Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona Cię jeszcze zaskoczy w najmniej spodziewanym momencie coś czuje 😂
Już się nie mogę tego doczekać! Serio to niesamowite 🙈❤️ A taki strach przed nieznanym jest chyba normalny, tak sobie to tłumacze. Jak już będzie po wszystkim, już będzie dobrze 😁 -
Jasne, że to normalny strach!
Ja też sram pod siebie, a nawet nie wiem kiedy się urodzi. 😂
Będziesz mogła w końcu ją przytulić. I w końcu wygarnąć te wszystkie problemy, które w ciąży Ci sprawiła 😂
Patrz, a ja pamiętam, jak obie pisałyśmy posty, że się udało. Zleciał ten czas, z jednej strony wlokło się... Mnie się nadal wlecze 🤣
Ale Ty już jesteś jedną nogą po drugiej stronie mocy. 🖤 -
Jeszcze trochę i wasze dzieci będą z Wami. Nie wiem kiedy to zleciało 😕🥺
Z jednej strony chciałabym już być na takim etapie co Wy ,dlatego że strach przed wczesnym porodem jest okropny Ale z drugiej strony boję się tego co będzie później.
I taka dupa wychodzi.
Dzisiaj mój syn się buntuje. Chyba tak jak ja odsypia bo jest niemrawy jakiś dzisiaj
Coś tam się poruszy czasami Ale narazie go nie zaczepiam Niech odpoczywa25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Wlanie tez o tym myślałam ze z jednej strony zleciało szybciutko a z drugiej mam wrażenie ze ten test robiłam 3 lata temu 🤪 po drodze tyle stresu, bóli, kłucia, ciągnięcia, luuuudzie 😂 możemy być z siebie dumne ze przetrwałyśmy i jeszcze nie jesteśmy w psychiatryku. Niewykluczone ze trafimy tam w ciągu pierwszego miesiąca od urodzenia dzieci ale to już zawsze bez brzucha chociaż 😂😂
No i obiecałam ze będę ja łaskotać w tego kuloska którego ciagle trzyma pod moimi żebrami, słowa dotrzymam! 😂 -
Luna, ja już sobie miejsce zaklepałam. Gówniara ma mój charakter, co udowadnia brakiem postępu porodu 😅
Mogę jeszcze zadzwonić i jakieś łóżko obok dla Ciebie zaklepać, będzie nam raźniej 😁
Każda z nas przechodzi tyle samo, my też byłyśmy na etapie 7, 20, 28, 34 tygodnia... Po prostu jakiś to w końcu zleci! Jakoś. 😅
Jest ciężko i ja wiem, że Dianka będzie jedynaczką - nigdy nie chciałam więcej dzieci, a druga sprawa, że nigdy już nie chce zdecydować się na ciążę, bo to nie dla mnie.
Ale jestem pewna, że warto było dla niej to wszystko przejść...
Tylko niech qrw..... Wyjdzie. 🤣 -
Luna tak mocno trzymam za ciebie kciuki ✊✊✊
Tak bardzo nie moge sie doczekac opowiesci jak poszlo, takiej realnej... i zeby juz wiedziec jak sie czujesz po.. jak sie czuje i jak wyglada ta kruszynka 🥰🥰
No i zanim ja dotre na porodowke to wy mi powiecie jak idzie opieka 😘😘🥰🥰
Naprawde bede od rana zagladala, o ktorej jedziesz?
Ale ogolem czujesz ze to juz? Ze to ten czas? Czy jeszcse dalabys jej z kilka dni?
Ja mam na 8.00 rano fryzjera wiec juz bede na nogach ♥️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2021, 21:34
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Pamiętam jak pisałyście dopiero że wam się udało a tak daleko jesteście;) Luna na pewno będzie wszystko dobrze mysl pozytywnie;) trzymam kciuki;) czekamy na info
Ja trochę nie pasuje do Was bo jestem tak daleko za Wami ale cos tam staram się odzywaćogólnie jakby było mało u mnie to szefowa mi problemy robi ale tak wychodzi się u prywaciarza ,wiec chyba już tam nie wrócę... a pracować już nie chce po tych wszystkich stresach
Pytanko do was bo kupiłam sobie olejek migdałowy na rozstepy z apteki ,kiedy zaczęłyście stosować?
-
Marien ja o 5:30 wstaje . Mam badanie krwi i moczu plus ten masaż i szczerze boję się że dzisiaj nie zasnę albo że wstanę znowu o tej 1 i do 4 będę dygać z bólu..25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolcia omg to lec juz spac 🥰
Ale nie stresuj sie , bo czym niby? Napewno bedzie wszystko okey ♥️
Ja w nocy wstaje co 2h wiec to norma...
Mka, nawet tak nie mow ze do nas nie pasujesz! Nie ma tutaj lepszych i gorszych, jeslismy aby sie wspierac i se podpowiadac.
Ja cala ciaze nie stosowalam zadnych olejkow tylko Nivea Shower Lotion pod prysznic nawilzacz.
A olejek z migdalow mam uszykowany dla malej do kompieli.
A co sie dzieje u prywaciarza? Tzn jak ci robi pod gorke? Nie ma prawa👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Karloina a próbowałaś kiedyś melisy przed nocą się napić?
trochę uspokaja i pomaga zasnąć
Marien wiesz chodziło mi że tematy do tyłu, wy już takie doświadczone 😅
A bo miałam zamieszane z umową i teraz się boi jak wezme zwolnienie itp że będzie ZUS sprawdzać...
O dzięki nadzieja ja właśnie tez myślałam żeby zacząć od drugiego to zaraz w sumieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2021, 22:39