Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Marienn, masz od nas zakaz czytania głupot w internecie!!!
Niewyspana, dziękuję że pytasz, trochę mnie pali żołądek, nie jest źle, zrobiłam sobie dzisiaj kompocik z jabłek. A tak to bolą mnie plecy dzisiaj i śniły mi się głupoty dzisiaj, ze twardniał mi brzuch i rano się obudziłam a brzuch twardy jak kamień. -
niewyspana wrote:Dziewczynki,
Dzisiaj położna ze szpitala w którym mam rodzić powiedziała, żeby uszykować na porodówkę jeszcze chusteczki nawilżane. Wcześniej mi to nawet przez głowę nie przeszło, no bo po co? Myślałam, że na "pierwsze" to oni sami oczyszczają dziecko i ogarniają.
To żałosne, że nawet to trzeba miećJak nie będę miała, to nie oczyszczą dziecka? NO KURDE!
ALUTKA,
Jak sie czujesz?
COO 🤯
Chociaż w sumie, po srajtasmie do MP już mnie mało rzeczy może zdziwić 🤷♀️ -
Alutka ostatnio jechałam do lekarza bo od rana bolał mnie brzuch i plecy. Nospe pilami nic nie pomagalo.
Nie było to nic poważnego. U Ciebie też będzie wszystko w porządku, daj nam znać. 💗🙁25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:COO 🤯
Chociaż w sumie, po srajtasmie do MP już mnie mało rzeczy może zdziwić 🤷♀️
Ale te chusteczki, na porodowe... Miałam zapakowane, ale do normalnej walizki, ale na porodówkę?!
Nie mogę wyjść z podziwu.
Luna,
Jakie masz AFI teraz? -
Ja na swoim przykładzie mogę Ci powiedzieć, że pojechlam wtedy,wydalam kasę, straciłam nerwy Ale strach był silniejszy i dla spokoju pojechałam do doktora.25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
niewyspana wrote:No srajtasme biorę wszędzie 🥴
Ale te chusteczki, na porodowe... Miałam zapakowane, ale do normalnej walizki, ale na porodówkę?!
Nie mogę wyjść z podziwu.
Luna,
Jakie masz AFI teraz?
15. I 1. stopien dojrzałości łożyska 🤷♀️ Mogę ja nosić do końca roku.
A u Ciebie jak? -
Alutka128 wrote:Za 15 min będzie stary w domu, idę się umyć i jedziemy, mama mówi że lepiej jechać i sprawdzić. Tak strasznie się boję, bo moja mama straciła też synka w 6 miesiącu ciąży......
Nie myśl o takich sytuacjach.
Czujesz ruchy, będzie dobrze. ✊Synek
Poród SN 8 października 2021