Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli mozna powiedziec ze juz koncoweczka ✊♥️ mam nadzieje ze sie mocno nie stresujesz 😂 bo ja juz tak 🙈 a skurcze juz sa? Silne?
Bo ja jeszcze nie mam..
Ty masz ta walizke kabinowa chyba, no mi ciezko w taka wejsc... najbardziej boje sie ze nie zmieszcze zakąsek.... bo lubie sobie pojesc 🙈 a jak mam czowac przy malej cala noc bo tak pewnie bedzie to musze cos podjadac 😂
Luna, niewyspana jakie mialyscie walizki? 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2021, 08:58
NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn, pytałaś o walizkę, ja miałam 75 l i była w sam raz. Co prawda nie miałam ze sobą laktatora ale za to miałam sporo niepotrzebnych rzeczy wiec gdyby je wyjąc to laktator spokojnie by się zmieścił 😁
Nadzieja, już tak bliziutko!! Jeszcze chwile się pomeczysz i poznasz tego maluszka 🥰 ja już się nie mogę doczekać 😁😁🥰
Alutka, to życzę miłej reszty ciąży 😂 moje zebra ucierpiały mocno, nawet przy samym porodzie 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2021, 08:58
NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
-
Marienn,
Ja miałam 67l + kuferek.
Wypchana, ale nie na maxa, zmieściłam wszystko co chciałam, a jedzenie całe wróciło do domu tak naprawdę. W szpitalu jadłam niewiele, dziubałam tylko posiłki szpitalne i to było na tyle, raz zjadłam mus - na porodówce, już po porodzie. I raz batonika. To wszystko. -
Ja po porodzie miałam spadek apetytu. Za to przed porodem zjadłam sporo przekąsek, No ale ja lezalam cały dzień z balonikiem gdzie nic się nie działo wiec mogłam se żreć 😂
Właśnie weszłam w jeansy sprzed ciąży 💪🏻 A chciałam zostawić sobie pare kg -
Luna, to ja już jestem kilogram do swojej wagi... chudnę w takim tempie, że do końca tygodnia będę pod kreską... Chciałam trochę zgubić, więc powinnam się cieszyć, ale mąż już teraz mówi, że wyglądam, jakbym miała się złamać. Do tego dochodzi żółtawy kolor skóry, podkrążone oczy, po prostu zmęczenie.
Piję herbatę i jem ciastka. 🙈
Jak połóg? Wszystko ok? -
Dzieki 😁 no to takoch walizek poszukam... ale to raczej nie sa te wielkie podrozne, to chyba srednie... 😁 bynajmniej wiem czego szukac 😁😁
Luna szybko ci waga leci po porodzie 🤗🤗 ja sie wczoraj dowiedzialam ze moja mama po porodzie z rozmiaru M miala XS 😂 a ja se zamowilam juz ubrania na jesien w rozmiarze L 🙈 alw chcialabym byc szczuplutka po porodzie 😁😁 zazdroszcze!
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
A ja nie kupowałam ciuchów jeszcze i chyba dobrze 😂 na dniach coś sobie pozamawiam, a dziś się w końcu zważę i zobaczę jak to wyglada liczbowo 😂
Niewyspana, powiem Ci ze ja się czuje na prawdę świetnie. Poza wczorajszym dość mocnym bólem głowy jest super. I fizycznie i psychicznie, mam nadzieje ze tak będzie dalej. Tylko wieczorami mam czasem smutaski pod tytułem ‚czy jej jest z nami dobrze, czy ona będzie szczęśliwa, czy wszystko dobrze robie’. Poza tym jestem na prawde szczęśliwa, odpukać 🙈 oczywiście zobaczymy co będzie jak ona przestanie przesypiać większość dnia 😁
A Ty jak się czujesz? -
Też mnie wieczorem łapie, na szczęście już nie codziennie.
Czuję się okej, wczoraj miałam okropne bóle podbrzusza, chyba macica się porządnie wciągała, myślałam, że umrę. Nie mogłam normalnie wstać, a jak szłam to zgięta w pół 🤦 na szczęście dzisiaj już lepiej. Poza tym nic mi nie dolega 🤷 -
Miło się Was czyta jak piszecie że tak waga spada😁 oby i u mnie tak było.
Teraz jestem ciągle głodna, jem co popadnie.
Nie wiem czy to sa skurcze, czasem zaboli brzuch na dole że mnie wykręca.
Stresuje się bardzo, boję sie bólu i szpitala.
Moja walizka raczej mała ale dużo włożyłam, przekąski wezmę jakieś drobne, najwyżej mąż mi dowiezie.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Po porodzie chciałabym żeby zostało mi 5 kg🙈
Alutka nie mam pojęcia, nie pomogę. Mnie tylko plecy czasem bolą. I przy kichaniu zdarza mi się popuscic🙄25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Uwielbiam robić takie zdjęcie na pamiątkę 😍
https://zapodaj.net/7dbef977e2ab4.jpg.htmlAlutka128, Hania123 lubią tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
U mnie dzisiaj ziemniaczki Pure,mięsko i sałatka grecka;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolina piekne zdjecia i slodki ten kosz mojzesza 🥰 az zaluje ze ja nie robie! 😡 musze tez zaczac.. ale jeszcze do jutra ogarniam poslubne rzeczy i juz od soboty mam relax i szykuje sie do przybycia Klarci 😁😁
Wtedy zaczne robic focie ♥️
Alutka nie pomoge bo ja takich boli nie mialam ❤👩 31l. + 👱♂️ 31l.
niewyspana wrote:Alutka,
To nie musiał być ścisk w macicy, tylko dosłownie parcie na dwójkę. 😜
To nawet nie był ścisk, tylko jakby ktoś wziął w ręce i chciał rozszarpać macicę... jakby ktoś ciągnął na siłę Aby ja rozciągnąć. Na pewno nie na dwójkę bo dwójeczkę robię regularnie od kiedy jem śliwki 🤣🤣🤣 -
Nie znam tego uczucia Ale współczuję 😅
Do mnie na noclegi na cały jutrzejszy dzień wpada mama.
W sobotę mam mieć sesję Ale ma być burza i boję się że dupa z tego. A mój syn kopie mnie w żebra;) Ale wolę w żebra jak w pęcherz.
Marien ja z nudów wyciągam te rzeczy i zdjęcia cykam;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja sie jeszcze nie nudze 😂😂 ale juz bym naprawde chciala... wierze ze od soboty juz mi sie to uda 😁😁💪💪
W ten weekend planuje juz pstatnie zakupy typu wanienka, przewijak itp... i zaczynamy za tydzien rozkladanie 🤗
Wy juz macie porozkladane lozeczka, wozki itp? U mnie wszystko poskladane i zastanawiam sie czy 34t+ to nie za wczesnie by patrzec na wozek czy lozeczko?
Zebym za wariatke nie wyszla... 😂
Luna, niewyspana czy to prawda ze jesli karmisz piersia to nie podajesz wotaminy D dla niemowlaka?
Takie u nas sa nakazy... i sie zastanawiam jak to wyglada w PL?👩 31l. + 👱♂️ 31l.