥴

Co do samochodu to ja rozumiem.
    Klimatyzacja nam się zepsuła - 1200 do wymiana + robocizna. I nie zrobię, bo nie mam. No skąd mam mieć teraz? 😅
    Dodatkowo musimy naprawić motocykl męża, bo już wiemy co się dzieje, czyli ponad 3000, a to trzeba zrobić. 🤦
    Powinnam zacząć kraść, albo iść stanąć pod latarnie. 🤣🤣🤣 Tylko kto mnie taka z brzuchem weźmie?!🤣

Kurczę, to już Cię rozumiem.. No mam nadzieje ze mala stwierdzi ze już ma dość tej ciasnoty i wyjdzie jak najszybciej 😁
    Również rozważam opcje nietypowego dorobku. Twoje propozycje brzmią kusząco xD
    dlaczego ZAWSZE auto musi się zesrac w takim momencie? Nigdy nie zepsuje się w miesiącu gdy np jest zajebista premia. Nie. Zaraz po remoncie który nas finansowo zeżarł, w chwili gdy mogę rodzic w każdej sekundzie bo tego nie przewidze. Dramat 😭

Mka, pomysl ze to dobry objaw, ale nie gwarantuje ze Ci to poprawi humor 🙈

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie tam, jak są pieniądze to trzeba je prze... Na głupoty, a potem problem. 🤣
    Zaraz poszukam dobrej miejscówki. Widzew, Olechów, Janów, to w dużej mierze bogate dzielnice, więc i bogaci ludzie.
    Coś wymyślimy. 😂😂😂

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha pocieszyłyście 😁 jakos daje rade narazie ;)
    A wiecie że zawsze wszystko się psuje kiedy nie potrzeba... I też się zastanawiam jak się utrzymam za to co teraz będę dostawać no al3 zycie 😅 polska tu się nigdy nie wzbogacisz;p

• Marienn Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendobry " Narzekaczki "✌
    Lacze sie w bolu...

Mowilam ze u nas nie ma testu na Glukoze?
    Ha! Jednak jest ! Nie wiem czy wygralam go w Lotto czy kazdy go ma... poprostu dzis moj rodzinny na wizycie stwierdzil ze mam zrobic za 2 tygodnie. 🤤

Wizyta prywatna w Czwartek 🤞🤞 juz przebieram nozkami zeby uslyszec ze nie urodze wczesniej jak 37t 🙈
    I dostac piekne zdjecie UsG 3d

Wspolczuje wam tych Aut do naprawy itp... w PL to ogromne koszty... licze ze uda sie jakos wam z tego wybrnac ♥️

Niewyspana potrzymaj Dianke jeszce chwilke skoro se grzecznie siedzi 💜 masz jeszcze chwilke chociaz doskonale rozumiem ze wolalabys juz ja miec przy sobie ♥️

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    A gdzie tam, jak są pieniądze to trzeba je prze... Na głupoty, a potem problem. 🤣
    Zaraz poszukam dobrej miejscówki. Widzew, Olechów, Janów, to w dużej mierze bogate dzielnice, więc i bogaci ludzie.
    Coś wymyślimy. 😂😂😂

Idę się smarować samoopalaczem, może będzie wieksze wzięcie 😂

klz9df9h8o8dolch.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn, chwal się w czwartek 😁

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie ze bede sie chwalic 😂 aby tylko bylo czym🤞

Jak wasze sny sexualne? Nadal sie pojawiaja?
    Ja dosc czesto jeszcze mam takie sny 😂😂

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna,
    Weź pożycz, ja to nawet nie mam takich rzeczy w domu 🙊 słabo się staram....

Marien,
    Już nawet takich snów nie mam, nie wiem co to 😂

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to zawsze przygotowana 🤪

Ja nie śpię ciągiem na tyle długo żeby mi się cokolwiek przyśniło 😂 chociaż pamietam ze mój ostatni sen był.. przyjemny xD

klz9df9h8o8dolch.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę wam ja to mam wrażenie że jakieś koszmary ciągle mi się śnią;p

• Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Zazdroszczę wam ja to mam wrażenie że jakieś koszmary ciągle mi się śnią;p

Tez tak miałam na początku! Straszne to było 🙈

klz9df9h8o8dolch.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna33 wrote:
    Tez tak miałam na początku! Straszne to było 🙈

Długo to miałaś? Bo ja mam wrażenie że przez to to taka ciężka głowę mam ;p

• Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym Cię pocieszyć, ale dość długo niestety xd Do połowy ciązy na pewno się pojawiały, chociaż z czasem coraz rzadziej :D

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie, początkowo tylko koszmary, później sny seksualne, a teraz nie śni mi się nic 😂

klz9krhm1wqtef7i.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha o kurde 🤦‍♀️ dobrze ze w domu siedzę bo takto nie wiem ;p

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na początku do 12 Tyg dzień w dzień śniły mi się poronienia,
    A teraz ciągle mi się śni seks 🤣🤣 potrafie się rano obudzić z ręka w męża majtkach 🤣🤣🤣

Wczoraj miałam wyczerpujący dzień, goście poszli dopiero o 23, ja o 22:30 już poszłam do łóżka bo zaczęły mnie bolec plecy, młody tak szalał że w końcu udało mi się go nagrać 🤣
    Obudziłam się o 8, zjadłam, wypiłam kawę i od 11 do 16 znów spałam, młody spał chyba ze mną bo się nie ruszał, za to teraz znów buszuje.

Od przejedzenia boli mnie brzuch 🤣 powtórka z rozrywki co ostatnio, już dzisiaj 3 razy byłam na dwójkę i czuję że znów mi się chce 🤣 zapomniałam że nie mogę tyle jeść, mój metabolizm nie wyrabia 🤣🤣🤣

M-ka1990 lubi tę wiadomość

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2021, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moich Wrześniówkach zaczęły się porody.
    Patrzę na swój brzuch i: "na co ty czekasz? Spieprzaj stąd, bo zabawek ci nie kupię!"

😤

Alutka, ja do tej pory czasami zapominam, że nie mogę tyle jeść... Najadłam się właśnie leczo od teścia... Zaraz się porzygam. 🙈

klz9krhm1wqtef7i.png
‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ