Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Alutka128 wrote:Dzień dobry wszystkim
u mnie dzisiaj według om 26 a według usg 27 tc
w 37 tyg może maly juz się pakować 😅😅
Zaczęły mi się bole brzucha, ale takie rozciąganie, więc teraz rośnie szybko.. od wczoraj nie mogę się przekręcić na drugi bok jak leżę, ale młody się rusza więc jest wszystko dobrze
Za parę dni przyjdzie mi paczka od sióstr z Niemiec, nakupowaly ciuszków dla dzidziusia, a druga paczka będzie za niedługo wysłana i będą tam rzeczy dla mnie typu staniki do karmienia, podgrzewacz do butelek.
ja tez mam od 30 tyg nie moge sie przekrecac i normalnie chodzic to problem z miednica i ból krocza 🙈 jak mi nie przejdzie po porodzie to badania, usg czy nie rozejscie spojenia lonowegoSynek
Poród SN 8 października 2021
-
Marienn wrote:Alutka, jesli ci nie odpowiada bol to idz... i nie daj sie zwiesc, niech sprawdzaja dokladnie... przeplywy itp najlepiej jalby tez sprawdzili 🥰 trzymam kciuki!
Znów mam bakterie, jeszcze więcej jak miałam, jutro idę na posiew zobaczyć co to za bakteria... -
Alutka A skąd wiesz że masz bakterie, byłaś u lekarza?
Wybacz, ale nie zrozumiałam;)25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Marienn wrote:Dziewczyny pojechalybyscie na chrzciny do rodziny 40km od domu na 1-2tyg przed terminem?
Zależy od samopoczucia, aczkolwiek np. Dziś bylam odebrać paczkę tylko i ledwo przyszłam. Ręce i stopy strasznie spuchly.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Wlasnie zalezy chyba jak sie bede czula, powiem wam ze kilka dni po slubie i juz dzis bym tak nie tancowala jak na wlasnym weselu, wczoraj juz stękalam w nocy przy przekrecaniu sie, jest mi juz mwga ciezko a to tylko kilka dni roznicy, w poniedzialek jeszcze bylam w pelni zycia... wiec tydzien przed terminem czy dwa , to moze byc ciezko, no nic, bede widziec jak sie czuje 😁😁🥰 moze i to uda mi sie odbyc 🤗
Dzis se uswiadomilam ze musze wyprac koszule do szpitala 🙈 bo przeciez przydaloby sie nowe poprac bo bedzie mialo stycznosc z dzieckiem🤣👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Wlasnie zalezy chyba jak sie bede czula, powiem wam ze kilka dni po slubie i juz dzis bym tak nie tancowala jak na wlasnym weselu, wczoraj juz stękalam w nocy przy przekrecaniu sie, jest mi juz mwga ciezko a to tylko kilka dni roznicy, w poniedzialek jeszcze bylam w pelni zycia... wiec tydzien przed terminem czy dwa , to moze byc ciezko, no nic, bede widziec jak sie czuje 😁😁🥰 moze i to uda mi sie odbyc 🤗
Dzis se uswiadomilam ze musze wyprac koszule do szpitala 🙈 bo przeciez przydaloby sie nowe poprac bo bedzie mialo stycznosc z dzieckiem🤣
Marienn tak na prawdę tydzień przed terminem czy dwa to ty już Klare możesz tulić wiec wiesz 😅 -
No wlasnie wiiem 🙈🙈 chociaz bardzo bym chciala donosic do 39t 🤗🤗
Termin mam na 22/10
Lekarz mowi ze 15-16/10 urodze
A te chrzciny maja byc chyba jakos 03/10 z tego co mi wiadomo wiec moze jeszcze Klara poczeka 🙈🙈
Laski, zacznijcie obserwowac instagrama MATKAPROMOCJA
Babeczka podaje wam mega promki dla dzieci, wam sie w polsce przyda 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2021, 16:23
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Mka 😑 ale boli? Moze sie przesililas? Moze cos siw rozciaga?
Dopoko bol nie jest na dole podbrzusza silniejszy niz na okres to podobno nie ma co sie stresowac ale trzeba lezec... 😘👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Hej;)
Znalazłam parę używanych. Za tydzień bedziemy jeździć i oglądac;)
Ten np
https://zapodaj.net/4ef26d611c767.jpg.html25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻