Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna33 wrote:Niewyspana, nie, nie zaczęło się u mnie absolutnie nic. Mam 1-2 razy dziennie leciutkie bóle okresowe, ale są takie ze jakbym była czyms zajęta to nawet bym nie poczuła 🤷♀️ Mam wrażenie ze nawet twardnienia brzucha są rzadsze… a jak sytuacja u Ciebie?
Bóle okresowe, krzyżowe i doszło to oczyszczanie. To ewidentnie to, podobno chodzi się wtedy właśnie po każdym posiłku. 😳
Aż się słaba czuję.
Początkowe są bardzo delikatne, więc rzeczywiście możesz jeszcze jakoś mocniej ich nie czuć.
-
Niewyspana tez czytalam ze oczyszczanie to sie juz zaczyna. 🤞 na innym forum jak laski pytaja co to znaczy to innne odpisywaly zeby juz sie zbierac do szpitala..
Misia ja nietstety tez nie widze drugiej kreski. Wyglada jak szare fabryczne wyschniecie. Przykro mi ale powtorz za 2 dni najlepiej👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Oooo, mnie to ktg nikt nie zlecił 🤦 W ogóle jeśli nie urodzę do środy, to wtedy mam wizytę.... A że mojej nie ma, to kazała mi iść do doktora Lecha... Nie wiem czy Luna kojarzysz.... 🤦
Marien,
No właśnie nie byłabym taka pewna, kobietki potrafią się oczyszczać i ponad dwa tygodnie 😳
Mnie to przeraża to, niby mam już wszystko, ale... Porodu nie ma 🤣 i czuje, że długo nie będzie. -
Czyli słyszałaś opowieści o nim? Ja niestety wcześniej nie 🤷♀️ Ale może to dlatego ze ta wizyta była darmowa. Ma tez dobre opinie i o dziwo niektóre kobiety twierdzą ze jest przesympatyczny 🤷♀️ Mnie zjebal od stop do głów 3 razy podczas 7-minutowej wizyty 🤯
-
Może zapytaj lekarza o dodatkowy? Ja miałam problem ze skurczami łydek i magnez ładnie pomógł. Ten w witaminach ciezarowkowych nie wystarczył. A na drętwienia to chyba tez potas.. No ale nie będę się mądrować, bo się nie znam 😂 jak zawsze w ciąży - najlepiej zapytac lekarza 😀
-
niewyspana wrote:Alutka, wypomne Ci to jak skończysz 37tc i będziesz marudzić już tak jak my 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja już się nie mogę doczekać aż zacznę na cokolwiek marudzić bo jak na razie jest super 🤣🤣🤣🤣 może oprocz spania bo to kiepsko ostatnio mi wychodzi 🤣 -
Alutka polecam ci duzo wody pic 🥰 zainwestuj w taka lepszej jakosci z potasem czy magnezem... zwykla niegazowana. Naprawde ci pomoze. Jak wypijesz 2-3L dziennie to po kilku dniach bedziesz jak nowonarodzona
Dziewczyny ja wam mowie ze wy se jeszczcze na jakies 2tyg nastawcie 🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.