Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna33 wrote:Ja chyba umrę z nudów w końcu 😭 sprzątanie, gotowanie, spacery z psem i nic poza tym. Od wstania z łóżka odliczam czas do powrotu starego z roboty. Ostatnio odwiedziła mnie koleżanka i to było da mnie wydarzenie miesiąca. Nawet wizyty u lekarza są pasjonujące 😂
Nadchodzi weekend i nie wiem nawet co ciekawego byśmy mogli zrobić. Myślałam o kinie ale raczej nie wysiedze tyle czasu.. spacerów mam dość na codzień. Z reszta zapowiadają wysokie temperatury. Mam już dość tego nic nierobienia 😵💫
Ja mam podobnie, rozumiem Cię w 100%. Nic tego poczucia nie zmieni, jeśli przed ciążą byłyśmy aktywne, to jest według mnie normalna reakcja.
Ja znowu tęsknię za pracą 😊
My niewiele też robimy, zresztą co tu robić?
Unikam ludzi na polecenie lekarza, żeby przypadkiem nie załapać covida przed samą porodówka. 🤦Luna33 lubi tę wiadomość
-
Niewyspana, dluga ciepla kompiel (nie goraca) i chodzenie po schodach... mysle ze w bloku ma wystarczajaca ilosc pieter 🙈 gora-dol i napewno ruszy 🤗
Luna 🙈 jesli juz tak bardzo sie nudzisz to zapraszam do mnie na szykowanie wyprawki, slubu itp 🙈 ale swoja droga bardzo rozumiem....
Tez ciagle czekam kiedy juz stary wroci z pracy, i wieceie co zawsze bylqm samowystarczalna, wsyzstko umialam i lubilam robic najlepiej... ale teraz o wszystko go pytam, pokazuje mu, dzwonie co chwile i zawracam mu dupe bo nie moge sama podjac decyzji 🙈🙈 a to chyba wlasnie z braku zajecia 😂
Laski w Debreliski byla dostawa szumisiow (nie mieli ich wczesniej) -mi dobreliski odpowiadaja bo robia wysylke do mojego kraju.
I wiecie co? Mam dylemat... co myslicie? Ktory lepszy?
Nie chodzi o wyglada ale o calokrztalt...
https://www.dobreliski.pl/pl/p/Moonie-szumiacy-kroliczek-z-lampka-nocna-Szary%2C-Rozowe-uszy/12836
Vs.
https://www.dobreliski.pl/pl/p/Szumiacy-Krolis-Felcia-Whisbear/13906
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Haha Marienn to już wiem jak wyglądają narządy rodne u dziewczynki w 3d
, dobrze że nie byłam sama która nie rozpoznała
To ja tez wrzucam zdjęcie buźki Kubunia
https://zapodaj.net/3c34bb88b30ac.jpg.html
Mi się bardziej podoba Królik Felcia, nawet oglądałam w Smyku.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Kubunio jaki piękny grymas zrobil🥰
NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Nadzieja, Kubus chyba wystawil jezyczek 🙈 Piekny! 🥰
Luna mysle ze mozesz zajac sie alkoholem mowilas ze masz juz wprawe w klutni z mezem o alkohol🙈😂 hahaa
Poza tym jest okolo 400szt balonow do napompowania, i licze ze ogarne kompresor 🤗😂🙈
Dzis wybieramy wieczorem potrawy z kateringu.
Ps. Moze sie uda bo dzis sa moje 31 urodzinki wiec moze zamiast tego dostane jakas niespodzianke 🙈😂
Kurczaki, Felcia jest slodkim kroliczkiem naprawde ale moon mnie przekonywal za lampeczke... no ale jak tak mowicie 😂🙈 to chyba bede musiala kupic Felcie.
Partnera nie pytam bo on uwaza ze to nie potrzebne 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2021, 16:20
Luna33, NadziejaUmiera lubią tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien wyglądasz bardzo hot cholera!!!😍😍😛😛🤩25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Marien sto lat,niech wam się wiedzie jak najlepiej 🥰
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Moje maleństwo się buntuje i od wczoraj rusza się na chwilę i zaraz śpi 😑😒
Edit: na dobranoc 🌜mogę na to patrzeć dzien i noc.
https://zapodaj.net/9c633765ee1e3.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2021, 22:29
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolcia ♥️ piekne zdjecie 💜 stylowe instagramowe 🤗
No ja tez sie przejmuje bo od wczoraj mamy mniej ruchow a jeszcze lwkarz kazal mi jakos te ruchy liczyc
... nie wiem jak sie do tego zabrac... bo i bez tego czuje ze mniej sie rusza... i nie wiem juz czy panikowac
Powiedzial ze od 31 tygodnia musze to juz kontrolowac a do tego czasu na luzie dziecko moze ruszac sie jak chce i ile chce, wiec daje se chwile . ...
Takze moze Tadziu tez ma taki swoj czas ♥️👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Pocieszam się tym że ostatnio byłam na badaniach i wszystko było okej i ponoć w takim tc dziecko potrafi długo spać. Też nie mogę napisać że nie czuje nic kompletnie bo np teraz zdarzyło mu się kopnąć mocniej. W 21 tc najbardziej aktywny był, ruszał kopytkami jak szalony więc teraz musi odpocząć ..tak samo twoja Klarcia;)
Też ostatnio byłaś u lekarza i wszystko jest w porządku ,jestem pewna;)
A zdjęcie typowo instagramowe bo w rzeczywistości na komodzie jest syf 😝🤭25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dokladnie, nie moze byc tak ze cos sie wydarzlo w kilka dni po wizycie... wiec mysle ze serio ...
Nasze dzieciaczki potrzebuja czasem bardziej odpoczac.
I tego sie trzymam, ale zaniepokoilo mnie jak powiedzial ze od 31t mam obserwowac, nie liczyc... ale zapisac np ze kopala co godzine lub co 3, po kilka razy itp..
I pisac tak codziennie , ile mniej wiecej razy i co ile..
Nie wazne jak bedzie roznica w kilku ruchach ale jak bedzie np ze kolejnego dnia juz 6 h bylo bez ruchu albo tylko z jednym kopniakiem to znak ze mam jechac do szpitala...
Poprostu nie moze sie zmniejszac...
Kurcze to mi dalo do myslenia bo ja nie wiem czy bede w stanie to kontrolowac... podobno sa jakies aplikacje na telefonie by to klikac ale boje sie ze spanikuje bardziej od tego 😂😂👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niewyspana, nie, nie zaczęło się u mnie absolutnie nic. Mam 1-2 razy dziennie leciutkie bóle okresowe, ale są takie ze jakbym była czyms zajęta to nawet bym nie poczuła 🤷♀️ Mam wrażenie ze nawet twardnienia brzucha są rzadsze… a jak sytuacja u Ciebie?
Misia, przykro mi, ale ja nie widzę. Ale nie jestem specjalistka w wyszukiwaniu cieni, wiec trzymam kciuki