X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
Odpowiedz

Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''

Oceń ten wątek:
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Boże nie strasz nas 😂😂😂
    Są kobiety, które lekko przechodzą ciążę - zazdroszczę.
    Ale mnie spotyka każdy możliwy objaw, który chce zatruć mi życie. 😂
    Wspomniałam, że codziennie mam zgagę? 😂

Mam nadzieję, że Wam to pójdzie lekko 😁😁

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to namiętnie pije sok grejpfrutowy, którego przed ciąża bym nie tknęła 🤔
    Ja nie mam takiej tragedii jak niewyspana, ale najgorsze dla mnie są takie wymioty z zaskoczenia 🙈 wszystko jest super, czuje się ekstra i nagle jeb. Nie znasz dnia ani godziny, strach do sklepu wyjść 😂

Marienn, o której godzinie jutro możemy liczyć na zdjecie kropka? 😁

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za wsparcie 🥺 jestescie cudowne!
    Wizyte mam 9.30 polskiego czasu 🥺✊ bede prosila o mocne kciuki bo ja sie nastawilam ze tam znow pewnie bedzie pusto 😭 Boze wiem ze nie powinnam tak myslec ale ten strach jest okropny. Rozplacze sie chyba jak sie dowiem ze on tam jest... 🥺🥺

Zazdroszcze wam objawow... mi nic nie jest poza bolami nog miesni, pachwin... nawet cyce juz chyba mniej bola, wczoraj tylko lewy swedzial przez godzine... Wam cyce odpuscily tez ? Czy caly czas sie utrzymuje bol....?
    poza tym jem wszystko pije wszystko,... ehhh dzis jestem do 24 w pracy a o 5 rano musze wstac... mam nadzieje ze naprawde wyjde szczesliwa z tej wizyty.

Rano licze tez zobaczyc kreski na testach i wyniki Bety u co niektorych z Was tutaj ✊✊

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn, mnie piersi nie bolały ani nie swedzialy nawet przez minutę. A Ty pogódź się z tym ze Twoja ciąża będzie przyjemnością 😁😁 mooooocno trzymam kciuki, ale jestem pewna ze wszystko jest ok. Dobrze ze rano, nie będę musiała długo czekać 🙈

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszajace jest to ze Ciebie tez cyce nie bolaly 😂🤦‍♀️ Moze serio jestem bezobjawowa 😁 ale ogorkową bym se zjadla.... 🤷‍♀️ no nic dziekuje ❤ mam 2h drogi rano i licze za trasa bedzie udana dla nas! I wrocimy ze zdjeciem kropka 😍 Jejku musze myslec pozytywnie... 😁

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana 💜🥳🥳🥳🥳 Wszystkiego najlepszego! 💜🥳
    Dla Ciebie I dla Malej najwiecej zdrowka! Bawxie sie dobrze w ten dzien 😂🥳🥳

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test inny niż wczoraj, czułości 10 a wczoraj był 25,

https://naforum.zapodaj.net/3984793af495.jpg.html

Ciemnieje aczkolwiek czy nie powinien ściemnieć bardziej?
    Niby pierwszy mocz ale wiem że nie był zagęszczony bardzo bo wstałam w nocy siku 😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos ty ! Ladnie juz sciemnial, u mnie bylo tak samo na tych paskowych, je powinno sie naprawde porownywac co 2 dni chyba bo slabo ciemnieja, mnie bardzo irytowaly i musialam kupic zwykle takie aptekowe jakies clearblue czy cos..

Ale jest naprawde juz ladna kreska dzis ❤ nie masz sie co martwic! Pieknie! ❤❤❤ Gratulacje ✊✊✊ bierz witaminy i kwas foliowy juz teraz 😍

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Cos ty ! Ladnie juz sciemnial, u mnie bylo tak samo na tych paskowych, je powinno sie naprawde porownywac co 2 dni chyba bo slabo ciemnieja, mnie bardzo irytowaly i musialam kupic zwykle takie aptekowe jakies clearblue czy cos..

Ale jest naprawde juz ladna kreska dzis ❤ nie masz sie co martwic! Pieknie! ❤❤❤ Gratulacje ✊✊✊ bierz witaminy i kwas foliowy juz teraz 😍

Powtórzę za dwa dni i wtedy sytuacja będzie jasna, akurat będę w dzień okresu którego oczywiście nie dostanę! :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy Niewyspana ma dzisiaj urodziny??

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn powodzenia na wizycie ❤️ wyślij nam później zdjęcie kropka ❤️

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak niewyspana ciocia dzis ma urodzinki 😁😁😁 🥳🥳🥳
    Mam nadzieje ze ujrze kropeczka bo stres jest mega duzy, jeszcze mnie podbrzusze boli... ale mysle ze moze dlatego ze dzis wypada czas 2 miesiaczki...

Alutka ✊❤ trzymam kciuki bo test zapowiada sie fantastycznie 😁

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana sto lat sto lat nie h żyje żyje nam ❤️❤️❤️ spełnienia najskrytszych marzeń ❤️
    Marienn po tej cb jestem pelna obaw,.ale gdzieś z tyłu mojej głowy mam spokój taki że będzie wszystko w porządku i będę za 8 Miechów tulić mojego małego skorpiona 😂
    Mamie już powiedziałam że test wyszedł pozytyw i mowie jej że prawdopodobnie będzie skorpion (ona też skorpion z 08.11) a mi apki pokazują termin na 14.11 także może będzie prezent dla mamy na urodziny 😂😂😂
    Mama oczywiście mnie zjebala że po co się staramy jak leczę tarczycę, ale moja mama taka jest, moja siostra poroniła dwie ciąże jedna w 8 tc druga chyba w 11 tc no i ja ten biochem więc mama po prostu boi się cieszyć

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem ze mam cie wpisac Alutka na liste ? 😁😁

Kurcze no szkoda ze mama sie tak boji cieszyc ale mysle ze lepiej jest probowac do skutku niz w zyciu zalowac ze sie nie sprobowalo ❤

Bedzie dobrze, musi! U mnie i u ciebie! Chociaz ja do siebie jestem slabo przekonana nie wiem dlaczego 🥺
    Z jednej strony w glowie mebluje pokoik a z drugiej mowie ze to sie pewnie nie uda... 🥺

Jeszcze godzinka... ✊✊✊

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana, 100 lat!! 🎂 dużo spokoju, cierpliwości, spełnienia marzeń i najwiecej milooosci 🥰 niech Ci ta mala wsciekaczka w brzuchu da dziś odetchnąć 😁

Alutka, super!! Z takim pozytywnym podejściem na pewno wszystko będzie teraz dobrze 😁 gratulacje, mamuśka 🥰

Marienn, tu już wszystkie wiemy ze wszystko jest w porządku, czekamy tylko na foto malucha 🥰

klz9df9h8o8dolch.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Rozumiem ze mam cie wpisac Alutka na liste ? 😁😁

Kurcze no szkoda ze mama sie tak boji cieszyc ale mysle ze lepiej jest probowac do skutku niz w zyciu zalowac ze sie nie sprobowalo ❤

Bedzie dobrze, musi! U mnie i u ciebie! Chociaz ja do siebie jestem slabo przekonana nie wiem dlaczego 🥺
    Z jednej strony w glowie mebluje pokoik a z drugiej mowie ze to sie pewnie nie uda... 🥺

Jeszcze godzinka... ✊✊✊

Jeszcze nie wpisuj, poczekamy do pierwszej wizyty jak lekarz potwierdzi :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn,
    Czekam na wieści z wizyty 🖤

Alutka,
    Pięknie ciemnieje. Trzymam mocno kciuki za Was. Dbaj o siebie!!

Dziękuję Wam za życzenia 😘😘😘🖤
    W tym roku usunęłam nawet datę urodzin na FB, więc nie będzie syczeć od ludzi, których nawet nie pamiętam. 😂

Ja jutro też śmigam na USG na 9;15. Nie mogę się doczekać już 😁

W ogóle zrobiłam zdjęcie brzucha.
    Jest wielki xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 09:38

klz9krhm1wqtef7i.png
  • NadziejaUmiera Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2021, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana 100 lat i spełnienia marzeń!

Dziewczyny A co ile Wy średnio macie wizyty?
    Czy badania prenatalne są robione przez powłoki brzuszne czy nie? Wybaczcie może durne pytanie ale serio nie wiem 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 09:58

Synek <3
    Poród SN 8 października 2021

atdctgf63k7uacir.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję 😘
    Ja ma wizyty u lekarza prowadzącego co 4 tygodnie. 😊
    Prenatalne miałam przez brzuszek, ale często się zdarza, że lekarz sprawdza i tak, i dopochwowe:)
    W zależności od tego jaką jest widoczność, jak układa się maluszek.

klz9krhm1wqtef7i.png
  • NadziejaUmiera Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2021, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze bo u mnie też co 4 tygodnie i już zaczęłam się niepokoić że może za rzadko.
    A w drugim trymestrze to wciąż lekarze robią usg dopochwowe czy już tylko przez powłoki?

Synek <3
    Poród SN 8 października 2021

atdctgf63k7uacir.png
‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ