Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
No czesc 😁
https://zapodaj.net/bcfbc8d42c91e.jpg.html
Wszystko idealnie nawet dzien wg aplikacji i wg owulacji i wg usg jest dopasowany idealnie. Wszystko super tylko mam malego krwiaka i dostalam recepte na aspiryne malutka i progesteron ale to tylko profilaktycznie wrazie wu.
1.5h nie mozna bylo mi pobrac krwi, nic nie lecialo, i nie pobrali...
Ale bobasek 🥺🥺🥺 Jezus juz go kocham!Paulini, niewyspana lubią tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:No czesc 😁
https://zapodaj.net/bcfbc8d42c91e.jpg.html
Wszystko idealnie nawet dzien wg aplikacji i wg owulacji i wg usg jest dopasowany idealnie. Wszystko super tylko mam malego krwiaka i dostalam recepte na aspiryne malutka i progesteron ale to tylko profilaktycznie wrazie wu.
1.5h nie mozna bylo mi pobrac krwi, nic nie lecialo, i nie pobrali...
Ale bobasek 🥺🥺🥺 Jezus juz go kocham!
A co do krwi - pamiętaj przed pobraniem wypić kijikum dwie szklanki wody.
Gratuluję, niech maleństwo rośnie.
Pomoflabym z płcią według metody RAMZI, ale masz tak ułożone dziecko jak ja - po środku. Więc może być ciężko obstawiać 🤣 -
Jejku ja tez sie ciesze i nie moge uwierzyc ze to wszystko tam jest 👶👶👶
https://zapodaj.net/6d789dbd80888.jpg.html
Jeszcze dostalismy zdjecie w 3D 😻
Pytalam o bol miesniowy i uslyszalam ze to za malo wody, magnezu, mam wziasc magnez wapno dodatkowo i ze wiecej ruchu mam miec 😂 powiedzial ze nie wie co to ale napewno nic strasznego ...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn moje gratulacje aaaaa!!! Cieszę sie ze jest wszystko ok!!❤❤❤25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
No widzisz Marienn gratulacje! 😁
Wiedziałam że będzie dobrze a tak się martwiłas!
Każda przechodzi indywidualne i tak samo z objawami😁
Mnie od kilku dni piersi mniej bolą i uff bo przez tygodnie było tak że dotykać nie mozna bylo. czytałam że organizm zaczyna akceptować ciążę i niektóre objawy już tak nie męczą.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Dziekuje dziewczyny 💜❤💞
🥺Ja dalej nie moge w to uwierzyc... 😍
Alutka ja tez tak te testy robilam i nie bylo mozliwosci juz co dwa dni tylko codziennie sprawdzalam 🙈
Karolina czytalam ze plamisz i ze test pozytywny? Nie dasz rade przesunac gibekologa na jutro? Mocno plamisz? Moze potrzebujesz duphaston szybko?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien dosłownie 3 plamki brązowe.25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Alutka128 wrote:https://naforum.zapodaj.net/c6f5ded60765.jpg.html
Ewolucja moich testów o czułości 10
Od góry z wczoraj wieczór, środkowy z rana, a ten najświeższy z teraz 😂😂😂
Ciemnieją jak nic 🥰
Świetna wiadomość
Ładnie widać 😁
Gratki!Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Gdybyście kiedyś zastanawiały się nad legginsami ciążowymi z h&m to nie róbcie sobie tego!! Mam je niecały tydzień, miałam na tyłku kilka razy a już w dwóch miejscach zrobiły się dziurki 🧐 gdyby były obcisłe i naciągnięte, próbowałabym to zrozumieć ale one nadal sa na mnie dość luźne.. nie wiem czy mam takiego pecha czy są takie gowniane ale po prostu aż szkoda słów 😒
-
nick nieaktualny
-
Aktualnie studiuje finanse i rachunkowość, postanowiłam zdobyć wykształcenie w zupełnie innym kierunku niż dotychczas 😂 studiuje zaocznie, a teraz przez pandemie tylko i wyłącznie online. Jestem dopiero w 14 tygodniu wiec absolutnie nie ma żadnego problemu, po prostu w weekendy łącze się online na zajecia. Teraz miałam sesje i wtedy trochę odczułam ta ciąże bo mój mózg ciężej przyswajał wiedzę 😂 ale wszystko zaliczone wiec da się 😁 plusem było to ze już nie pracowałam wiec jak tylko czułam się znośnie, to się wtedy uczyłam.
Zapewne gdy już urodzę, zajęcia będą odbywać się stacjonarnie, ale to już będzie końcówka moich studiów i tez mam nadzieje ze z pomocą męża uda mi się to ogarnąć ☺️