Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Marienn wrote:😃😃Alutka przeswituje!!!
Aaaaa!!!! Prosze zrob jeszcze jedno zdjecie a najlepiej dwa, z daleka z bliska 🙏🙏🙏
No właśnie nie chce mi uchwycić telefon... Mam jakąś nokie stara i do dupy zdjęcia mi robi... To jest najlepsze zdjęcie jakie wyszło 😂😂
Jutro znowu testuje, zobaczymy 😁 -
Alutka128 wrote:No właśnie nie chce mi uchwycić telefon... Mam jakąś nokie stara i do dupy zdjęcia mi robi... To jest najlepsze zdjęcie jakie wyszło 😂😂
Jutro znowu testuje, zobaczymy 😁
Wiem jak to jest, moj telefon tez slabiej pokazywal bladziochy niz to mozliwe... zrob taki test z 6godzinnego moczu. Najlepiej z rana! Jedz do jakiejs nocnej apteki po test Mi sie wydaje ze dobrze widac tego bladziocha ale jest troche zamazane na zdjeciu 😁😁😁🙏🙏🙏🙏 trzymam mocno kciuki do rana! 🥰🥰🥰💞💞💞💞👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Wiem jak to jest, moj telefon tez slabiej pokazywal bladziochy niz to mozliwe... zrob taki test z 6godzinnego moczu. Najlepiej z rana! Jedz do jakiejs nocnej apteki po test Mi sie wydaje ze dobrze widac tego bladziocha ale jest troche zamazane na zdjeciu 😁😁😁🙏🙏🙏🙏 trzymam mocno kciuki do rana! 🥰🥰🥰💞💞💞💞
Hahaha tutaj nie ma całodobowej apteki 😂 jutro kupię dwa to zrobię jutro i pojutrze -
Ok dziewczynki wrocilam z pracy i musze to napisac bo inaczej sie udusze.... 🙈😂
Z mojego experymentu cos wywnioskowalam 🙈😂 i musze to napisac bo jestem 100% pewna ze tak jest!
Moze ktos to kiedys przeczyta i komus sie przyda...
Tak jak wspominalam pracuje 2-3 dni w tygodniu w sklepie (reszte dni pracuje w domu) i ostatnio mowilam wam ze tak mnie te uda bolą ze myslalam ze to stan zapalny az utykalam , poszlam do pracy, wrocilam i ozdrowialam 🤭 przestalo bolec.. ale posiedzialam w domu chyba z 4dni z rzedu i od wczoraj znow rwanie pachwiny i miesni nog.Naprawde sie wystraszylam myslalam ze to jeden z tych zlych znakow sprowadzajacych do poronien... dzis caly dzien bam w lozku ze strachu i ledwo sie zwleklam na wieczor do pracy ale poszlam... i wrocilam teraz po 24.00 i co? Przed godz.24 poczulam ze przechodzi, puszcza mnie pachwina... 😁🥺✊🤞🥳🥳 wrocilam do domu i naprawde nic nie czuje, przeszlo...
😍
Doszlam do wniosku ktory podejrzewalam...
Jak pracuje w domu to pije tylko herbatki, rumianki, soki itp.
A w pracy wypijam min.7x500 ml wody ( niegazowanej ) bo jest dla nas darmowa przez caly dzien 🤭🤭😂😂🙈 wiec z nudow ją pije..😂🙈 (o to ile razy ide do wc nie pytajcie😅)
Terafilam raz wlasnie w necie na taki post gdzie dziewczyna napisalaze na dolegliwosci lekarz kazal pic jej duzo wody ale naprawde duzo... min 4l dziennie i ciaza bez objawowa.
Co zaczynalo bolec to przechodzilo..
Śmię twierdzic ze to chyba ma sens💪 jak siedze w domu to nie potrafie sie zmusic do picia wody... i zaczynam miec dolegliwosci...
❤Woda❤ Od dzis jej zaufam! ❤
Ps.Alutka trzymam kciuczki za tescik 💞✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 00:52
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Sorry... biel vizira bo nie byl z pierwszego moczu.
Wiec po co za dwa dni?
Jutro rano normalnie rob bo tydzien czekalysmy i nie zrobilas ani jednego z pierwszego moczu.
Testy sa 10mlu??👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Sorry... biel vizira bo nie byl z pierwszego moczu.
Wiec po co za dwa dni?
Jutro rano normalnie rob bo tydzien czekalysmy i nie zrobilas ani jednego z pierwszego moczu.
Testy sa 10mlu??
Boze już nie krzycz na mnie
Tak testy 10, i nie był to pierwszy mocz tylko drugi 😂😂😂
A wolę za dwa dni zrobić żeby mieć większą pewność