Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok czyli wasze takie ciut wieksze te kropki... 🙏😻 ale moj kropek tez urosnie👍💪❤
Ja dzis prywatnie bylam z partnerem na badaniu.niby oficjalnie nie mozna ale dr. Wszystkich z partnerami wpuszcza i mowi do mnie 'w tej wymyslonej pandemii'- smiesznie to brzmi jak od lekarza takie rzeczy slyszysz 😂 ale czy do szpitala na badania wejde z nin ? Chcialabym... 🙏
Ja dzis pytalam ginekologa kiedy mam przyjechac to niby umowiona jestem wstepnie na 12 tydzien bo on chce dokonac pomiaru itp tak? Ale pytalam o prenatalne to powiedzial ze to jest dla osob u ktorych cos sie podejrzewa itp wiec nie ma potrzeby , tylko w Anglii robia to kazdemu podobno obowiazkowo. Ja niby mam nie miec.
Aleteraz czekam az zadzwonia w koncu do mnie niby z tego szpitala abym przyszla na swoje pierwsze usg 😻🙈
Wg polityki tego kraju to ma byc moj jakis 10tydzien zapewne wiec czekam se... poczekam se... i se czekam wiec...😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ok Niewyspana dalasz czadu z brzuszkiem... ❤ jest idealny! Taki malusi a zarazem juz widoczny!
Naprawde fajnybrzusio i sesyjka ❤
Ale gdybym ja ci swoje zdjecie pokazala to ja mam wiekszy 😂😂😂🙈
Nie... ja nie jestem gruba, naleze do szczuplych osob niechuda, rozmiar M jestem przy wzroscie 170cm.
Ale mam tak odstajacy brzuch duzy genetycznie przez mamuski i babcie ze teraz przy ciazy chyba jeszcze spochl i ludzie patrza na mnie serio jak wciazy, ale czesto bez ciazy pytali czy jestem w ciazy... takze ja moge juz wypinac brzuch 😂😂 ale z drugiej strony sie martwie o niego ze on takijest duzy zawsze 🙈😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 20:38
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:ALUTKA POWIEDZ ZE ZARTUJESZ?
Ja wiem ze w ciazy mozna wszystko ale bez przesady, bynajmniej na poczatku ... do tego 12 tygodnia wiecej odpoczynku prosze.... naprawde daj sie kropkowi zagniezdzic i nie przemeczaj go.. Mowie to bo nie chce byc potem zalowala Poswiec teraz cala uwage dla kropka i siedz na tylku albo lez 😁 rob sobie herbatki i wcinaj owoce 💜 Sprzatanie i wysilki musza isc w odstawke...
Dziękuję bardzo za troske ❤️
Ale ja dzisiaj miałam taką niewyobrażalną potrzebę iść spacerować że aż sama byłam w szoku bo ja leniem jestem strasznym i nienawidze chodzić....
Co do sprzątania to też jakoś super nie posprzątałam, powiem że bardziej ogarnęłam 😂 odkurzanie zostawiłam na jutro 😂😂😂
Brzuch już nie cmi, jedynie jajniki mam jakby ciężkie jak Kamienie 😂😂😂
Jutro znowu testowanie już się nie mogę doczekać 🥰 -
Ja od kiedy jestem w ciazy to wcale nie odkurzam, tylko moj to robi... ostatnio nawet sam zmienial posciel
Jak dowiedzialam sie ze nie wolno nam podnosic rak do gory i robic czegos wysoko to zaczelam go namawiacna umycie okien tarasowych 😂😂
Ale naprawde lepiej jest przejsc sie niz dawac se wysilek 😻 a mnie brzuch bolal jak na miesoaczke w lasnie w tym twoim terminie talze sie przygotuj 😍👩 31l. + 👱♂️ 31l.
niewyspana wrote:Oooo, miałam fazę na makaron ze szpinakiem 😆 jadłam codziennie, ale za którymś razem oddałam i od tamtej pory nie jadłam tej potrawy 😆
Ale smacznego 😁😁
Boże już zjadłam dwa talerze... Co się ze mną dzieje... Ja nigdy nie jem od razu jak wstanę, tylko gdzieś dopiero po 2 godzinach.... -
Alutka128 wrote:Ja wpieprzam właśnie makaron ze szpinakiem 😂😂😂
Haha gotowałam wczoraj i to pierwszy z posiłków które przygotowałam będąc w ciąży. I też zjadłam 2 talerze wczoraj nawet zgaga mi na to pozwoliła. Słuchajcie miałam zachcianke lód snickers. I dostalam niebo w gębie A mąż miał problem ze znalezieniem 😂
Marienn ja mam wizytę 23 marca i nie mogę się doczekać. I dopiero wtedy poznam wyniki badań i założą kartę ciąży. Jeszcze muszę mojego wypedzic na badanie grupy krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 10:15
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Jezu co mi się dziś śniło 😂😂 byłam sobie normalnie w ciąży, jak teraz, ale wymyśliłam żebyśmy sobie zrobili drugie dziecko! Jedno urodzi się na koniec sierpnia i jakbyśmy se teraz zrobili drugie to by się urodziło jakoś w grudniu jeszcze. No wspaniały pomysł, 4 msc różnicy, czad 😂😂 stary się nie chciał zgodzić i tak mnie to wkurwilo ze aż się obudziłam 😂 mózg w ciąży miewa gorsze momenty, całe ciało za bardzo się skupia na tworzeniu człowieka żeby jeszcze logicznie myśleć 😂
Niewyspana, czekamy na info ✊ -
Alutka ❤ Super wiadomosci ❤🥳
Nadzieja umiera posaram sie zapamietac date twojej wizyty i jestem ciekawa co ciekawego sie dowiesz ❤👶
Bedziesz chciala znac plec?
Luna 🙈😂 ja tez mam takie sny ze masakra 😂 mialabys dwoje dzieci w jednym roku 🙈🙈😂😂
Wczoraj wyskakiwalo moje dziecko albo ja z balkonu i ja chwycilam narzyczonego tak za reka ze mu paznokcie wbilam do krwi.. on mowi ze wygladam jak demon jak mi sie cos takoego sni 😂👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja na razie nie chce chce znać płci😁Oby było ok. Tylko tego teraz chce
A Ty Marienn będziesz chciała znac ? na następnej wizycie lekarz powinien już cokolwiek widzieć 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 11:38
Synek
Poród SN 8 października 2021