Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czasami na wkladce zobaczę trochę żółtego śluzu i bezwonnego. Na początku myślałam że to zapalenie pęcherza. Ale badania w porządku, i raczej to nie infekcja;)
Pewnie u Ciebie tez jest w porządku;)25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja czasami tez na papierze mam zoltawa wydzieline,.żadnej infekcji nie mam takze wydaje mi sie to normalne
Dobra ja jestem glupia jak nic, tesciowa wlasnie przyniosla mi domowego burgera z kapusta, majonezem ketchupem i oczywiscie ostra przyprawa bo tak lubie, zjadlam go od razu a teraz czuje w żołądku ze nie byl to najlepszy pomysł😅 -
Alutka nja czuje ze ty masz ten problem co ja, zastopuj z ostrym, slodkim, smazonym i z miesem wolowym. Wszystko co jest ciezko strawne nie jest dla ciebie, przemeczysz sie z 2tyg a potem se zaczniesz podjadac
Ja wczoraj naczczo ta glukoze wypilam i 2h bylam glodna potem jak zjadlam kanapki to o 16 wymiotowalam i bolalo.
Wiec ciagle jeszcze cos jest na tym zoladku ale juz jest lepiej...
Wiele kobiet w ciazy zmaga sie z problemem refluxu.
Mka ja tez mialam taki sluz, o niczym nie swiadczylale pamietam ze sie rowniez martwilam
do dzis mam sluz ale serkowaty tylko ze juz sie staram nie przejmowac 🤣🙈
Luna, dzis wychodzicie do domku? 😍 dzielna jestes! Zazdroszcze!👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja jak mam zgage to pije kefir. Mi pomaga najbardziej i mysle że w sklepach w Serbii jest dostępny;)
No oczywiście musisz przystopowac żeby później nie cierpieć później;(
Mnie już nie bolą plecy. Dzisiaj byłam po wyniki badan i poszłam na lumpy . Kupiłam trochę bluzek bo już rozmiar poszedł do góry;)
Zauważyłam że jak długo chodzę( maks godzine) to podbrzusze mi twardnieje i czuje dyskomfort w dole brzucha . Ale jak na chwilę usiądę to mija.
Oczywiście ludzie na przystankach, autobusach i tramwajach nie pozwolą usiąść, zapomnijcie..
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Wlasnie, irytujace to jest, w Polsce to chociaz troche reaguja na babki w ciazy tutaj wcale... nic. Nie dosc ze na ten covid pozabierali w galeriach lawki i wszystkie mozliwe siedzenia, nie ma gdzie nawet tylko przysadzic to jeszcze kolejki takie i nikt ci nie ustapi bo tutaj nie ma tego...
Mecze sie jak gdzies ide...
I dzis tez jade do Tesco na szybko, jak macie u siebie tesco F&F ubranka to polecam jakosciowo, naprawde wymiataja i sa piekne. ❤
Karolcia dobrze ze plecki cie juz puscily...
jade moze kupie jakies ubranko na 56cm ladne bo okazuje sie ze wiekszosc mam 0-3m czyli jakies 62cm...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja mam wrażenie, że mój brzuch wyskoczył mi z dnia na dzień. Nie potrafię określić
Ale rozumiem Cię . Pewnie szukasz u siebie brzuszka ,ja cały czas patrzyłam w lustro czy rosne;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
M-ka1990 wrote:Dzięki dziewczyny;) I też tak brzucha nie czułyście? A kiedy Wam zaczął rosnąć?
Mi zaczal w 15 tc ale teraz wiem ze to byky bardziej wzdecia jak maluch 😂😂😂 spokojnie, tobie tez wyjdzie brzuch
Niewyspana, przeczucie mam ze rodzisz 😄 -
niewyspana wrote:Szybciej urodzę kamienie nerkowe, których nie mam, niż to dziecko.
Sprzątam, leżę, śpię, umieram. 🙈 Ale czytam Was na bieżąco. 😘
Juz sie nastawilam na.dzisiejszy porod a Ty po prostu milczysz 😂 oj nie ladnie tak
Moze zamiast myslec o porodzie naciesz sie jeszcze chwila dla siebie
Ogolnie.dzisiaj puscilam malemu kilka.piosenek, z.roznych kategorii muzycznych, przy wszystkich spal oprocz przy Nirvanie 😅 lubi rock jak mamusia.❤ -
Pocieszę Was, faktycznie nie przestaniecie się martwić już nigdy. Ja np aktualnie przeżywam ze ona jest taka spokojna i praktycznie nie płacze. Coś jest nie tak? 😭🙈
Ta tak wiem, pożałuje jeszcze tych słów jak wyjdzie z niej szatan 😂 wiec wtedy będę się martwiła ze coś jej dolega bo tak się zmieniła 🤷♀️ -
Luna na pewno jest wszystko w porządku,na 200% 🥰
U mnie zapiekanka makaronowa wjeżdża na obiad;)
https://zapodaj.net/f46f4a0eebdcc.jpg.html25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna33 wrote:No tez tak mi mówią. Ale ona nie płacze o jedzenie, muszę ja budzić. Ciumka, ale czy wogole coś leci? Twierdzą ze jest spokojna wiec tak. A JAK NIE?! 😭
Inaczej miałaby nerwy, że nie leci, a jest głodna.
A budzenie - ogromną ilość maluszków jest budzona, pierwszy miesiąc podobno powinno się wybudzać co 3h, żeby cukier maluchowi nie spadł. -
Luna dziekuje ze o tym mowisz
nam juz bedzie prosciej jak nasze nie beda plakac 🥰 ale z tego co wiem to znajoma tez mowila ze nie plakal synek , dopiero po tygodniu zaczal 'kwilkac' takze ciesz sie z enest spokojna.
Dajesz rade wstawac co kilka godzinek w nocy? Czy pielegniarki budza?
Karolcia narobilas mi smaka! Lace na zapiekanke!!! ✈✈✈
Wybralam takie piekne dwa zestawy zeby miec cos malego wrazie wyjscia czy przyjscia gosci 😍
https://zapodaj.net/9555b2ef92868.jpg.html
https://zapodaj.net/099c3d4a5b8b4.jpg.html
👩 31l. + 👱♂️ 31l.