Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok nadrobilam Posty.
Uff.. jaki dzien spalam 5h ostatniej nocy dzis znow jade 12h w pracy do 24:00 prosto od lekarza..
Ale potem juz 4 dni wolne. Lekarz stwierdzil ze przy krwiaku lepiej ze chodze do pracy bo potrzebuje ruchu i mam zakaz sexu. Dopoki sie nie wchlonie. Moj biedny narzeczony 🥺
A mi to pasuje 😂🙈💪
Okey
Luna ja mysle o Missguided raczej z ubraniami.. wygladaja ciekawie i maja fajne promki.... jeszcze fajne sa na Sportsdirect.
Karolina te plamki nie musza byc zle, ale dawaj znaka co tam sie dzieje, jak sie czujesz? Lzej pracujesz? 💪💪✊✊ trzymam kciukaski !
Tam gdzies wyzej byly dziewczyny ktore dzis mialy isc na bete? Przepraszam ale uciekly mi z glowy nicki z tej excytacji...
NadziejaUmiera kiedy masz usg teraz?
Niewyspana mam nadzieje ze jutrzejsze usg bedzie tylko wieksza radoscia! Pokaz swoje zdjecie brzuszka 🙈🙈😻😻 (bez twarzy oczywiscie nie wymagam )
Powiedz mi jak to jest z ta plcia? Co bys obstawiala?😂
Wszyscy stawiaja na dziewczynke, nawet moj partner a ja sie zapieram na chlopaka...
Alutka zrob jutro test 🙏😻
Ps. Zastanawia mnie ze gin powiedzial dzis ze plec to okolo 16 tyg dopiero ,ze z 12tyg to tylko z krwi by sie dalo...
A wy juz wiecie tak wczesnie 😁😁👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ciężko będzie u Ciebie określić, bo małe jesy po środku.
Ja bym chyba obstawiła bardziej chłopczyka, ale naprawdę nie chce nic sugerować, bo jest tak jak u mnie, nikt nie chciał podjąć się określenia płci wg RAMZI, bo mało co się udało odczytać 🤣🤣
Wiesz... zależy jak rozwinięte są narządy na danym etapie i jakim sprzętem dysponuje lekarz.
U nas to też nie jest nic pewnego, jeszcze może nam pindol wyrosnąć 😂
Od 12 tygodnia łatwiej określić metodę NUB, bo idzie to na podstawie wyrostka i kręgosłupa, więc ta metoda jest bardziej miarodajna. U nas lekarz powiedział, że dziewczynka i metodą NUB też wszyscy chórem, że jest dziewucha, ale... Ja nadal się zastanawiam, czy mogę się cieszyć. Tak naprawdę pewność co do płci będziemy miały po porodzie xD -
No będę na pewno sikać, to nie uniknione 😂 ale zaczyna mnie cmic podbrzusze.... I nie wiem czy ok czy nie, piersi raz bolą raz przestają ale czuję je cały czas,
Może zaczyna mnie podbrzusze cmic bo dzisiaj dużo chodziłam plus chałupę cała wysprzatalam 😂 jakoś nie czułam się dzisiaj w ogóle z jestem w ciąży 😂 -
Oby szybko doszła paka z ciuchami, co by Ci w końcu gdzieś nie spadły 😂😂
Ja brzucha nie mam a łażę w legginsach ciążowych gdyż rosnie mi dupa 🤷♀️ No i odkąd je nosze, nie bolą mnie pachwiny 😂 gdzie to moje dziecko tam się mieści i hasa, rosnij wreszcie!!! Moja przyjaciółka jest jakieś 4 dni krócej w ciąży i tez ma już brzuszek 😭😭 muszę czekać cierpliwie 😂 -
U mnie 0,86cm przy 6+6
Wizytę mam 23 marca i tak codziennie odliczam dni, niecierpliwię się. Szukam teraz lekarza na prenatalne, bo mój nie robi. W następnym tygodniu chce się zapisać.
Czy podanie płci przez lekarza jest konieczne? Ja chce tylko zdrowe i mogę mieć niespodziankę. Mój mąż już by chciał wiedzieć.
Marienn a Ty kiedy następna wizyta?
Niewyspana ładnie zaokrąglona:)Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Nadzieja, z doświadczenia mogę poradzić żebyś uprzedziła lekarza ze nie chcesz wiedzieć 😁 bo mój ni z tego ni z owego taki zdziwiony powiedział: „o!! Dziewczyneczka!” 😂 także nie miałam wyboru, chociaż ja akurat chciałam wiedzieć.
Możesz tez poprosić o zapisanie płci na karteczce, żebyś mogła razem z mężem się dowiedzieć. Albo sam mąż 😁😁
A przy okazji, czy Wy możecie na badanie wchodzić z partnerami? Mimo covidowego szlenstwa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 19:52
-
Alutka128 wrote:No będę na pewno sikać, to nie uniknione 😂 ale zaczyna mnie cmic podbrzusze.... I nie wiem czy ok czy nie, piersi raz bolą raz przestają ale czuję je cały czas,
Może zaczyna mnie podbrzusze cmic bo dzisiaj dużo chodziłam plus chałupę cała wysprzatalam 😂 jakoś nie czułam się dzisiaj w ogóle z jestem w ciąży 😂
ALUTKA POWIEDZ ZE ZARTUJESZ?
Ja wiem ze w ciazy mozna wszystko ale bez przesady, bynajmniej na poczatku ... do tego 12 tygodnia wiecej odpoczynku prosze.... naprawde daj sie kropkowi zagniezdzic i nie przemeczaj go.. Mowie to bo nie chce byc potem zalowala Poswiec teraz cala uwage dla kropka i siedz na tylku albo lez 😁 rob sobie herbatki i wcinaj owoce 💜 Sprzatanie i wysilki musza isc w odstawke...👩 31l. + 👱♂️ 31l.