Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Marien dla mnie i tak super że wszystko sama ogarniasz. Dużo stresu musi Cię to kosztować A wydajesz się być oazą spokoju;)
Daj znać jakbym po wizycie;)
Ja następną wizytę mam 23.09 I już z ktg. Nagram w końcu Tadzia bo będę sama w tym pomieszczeniu:)
U nas szaro i pochmurno..pije kawkę z maseczka na ryjku, dzisiaj totalny chill Ale już przeglądam nowe ubranka dla synka z H&M 😅25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
A dlaczego z maseczka? Taki smog czy jestes gdzies na miescie?
😊 u nas taka sama pogoda, wiec nic nowego, ciemno i szaro... 15stopni...
A ja jestem oaza spokoju, no powiem wam ze dzis jeszcze tak ale dzis wieczorem zaczynamy cale zamieszanie wiec pewnie mi sie uruchomi 🙈😭🤣 staram sie nie fazowac... ale pewnie mnie dopadnie...
Dam znac po wizycie
Ja nie moge sie doczekac juz jak bedzie po slubie i sobie usiade wlasnie tak z kawka i poprzegladam jeszczze ubranka i ostatnie zakupki dla malej🥰
H&M ma jakies wyprzedaze terazSerengeti lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:A dlaczego z maseczka? Taki smog czy jestes gdzies na miescie?
😊 u nas taka sama pogoda, wiec nic nowego, ciemno i szaro... 15stopni...
A ja jestem oaza spokoju, no powiem wam ze dzis jeszcze tak ale dzis wieczorem zaczynamy cale zamieszanie wiec pewnie mi sie uruchomi 🙈😭🤣 staram sie nie fazowac... ale pewnie mnie dopadnie...
Dam znac po wizycie
Ja nie moge sie doczekac juz jak bedzie po slubie i sobie usiade wlasnie tak z kawka i poprzegladam jeszczze ubranka i ostatnie zakupki dla malej🥰
H&M ma jakies wyprzedaze teraz
Zapewne chodzi o maseczkę upiększającą. Teraz, tez będę się relaksować. W końcu jest na to czas. -
Dokładnie o taką maseczke mi chodziło 😅🥰25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Co się porobiło że maseczka na twarzy nie jest już jednoznacznie synonimem domowego spa 🤣🤣 chyba mnie Karloina do takiej też na dziś natchnęłaś.
Pochwalę się Wam, wczoraj pisałam próbny egzamin (prawdziwy zdaje za 3 tygodnie) "zawodowy" i dostałam 92% 😊 co dwie głowy to nie jedna 😅😅
Tak, przepiękne HM ma ubranka, do 31 sierpnia mieli -20% ale niewiem, może przedłuża 🤔
Marien, myśmy poczuli jak stresowalismy się organizacja ślubu i wesela jakiś tydzień po nim. Kiedy nagle była wolna głowa a myśmy się nad niczym nie zastanawiali już... Bo przedtem tego napięcia zupełnie nie czuliśmy, było zadaniowo. Swoją drogą, jak tu się nie przejmować jak od roku planuje się jakaś imprezkę na kilkadziesiąt osób 😅38+1 DSN, synek 3520g, 57cm -
🤣😂 okey czyli wyszlam na wariatke bo nie skojarzylam maseczki do twarzy z maseczka covidowa 😂😂😂😂😂🙈🙈🙈 idiotka no!
😂😂
Wizyta przebiegla standardowo, mloda rosnie wg cm na brzuchu, bo usg nie mierzą na tej wizycie, dzis byla glowka do dolu ale to sie moze zmienic. Wyniki glukozy dobre.
Dostalam pouczenia ze jest covid i zaczyna sie jesien, mam unikac ludzi, nie chorowac, uwazac aby nie zlapac grypy tak aby spokojnie do minimum 37t donosic cisze bez choroby.
No i rozmowa o tym ze termin mam jesienny dodatkowo covidowy wiec odwiedziny dziecka powinny byc dla rodziny zaplanowane po minimum 2tyg od przyjscia do domu 🙈 sorki nie wyobrazam se tego, moj juz odrazu rodzicom powiedzial ze 2 tyg a ja mowie ze oszalal, ze zgodze sie ze 2-3dni po przyjsciu do domu odczekamy na wizyty... to sie zapiera w uparte 😂
Poza tym ogolem do konca ciazy nie mam juz zadnych wizyt usg czy cos w szpitalu tylko same wizyty z polozna do obgadania. A Usg bedzie jak trafie na porodowke 🙈🤣 Boziuuu gdzie ja zyje.. nie wiem nawet ile wazy mala i sie nie dowiem🙈
Ps. Hive GRATULACJE 🥰 W ciazy takie osiagniecia to jest cos!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2021, 11:43
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Mam nadzieję że schlejemy mordy😆🥰💓❤🤭25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dziewczyny,
Ruszyła mi laktacja... W sensie nie na całego ale brudzę biustonosze i prześcieradło (śpię nago). Macie do polecenia jakieś sensowne jakościowo i cenowo staniki bezfiszbinowe do spania, które potem wykorzystam np do karmienia? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️38+1 DSN, synek 3520g, 57cm -
Hahhaha 🤣🤣😂 bedzie biba! 🥂🎉🤰 brzuchatki na weselu! 🤣 Dzieki laski! Jestescie super 😘🥰
Hive nie pomoge niestetyja nawet nie kupuje stanika do karmienia do szpitala, poprostu nie wiek jaki🤷♀️ nie wiem czy bedzie potrzebny wiec jakos to przetrwam... ;P
A moze wkladki laktacyjne?
Niewyspana? Jak sie czujesz?😘 Jak Diana?
Luna? Jak u was? 😍👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Hive wrote:Dziewczyny,
Ruszyła mi laktacja... W sensie nie na całego ale brudzę biustonosze i prześcieradło (śpię nago). Macie do polecenia jakieś sensowne jakościowo i cenowo staniki bezfiszbinowe do spania, które potem wykorzystam np do karmienia? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Hive
Ja kupiłam Canpol - on jest zapełnie miękki i bawełniany a drugi mam z HM usztywniany bez fiszbin oba wyprane, nie noszone i leżą w walizce.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Niewyspana!!!! GRATULACJE!!! Odpoczywajcie🥰
Hive piękny brzuszek ❤️
Marienn masz naszą playliste ze spotify, może coś wybierzesz 😘
https://open.spotify.com/playlist/5VL7oQSD9HO8Mc5zGfG7C9?si=nh63nDmTSNWcloUs4IB2BQ&dl_branch=1
Ja podczytuje, ale jesteśmy na podróży poślubnej i tak w sumie to tylko zaglądam co u Was 😘2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
Hania dzieki bardzo! Napewno skorzystam! 😘😍🥰
Bawcie sie dobrze i korzystajcie!
Ja na wakacjach przed ciaza mowilam caly czas ze to moje ostatnie wakacje gdy jestem przed ciaza! I tak sie stalo!
Korzystalam na maxa 🙈🤣 Tobie tez tego zycze 🥂🤣😁♥️Hania123 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja w szpitalu nie potrzebowałam stanika do karmienia, ani wkładek laktacyjnych, wogole chyba nic tam nie leciało szczególnie 😂 za to dziś w nocy mnie zalało konkretnie 🙈 ja zamawiałam na Allegro jakieś tanie i jak na razie jestem zadowolona 😁
My właśnie po pierwszej kąpieli, dzidzia śpi mi na kolanach i nie wiem czy jest coś lepszego na świecie 🤷♀️ Jedna noc była cięższa a poza tym na razie super. Wiadomo ze wszystsko pewnie do czasu ale na razie nie możemy narzekać 😁
Niewyspana, jak tam?? 😁 -
Luna to pewnie karmilas korzystając tylko z koszuli do karmienia?
Teraz się zastanawiam czy nie wyjąć jednego biustonosza bo zajmuje mi tylko dużo miejsca w walizce 😑
Luna a dla dziecka trzeba zabrać okrycie kąpielowe/ ręcznik?Synek
Poród SN 8 października 2021
-
NadziejaUmiera wrote:Luna to pewnie karmilas korzystając tylko z koszuli do karmienia?
Teraz się zastanawiam czy nie wyjąć jednego biustonosza bo zajmuje mi tylko dużo miejsca w walizce 😑
Luna a dla dziecka trzeba zabrać okrycie kąpielowe/ ręcznik?
Tak, tylko koszule używałam. Miałam 2 biustonosze ze sobą i nie wyjęłam żadnego 🙈
Ręcznik tez miałam ale dzidzia nie była kąpana w szpitalu wiec tez się nie przydał. Wiedziałam ze nie chce żeby ja kapali wiec nie wiem po co wzięłam 😂