X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
Odpowiedz

Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''

Oceń ten wątek:
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok czyli wasze takie ciut wieksze te kropki... 🙏😻 ale moj kropek tez urosnie👍💪❤

Ja dzis prywatnie bylam z partnerem na badaniu.niby oficjalnie nie mozna ale dr. Wszystkich z partnerami wpuszcza i mowi do mnie 'w tej wymyslonej pandemii'- smiesznie to brzmi jak od lekarza takie rzeczy slyszysz 😂 ale czy do szpitala na badania wejde z nin ? Chcialabym... 🙏

Ja dzis pytalam ginekologa kiedy mam przyjechac to niby umowiona jestem wstepnie na 12 tydzien bo on chce dokonac pomiaru itp tak? Ale pytalam o prenatalne to powiedzial ze to jest dla osob u ktorych cos sie podejrzewa itp wiec nie ma potrzeby , tylko w Anglii robia to kazdemu podobno obowiazkowo. Ja niby mam nie miec.
    Aleteraz czekam az zadzwonia w koncu do mnie niby z tego szpitala abym przyszla na swoje pierwsze usg 😻🙈
    Wg polityki tego kraju to ma byc moj jakis 10tydzien zapewne wiec czekam se... poczekam se... i se czekam wiec...😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ok Niewyspana dalasz czadu z brzuszkiem... ❤ jest idealny! Taki malusi a zarazem juz widoczny!
    Naprawde fajnybrzusio i sesyjka ❤

Ale gdybym ja ci swoje zdjecie pokazala to ja mam wiekszy 😂😂😂🙈
    Nie... ja nie jestem gruba, naleze do szczuplych osob niechuda, rozmiar M jestem przy wzroscie 170cm.
    Ale mam tak odstajacy brzuch duzy genetycznie przez mamuski i babcie ze teraz przy ciazy chyba jeszcze spochl i ludzie patrza na mnie serio jak wciazy, ale czesto bez ciazy pytali czy jestem w ciazy... takze ja moge juz wypinac brzuch 😂😂 ale z drugiej strony sie martwie o niego ze on takijest duzy zawsze 🙈😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 20:38

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    ALUTKA POWIEDZ ZE ZARTUJESZ?
    Ja wiem ze w ciazy mozna wszystko ale bez przesady, bynajmniej na poczatku ... do tego 12 tygodnia wiecej odpoczynku prosze.... naprawde daj sie kropkowi zagniezdzic i nie przemeczaj go.. Mowie to bo nie chce byc potem zalowala :( Poswiec teraz cala uwage dla kropka i siedz na tylku albo lez 😁 rob sobie herbatki i wcinaj owoce 💜 Sprzatanie i wysilki musza isc w odstawke...

Dziękuję bardzo za troske ❤️
    Ale ja dzisiaj miałam taką niewyobrażalną potrzebę iść spacerować że aż sama byłam w szoku bo ja leniem jestem strasznym i nienawidze chodzić....

Co do sprzątania to też jakoś super nie posprzątałam, powiem że bardziej ogarnęłam 😂 odkurzanie zostawiłam na jutro 😂😂😂

Brzuch już nie cmi, jedynie jajniki mam jakby ciężkie jak Kamienie 😂😂😂

Jutro znowu testowanie już się nie mogę doczekać 🥰

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od kiedy jestem w ciazy to wcale nie odkurzam, tylko moj to robi... ostatnio nawet sam zmienial posciel :)
    Jak dowiedzialam sie ze nie wolno nam podnosic rak do gory i robic czegos wysoko to zaczelam go namawiacna umycie okien tarasowych 😂😂

Ale naprawde lepiej jest przejsc sie niz dawac se wysilek 😻 a mnie brzuch bolal jak na miesoaczke w lasnie w tym twoim terminie talze sie przygotuj 😍

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/c7ef863e5081.jpg.html

Lasencje, krecha ciemniej 🥰
    Z góry to wczorajszy z rana ,dolny z dzisiaj :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka,
    Bardzo się cieszę Twoim szczęściem. 😘

Ja powinnam dupsko ruszyć i szykować się do lekarza, ale nie mogę wstać 🙈

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wpieprzam właśnie makaron ze szpinakiem 😂😂😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo, miałam fazę na makaron ze szpinakiem 😆 jadłam codziennie, ale za którymś razem oddałam i od tamtej pory nie jadłam tej potrawy 😆

Ale smacznego 😁😁

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Oooo, miałam fazę na makaron ze szpinakiem 😆 jadłam codziennie, ale za którymś razem oddałam i od tamtej pory nie jadłam tej potrawy 😆

Ale smacznego 😁😁

Boże już zjadłam dwa talerze... Co się ze mną dzieje... Ja nigdy nie jem od razu jak wstanę, tylko gdzieś dopiero po 2 godzinach....

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta no. Ja kiedyś mogłam nie jeść do 16.
    A teraz wstaje i po 10 minutach "O JA BIEDNA, TAKS GŁODNA, ZARAZ TU UMRE, RATUNKU, DAJCIE JEŚĆ"
    😆

klz9krhm1wqtef7i.png
  • NadziejaUmiera Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2021, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Ja wpieprzam właśnie makaron ze szpinakiem 😂😂😂

Haha gotowałam wczoraj i to pierwszy z posiłków które przygotowałam będąc w ciąży. I też zjadłam 2 talerze wczoraj nawet zgaga mi na to pozwoliła. Słuchajcie miałam zachcianke lód snickers. I dostalam niebo w gębie A mąż miał problem ze znalezieniem 😂

Marienn ja mam wizytę 23 marca i nie mogę się doczekać. I dopiero wtedy poznam wyniki badań i założą kartę ciąży. Jeszcze muszę mojego wypedzic na badanie grupy krwi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 10:15

Synek <3
    Poród SN 8 października 2021

atdctgf63k7uacir.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu co mi się dziś śniło 😂😂 byłam sobie normalnie w ciąży, jak teraz, ale wymyśliłam żebyśmy sobie zrobili drugie dziecko! Jedno urodzi się na koniec sierpnia i jakbyśmy se teraz zrobili drugie to by się urodziło jakoś w grudniu jeszcze. No wspaniały pomysł, 4 msc różnicy, czad 😂😂 stary się nie chciał zgodzić i tak mnie to wkurwilo ze aż się obudziłam 😂 mózg w ciąży miewa gorsze momenty, całe ciało za bardzo się skupia na tworzeniu człowieka żeby jeszcze logicznie myśleć 😂

Niewyspana, czekamy na info ✊

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka ❤ Super wiadomosci ❤🥳

Nadzieja umiera posaram sie zapamietac date twojej wizyty i jestem ciekawa co ciekawego sie dowiesz ❤👶
    Bedziesz chciala znac plec?

Luna 🙈😂 ja tez mam takie sny ze masakra 😂 mialabys dwoje dzieci w jednym roku 🙈🙈😂😂
    Wczoraj wyskakiwalo moje dziecko albo ja z balkonu i ja chwycilam narzyczonego tak za reka ze mu paznokcie wbilam do krwi.. on mowi ze wygladam jak demon jak mi sie cos takoego sni 😂

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • NadziejaUmiera Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2021, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie nie chce chce znać płci😁Oby było ok. Tylko tego teraz chce

A Ty Marienn będziesz chciała znac ? na następnej wizycie lekarz powinien już cokolwiek widzieć 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 11:38

Synek <3
    Poród SN 8 października 2021

atdctgf63k7uacir.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko ok, tętno powoli spada, między nóżkami nadal nic nie ma, więc Pani Doktor mówi, że noszę w brzuszku lepszy rodzaj człowieka. 😂🩰

Luna33, Alutka128 lubią tę wiadomość

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Wszystko ok, tętno powoli spada, między nóżkami nadal nic nie ma, więc Pani Doktor mówi, że noszę w brzuszku lepszy rodzaj człowieka. 😂🩰

To piękna dama nam się szykuje ❤️ cudownie 🥰

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby tak było.
    Oficjalnie dzisiaj miałam zacząć kupować rzeczy dla dziecka, ale... Nadal czuję taką niepewność. 🙈

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Oby tak było.
    Oficjalnie dzisiaj miałam zacząć kupować rzeczy dla dziecka, ale... Nadal czuję taką niepewność. 🙈

Do dnia porodu wszystko może się zmienić :) pewność będziesz miała na porodówce 😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test z rana, niby czuły bo 10 był mimo wszystko jeszcze słaby,
    Kupiłam normalny 25 czułość krecha jak malowana 🥰 sorki że was zanudzam ciągle swoimi krechami ale jestem już teraz w siódmym niebie

https://naforum.zapodaj.net/7625b1167d3f.jpg.html

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takiego lenia, że nawet siku nie chcę mi się wstać z kanapy, a naprawdę już ledwo trzymam. 😂😂😂😂

klz9krhm1wqtef7i.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka!
    Widzisz, teraz to tylko uważać na siebie, dbać i będzie dzidzia jak malowana 🤩
    Ależ się cieszę, że jest tam na dole towarzysz u Ciebie.🖤🖤

klz9krhm1wqtef7i.png
‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ