Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja za to namiętnie pije sok grejpfrutowy, którego przed ciąża bym nie tknęła 🤔
Ja nie mam takiej tragedii jak niewyspana, ale najgorsze dla mnie są takie wymioty z zaskoczenia 🙈 wszystko jest super, czuje się ekstra i nagle jeb. Nie znasz dnia ani godziny, strach do sklepu wyjść 😂
Marienn, o której godzinie jutro możemy liczyć na zdjecie kropka? 😁 -
Dzieki dziewczyny za wsparcie 🥺 jestescie cudowne!
Wizyte mam 9.30 polskiego czasu 🥺✊ bede prosila o mocne kciuki bo ja sie nastawilam ze tam znow pewnie bedzie pusto 😭 Boze wiem ze nie powinnam tak myslec ale ten strach jest okropny. Rozplacze sie chyba jak sie dowiem ze on tam jest... 🥺🥺
Zazdroszcze wam objawow... mi nic nie jest poza bolami nog miesni, pachwin... nawet cyce juz chyba mniej bola, wczoraj tylko lewy swedzial przez godzine... Wam cyce odpuscily tez ? Czy caly czas sie utrzymuje bol....?
poza tym jem wszystko pije wszystko,... ehhh dzis jestem do 24 w pracy a o 5 rano musze wstac... mam nadzieje ze naprawde wyjde szczesliwa z tej wizyty.
Rano licze tez zobaczyc kreski na testach i wyniki Bety u co niektorych z Was tutaj ✊✊
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Pocieszajace jest to ze Ciebie tez cyce nie bolaly 😂🤦♀️ Moze serio jestem bezobjawowa 😁 ale ogorkową bym se zjadla.... 🤷♀️ no nic dziekuje ❤ mam 2h drogi rano i licze za trasa bedzie udana dla nas! I wrocimy ze zdjeciem kropka 😍 Jejku musze myslec pozytywnie... 😁
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Cos ty ! Ladnie juz sciemnial, u mnie bylo tak samo na tych paskowych, je powinno sie naprawde porownywac co 2 dni chyba bo slabo ciemnieja, mnie bardzo irytowaly i musialam kupic zwykle takie aptekowe jakies clearblue czy cos..
Ale jest naprawde juz ladna kreska dzis ❤ nie masz sie co martwic! Pieknie! ❤❤❤ Gratulacje ✊✊✊ bierz witaminy i kwas foliowy juz teraz 😍👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Cos ty ! Ladnie juz sciemnial, u mnie bylo tak samo na tych paskowych, je powinno sie naprawde porownywac co 2 dni chyba bo slabo ciemnieja, mnie bardzo irytowaly i musialam kupic zwykle takie aptekowe jakies clearblue czy cos..
Ale jest naprawde juz ladna kreska dzis ❤ nie masz sie co martwic! Pieknie! ❤❤❤ Gratulacje ✊✊✊ bierz witaminy i kwas foliowy juz teraz 😍
Powtórzę za dwa dni i wtedy sytuacja będzie jasna, akurat będę w dzień okresu którego oczywiście nie dostanę! -
Tak niewyspana ciocia dzis ma urodzinki 😁😁😁 🥳🥳🥳
Mam nadzieje ze ujrze kropeczka bo stres jest mega duzy, jeszcze mnie podbrzusze boli... ale mysle ze moze dlatego ze dzis wypada czas 2 miesiaczki...
Alutka ✊❤ trzymam kciuki bo test zapowiada sie fantastycznie 😁👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niewyspana sto lat sto lat nie h żyje żyje nam ❤️❤️❤️ spełnienia najskrytszych marzeń ❤️
Marienn po tej cb jestem pelna obaw,.ale gdzieś z tyłu mojej głowy mam spokój taki że będzie wszystko w porządku i będę za 8 Miechów tulić mojego małego skorpiona 😂
Mamie już powiedziałam że test wyszedł pozytyw i mowie jej że prawdopodobnie będzie skorpion (ona też skorpion z 08.11) a mi apki pokazują termin na 14.11 także może będzie prezent dla mamy na urodziny 😂😂😂
Mama oczywiście mnie zjebala że po co się staramy jak leczę tarczycę, ale moja mama taka jest, moja siostra poroniła dwie ciąże jedna w 8 tc druga chyba w 11 tc no i ja ten biochem więc mama po prostu boi się cieszyć -
Rozumiem ze mam cie wpisac Alutka na liste ? 😁😁
Kurcze no szkoda ze mama sie tak boji cieszyc ale mysle ze lepiej jest probowac do skutku niz w zyciu zalowac ze sie nie sprobowalo ❤
Bedzie dobrze, musi! U mnie i u ciebie! Chociaz ja do siebie jestem slabo przekonana nie wiem dlaczego 🥺
Z jednej strony w glowie mebluje pokoik a z drugiej mowie ze to sie pewnie nie uda... 🥺
Jeszcze godzinka... ✊✊✊👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niewyspana, 100 lat!! 🎂 dużo spokoju, cierpliwości, spełnienia marzeń i najwiecej milooosci 🥰 niech Ci ta mala wsciekaczka w brzuchu da dziś odetchnąć 😁
Alutka, super!! Z takim pozytywnym podejściem na pewno wszystko będzie teraz dobrze 😁 gratulacje, mamuśka 🥰
Marienn, tu już wszystkie wiemy ze wszystko jest w porządku, czekamy tylko na foto malucha 🥰 -
Marienn wrote:Rozumiem ze mam cie wpisac Alutka na liste ? 😁😁
Kurcze no szkoda ze mama sie tak boji cieszyc ale mysle ze lepiej jest probowac do skutku niz w zyciu zalowac ze sie nie sprobowalo ❤
Bedzie dobrze, musi! U mnie i u ciebie! Chociaz ja do siebie jestem slabo przekonana nie wiem dlaczego 🥺
Z jednej strony w glowie mebluje pokoik a z drugiej mowie ze to sie pewnie nie uda... 🥺
Jeszcze godzinka... ✊✊✊
Jeszcze nie wpisuj, poczekamy do pierwszej wizyty jak lekarz potwierdzi -
Marienn,
Czekam na wieści z wizyty 🖤
Alutka,
Pięknie ciemnieje. Trzymam mocno kciuki za Was. Dbaj o siebie!!
Dziękuję Wam za życzenia 😘😘😘🖤
W tym roku usunęłam nawet datę urodzin na FB, więc nie będzie syczeć od ludzi, których nawet nie pamiętam. 😂
Ja jutro też śmigam na USG na 9;15. Nie mogę się doczekać już 😁
W ogóle zrobiłam zdjęcie brzucha.
Jest wielki xDWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 09:38
-
Niewyspana 100 lat i spełnienia marzeń!
Dziewczyny A co ile Wy średnio macie wizyty?
Czy badania prenatalne są robione przez powłoki brzuszne czy nie? Wybaczcie może durne pytanie ale serio nie wiem 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 09:58
Synek
Poród SN 8 października 2021