X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
Odpowiedz

Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''

Oceń ten wątek:
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna33 wrote:
    Niewyspana, nie, nie zaczęło się u mnie absolutnie nic. Mam 1-2 razy dziennie leciutkie bóle okresowe, ale są takie ze jakbym była czyms zajęta to nawet bym nie poczuła 🤷‍♀️ Mam wrażenie ze nawet twardnienia brzucha są rzadsze… a jak sytuacja u Ciebie?
    Ja od wczoraj mam problem, po każdym posiłku jestem w toalecie - szkoda mi w ogóle jedzenie podawać...
    Bóle okresowe, krzyżowe i doszło to oczyszczanie. To ewidentnie to, podobno chodzi się wtedy właśnie po każdym posiłku. 😳
    Aż się słaba czuję.

Początkowe są bardzo delikatne, więc rzeczywiście możesz jeszcze jakoś mocniej ich nie czuć.

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby w końcu coś się u Ciebie zaczynało! ✊🏻
    Ja w środę idę na ktg, zobaczymy czy maszyna coś wykryje 🤷‍♀️

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana tez czytalam ze oczyszczanie to sie juz zaczyna. 🤞 na innym forum jak laski pytaja co to znaczy to innne odpisywaly zeby juz sie zbierac do szpitala..

Misia ja nietstety tez nie widze drugiej kreski. Wyglada jak szare fabryczne wyschniecie. Przykro mi ale powtorz za 2 dni najlepiej :)

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo, mnie to ktg nikt nie zlecił 🤦 W ogóle jeśli nie urodzę do środy, to wtedy mam wizytę.... A że mojej nie ma, to kazała mi iść do doktora Lecha... Nie wiem czy Luna kojarzysz.... 🤦

Marien,
    No właśnie nie byłabym taka pewna, kobietki potrafią się oczyszczać i ponad dwa tygodnie 😳
    Mnie to przeraża to, niby mam już wszystko, ale... Porodu nie ma 🤣 i czuje, że długo nie będzie.

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana, byłam u niego na wizycie kwalifikacyjnej. Wyszłam i się rozryczalam w aucie. Ale jeśli pójdziesz prywatnie to może będzie dobrze 🤷‍♀️

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże... No właśnie ja chyba odwołam te wizytę i pójdę gdzie indziej 😳

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli słyszałaś opowieści o nim? Ja niestety wcześniej nie 🤷‍♀️ Ale może to dlatego ze ta wizyta była darmowa. Ma tez dobre opinie i o dziwo niektóre kobiety twierdzą ze jest przesympatyczny 🤷‍♀️ Mnie zjebal od stop do głów 3 razy podczas 7-minutowej wizyty 🤯

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam o nim bardzo często i nigdy dobrego słowa.
    Ale czytałam tę opinię na znanylekarz i nie mogę uwierzyć, bo niektóre są naprawdę pozytywne.
    Ale kurcze... Czy potrzebny jest komukolwiek taki stres?
    Tym bardziej przed porodem 😳

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! Nie mogłam uwierzyć ze lekarz może tak się zachować w stosunku do pacjentki, szczególnie w 9 msc ciąży. Szok.
    Jeśli pójdziesz i nie będziesz się odzywać to będzie miły i może nawet Cię zbada 🙈

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2021, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie jeśli pójdę, to właśnie taki jest plan... Żeby się nie odzywać 😂

Luna33 lubi tę wiadomość

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2021, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana, Luna ja ciągle wchodzę żeby zobaczyć czy przypadkiem maleństwa już są na świecie 🤣😍

Jest 5;24, alutka wstala zjeść 🤣🤣🤣
    Dajcie mi coś na drętwienie rąk bo oszaleje....

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2021, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A weź Alutka... Wczoraj te bóle krzyżowe mnie zmyliły, pierwszy raz były nawet po 23. Poszłam pod prysznic i wszystko jak ręką odjął.

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2021, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie urodzę nigdy 🤷‍♀️ Albo to będzie najszybsza akcja na świecie 😂
    Alutka, bierzesz magnez?

klz9df9h8o8dolch.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2021, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, spokojnie, urodzicie 😉

Luna, biorę tylko magnez z witaminami dla ciezarowek

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2021, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może zapytaj lekarza o dodatkowy? Ja miałam problem ze skurczami łydek i magnez ładnie pomógł. Ten w witaminach ciezarowkowych nie wystarczył. A na drętwienia to chyba tez potas.. No ale nie będę się mądrować, bo się nie znam 😂 jak zawsze w ciąży - najlepiej zapytac lekarza 😀

klz9df9h8o8dolch.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2021, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta dopiero na początku września.... Chyba że pójdę sobie wcześniej🤣🤣🤣ale nie chcę robić z siebie wariatki która non stop do lekarza lata 🤣🤣

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2021, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Dziewczyny, spokojnie, urodzicie 😉

Luna, biorę tylko magnez z witaminami dla ciezarowek
    Alutka, wypomne Ci to jak skończysz 37tc i będziesz marudzić już tak jak my 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2021, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Alutka, wypomne Ci to jak skończysz 37tc i będziesz marudzić już tak jak my 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ja już się nie mogę doczekać aż zacznę na cokolwiek marudzić bo jak na razie jest super 🤣🤣🤣🤣 może oprocz spania bo to kiepsko ostatnio mi wychodzi 🤣

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2021, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka, rozumiem Cię 🙈 ja jak mam napisać SMS do swojego lekarza to się pół dnia zbieram bo nienawidze takiego zawracania gitary 😂

Niewyspana, ja już nie wiem co gorsze. Dużo objawów, zero efektów jak u Ciebie, czy zero objawów jak u mnie 😂😂

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2021, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka polecam ci duzo wody pic 🥰 zainwestuj w taka lepszej jakosci z potasem czy magnezem... zwykla niegazowana. Naprawde ci pomoze. Jak wypijesz 2-3L dziennie to po kilku dniach bedziesz jak nowonarodzona ;)

Dziewczyny ja wam mowie ze wy se jeszczcze na jakies 2tyg nastawcie 🥰

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ