Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny od jutra będę robić testy. Jestem umówiona na wizyte w czwartek. Moja Pani ginekolog powiedziała ze mogła dojść później do zaplodnienia. Jutro moze jak dam rade pojde na betę.25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Dziewczyny od jutra będę robić testy. Jestem umówiona na wizyte w czwartek. Moja Pani ginekolog powiedziała ze mogła dojść później do zaplodnienia. Jutro moze jak dam rade pojde na betę.
Trzymam mocno kciukasy ❤❤❤❤✊✊
Wierze ze to zaplodnienie!👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Alutka,
A dzisiaj zrobiłaś?
Żyję, mam ostatnio nawrót mdłości, bólu głowy i wymiotów. Zwłaszcza bólu głowy.
Poza tym wczoraj znalazłam Czerwoną kropkę krwi na papierze, więc no. Obstawiam, że podrażniłam sobie skórę, ale w pierwszej minucie już zaczęłam pakować walizki do szpitala. 🤦
Znowu się wczoraj przemęczyłam, brzuch bolał.
W dodatku mój kot wsadził durny łeb w uchylone okno i prawie się udusił.
Wyciągnęłam go chyba w ostatniej chwili, ale wiecie co, nawet sobie pomyślałam, że za głupotę powinnam go tam zostawić. Setki razy darłam się wczoraj, że nie wolno i wierzcie lub nie, ale to bardzo inteligentne zwierzę, które rozumie większość tego, co się do niego mówi, a "NIE WOLNO" jest uczony od pierwszego dnia u nas w domu. -
Bc_m wrote:Hej dziewczyny !😁
Wczoraj robiłam betę (13 dni po) i wyszła 6,6🥰
Według dokumentu z laboratorium jest to poczatek 3 tygodnia ☺️
Już jestem umówiona na następna, oby pieknie rosła ☺️
Piękne gratulacje ❤Bc_m lubi tę wiadomość
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Alutka Sliczny bladzioch ❤✊ Trzymam kciuki zeby pieknie ciemnial ❤🤞💪✊
Bc_ cudowna wiadomosc!!! Trzymam kciuki za kolejna bete ❤✊
Ale super wiadomosci ❤
Niewyspana czy te kropka byla jednorazowa? Moze naprawde z nerwow czy z przemeczenia.... Jezusss ja se wyobrazam moj strach na twoim miejscu...
No powiem ci ze kot przebojowy... ale dobrze ze go uratowalas...
Ja dziewczyny wczoraj znalazlam dokumenty bo sie przygotowuje do ginekologa na jutro i wiecie co? Znalazlam ze poronilam w 7t 2d
A zarodka nie bylo do 6t 6d , potem wlasnie sie pokazal i odrazu bylo poronienie... (nie pamietalam tego juz dobrze) ale jak to se wczoraj przypomnialam to malo nie zemdlalam i mowie a moze teraz znow to samo bedzie? Jutro jest taki sam czas 🥺 moze dlatego ja nie mam objawow... 🥺 tak bardzo sie boje....Bc_m lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Alutka Sliczny bladzioch ❤✊ Trzymam kciuki zeby pieknie ciemnial ❤🤞💪✊
Bc_ cudowna wiadomosc!!! Trzymam kciuki za kolejna bete ❤✊
Ale super wiadomosci ❤
Niewyspana czy te kropka byla jednorazowa? Moze naprawde z nerwow czy z przemeczenia.... Jezusss ja se wyobrazam moj strach na twoim miejscu...
No powiem ci ze kot przebojowy... ale dobrze ze go uratowalas...
Ja dziewczyny wczoraj znalazlam dokumenty bo sie przygotowuje do ginekologa na jutro i wiecie co? Znalazlam ze poronilam w 7t 2d
A zarodka nie bylo do 6t 6d , potem wlasnie sie pokazal i odrazu bylo poronienie... (nie pamietalam tego juz dobrze) ale jak to se wczoraj przypomnialam to malo nie zemdlalam i mowie a moze teraz znow to samo bedzie? Jutro jest taki sam czas 🥺 moze dlatego ja nie mam objawow... 🥺 tak bardzo sie boje....
Marienn, nie myśl tak bo na pewno jest wszystko w porządku a Ty nie potrzebnie robisz strach kropkowi 🥰
niewyspana może jednak jedz to skontroluj? Bo może nic nie być i może coś być nie tak... Jedz do lekarzaMarienn lubi tę wiadomość
-
Alutka, a mnie ten test nie dziwi. Zasłużyłaś na to, cholernie. Mam nadzieję, że jutro pozwolisz nam znowu popatrzeć, jak ciemnieje. 🖤
Nic mi więcej nie było, to była dosłownie jedna kropelka, w dodatku bez bólu brzucha.
Mam wrażenie, że podrażniłam sobie skórę, bo niestety chodzę siku czasami co 15 minut...
Obserwuję się dokładnie i nic się nie dzieje.
W piątek idę do ginekologa, więc na pewno jej o tym powiem.
Sprawdzam Małą detektorem, wczoraj była w jednym miejscu, a dzisiaj rano już miałam problem, żeby ją złapać, bo przecież nie można usiedzieć na dupie w jednym miejscu, tylko trzeba pływać po całym bąbelku. 🤦
Byłam 15 minut temu siku.
Siedzę, pisze, nie napilam się ani łyczka wody - zaraz się posikam tam mnie ciśnie. 🤦
Marien,
Nie denerwuj się.
To nie ma sensu, a co było to wiesz... Teraz jest inny czas, inna dzidzia, inna Marienn.
Wszystko będzie dobrze, już jutro wizyta. 🖤 -
Alutka, No wreszcie! Gratulacje ❤️❤️ Teraz na pewno wszystko będzie dobrze, czekam na ciemniejące krechy 😁😁
Niewyspana, domyślam się co poczułaś.. odpoczywaj i na pewno będzie dobrze. Sama widzisz ze mała w formie 😁
Marienn, nie zadręczaj się takimi myślami!! Już jutro zobaczysz ze wszystko jest w porządku a człowiek rosnie 😁
Karloina, a Ty miałaś dziś robić betę?? Coś wiadomo? -
Zamówiłam sobie ciążowe ciuchy na Shein... Aż się boje, że rozmiary przyjdą nie takie jak trzeba, ale cenowo wyszło naprawdę super.
Odkąd pamiętam ubieram się tylko na czarno, mąż nie raz toczył ze mną wojnę, że mogłabym być bardziej kolorowa, to zawsze dostawał środkowy palec w odpowiedzi.
Zamówiłam dwie czarne rzeczy na trzynaście, bo nagle zaczęłam chcieć kolorów... Zepsulam się.🙈 -
niewyspana wrote:Zamówiłam sobie ciążowe ciuchy na Shein... Aż się boje, że rozmiary przyjdą nie takie jak trzeba, ale cenowo wyszło naprawdę super.
Odkąd pamiętam ubieram się tylko na czarno, mąż nie raz toczył ze mną wojnę, że mogłabym być bardziej kolorowa, to zawsze dostawał środkowy palec w odpowiedzi.
Zamówiłam dwie czarne rzeczy na trzynaście, bo nagle zaczęłam chcieć kolorów... Zepsulam się.🙈
Bo ciąża to wspaniały czas dlatego chcesz trochę kolorków :p