Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
Odpowiedz

Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''

Oceń ten wątek:
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Okey :D to sie skontroluje 😁❤

Alutka jak sie trzymasz ? Dodzwonilas sie na jakas teleporade? Czy jutro poprostu zrobisz tescik ?
    Ja wierze ze tam wszystko gra.. 💪👍

W Serbii jest tylko łącznie ok 800 Polaków, szukałam polskiego lekarza ale nie ma...
    Juz się uspokoiłam, zrobię rano test i zobaczę... Po prostu ta info o ciąży mojej siostry tak na mnie zadziałała.....
    Dziękuję za troskę dziewuchy ❤️

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze dzis mocz byl za slaby Trzymam kciuki! 😁💪👍

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Moze dzis mocz byl za slaby Trzymam kciuki! 😁💪👍

Wydaje mi się że mocz za słaby bo nie pierwszy dzisiaj, ledwo wydusilam pół kubeczka, i test coś nie halo bo jak się cały naładował to przez chwile nawet tej kontrolnej kreski nie było,
    Juz jest okej, nie martwię się 😂 dzisiaj zaliczyłam pierwsza popołudniowa drzemkę, po prostu tak mnie zmiotło z planszy że musiałam się zdrzemnąć 😂 a po drzemce zaczęły mnie cycki bolec także kropus chciał dać o sobie znać 😂
    Marienn jak Twoja głową? Uporalas się z bólem?

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wlasnie myslalam ze to nie byl pierwszy mocz u mnie w dzien @ nie bylo 2 kreski w poludnie 😂

Moj bol glowy minal duzo wody mi pomoglo...
    Jestem zmeczona tylko wieczorami , innych objawow nie mam... 😁 ale muse pracowac tak jak dzis do 24.00 (3dni w tyg) wiec to jest meczace najbardziej, jedyne co dobre to to ze praca w tym sklepie jest taka bardzo lajtowa... :)

Daj znac z rana :)

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj już żadnej kreski nie widzę...... Także wydaje mi się że koniec...

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka, widziałam na innym wątku ze kupiłaś teraz inne testy i wyszło lepiej. Ale z rozwodnionego moczu. Ja cały czas wierze ze wszystko jest i będzie ok!!!

klz9df9h8o8dolch.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna33 wrote:
    Alutka, widziałam na innym wątku ze kupiłaś teraz inne testy i wyszło lepiej. Ale z rozwodnionego moczu. Ja cały czas wierze ze wszystko jest i będzie ok!!!

Tak, wyszedł lepiej aczkolwiek dalej jestem niespokojna, jestem właśnie u lekarza, więc 3maj kciuki

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam bardzo mocno ❤️✊ daj znać od razu po wizycie

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj proszę znać po lekarzu

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz mówi że tylko macica jest powiększona, mówi że może i na ciążę i na okres....
    Ale nie wzbudził moje zaufania w ogóle, gada takie głupoty że masakra.....
    Mówi do mnie że test się robi 20 dni po spozniajacym się okresie bo przed miesiączką hormony wariują i test może pokazać pozytyw nawet jak ciąży nie ma....
    To ja się go pytam że jak to możliwe skoro beta HCG wytwarza się tylko w ciąży po ZAGNIEŻDŻENIU, to się trochę zmieszał i wziął mnie na USG, oczywiście przez powłoki brzuszne a nie dopochwowe.....
    Mówi że nic mi potwierdzic nie może, że on potwierdza ciaze dopiero jak bije serce dziecka, kazał mi przyjść za 10 dni. I tyle

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem, że żadnych leków nie dał?

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Rozumiem, że żadnych leków nie dał?

Nie, chciałam coś na podtrzymanie to mówi że tak wcześnie to i tak nic nie da....

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za konował. Nic nie da... Ja pier....

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi ze Cię nie uspokoił chociaż trochę... szkoda słów na takich lekarzy eh :(

klz9df9h8o8dolch.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę teraz czekać, albo na okres albo na potwierdzenie ciąży.... Muszę jakoś te 10 dni przetrwać....

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atrasznie dziwna sytuacja, nie powiem bo dziwne jest to ze juz po terminie miesiaczki i testy wariuja, jeden pokazuje cos , inny mniej... ale wiele bylo przypadkow w necie jak sie czyta ze testy wychodzily pozytywne bardzo pozno ...
    Chociaz moze serio cos z hormonem? Tak se mysle ze przeciez juz dosc dlugo ta kreske wypatrujesz , z tydzien temu chyba ponad widzialas ja pierwszy raz...
    Warto byloby w twoim przypadku brac progesteron albo jakis duphaston od poczatku zobaczenia kreski...
    Takie moje zdanie... wiem ze paczka idzie dlugo poczta, ale jak wpiszesz sobie w google kurier polska serbia to mozesz wyslac przesylke za 30€ i masz ja w kilka dni kurierem.
    Ja tak robie uzywam tylko kurierow z google.

Pomyslalam ze warto bylobymoze skorzystac z Teleporady online (wiem ze to tez kosztuje) z jakiegos dobrego ginekologa, on dalbyci recepte online ktos by ci to wykupil w PL i wyslal do Serbii.Poniewaz serbia nie jest w Unii to nie mozesz recepty polskiej realizowac w Serbii.
    Jesli lekarz online chcialby zrobic wyniki z krwi to masz laboratorium u siebie ktore mowisz ze zeobi takie wyniki.
    I przedstawiasz doktorowi.
    Wiem ze to troszke kosztuje i nerwow i pieniedzy, nie wiem jak stoicie finansowo ale mysle ze mozna byloby tak sprobowac chociaz raz... tylko zanim bym teraz wybrala teleporade online z ginekologiem to bym chyba chciala miec wynik bety i progesteronu gotowy juz na taka rozmowe.

Po drugie nie ma nadal @ wiec spokojnie, plamic tez nie plamisz....
    Powiedzialabym ze jestem 99% pewna ze jest jakis problem z hormonami albo masz za malo 'czegos' w organizmie.
    Bo w ciaze zachodzisz nawet latwo bym powiedziala :)
    Takze tutaj potrzeba tylko dobrego lekarza ktory wystawi dobry lek.

Ja mysle ze to sie jeszcze rozwinie ✊❤

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Widzialam na innym watku te testy, faktycznie te orginalne testy pokazuja kreske bo sa 10mlu a te 25mlu nie pokazuja bo sa dodatkowo paskowe.
    Powinnas isc na bete... naprawde.
    Mam nadzieje ze kropek sie rozwinie.
    Nie chce cie straszyc czy cos ale u mnie tak to wygladalo kiedys przy pustym jaju... :( ale lekarze mowili do mnie ze mam czekac, bo moze sie wytworzy, wytworzyl sie kropek w 7tyg.. to bylo juz za pozno..

A ten lekarz co dzis nie zbadal cie dopochwowo to jakis idiota... :/

Wiara czyni cuda, ja wierze ze ci sie uda ✊❤

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Ps. Widzialam na innym watku te testy, faktycznie te orginalne testy pokazuja kreske bo sa 10mlu a te 25mlu nie pokazuja bo sa dodatkowo paskowe.
    Powinnas isc na bete... naprawde.
    Mam nadzieje ze kropek sie rozwinie.
    Nie chce cie straszyc czy cos ale u mnie tak to wygladalo kiedys przy pustym jaju... :( ale lekarze mowili do mnie ze mam czekac, bo moze sie wytworzy, wytworzyl sie kropek w 7tyg.. to bylo juz za pozno..

A ten lekarz co dzis nie zbadal cie dopochwowo to jakis idiota... :/

Wiara czyni cuda, ja wierze ze ci sie uda ✊❤

Te testy w opakowaniu to też 25mlu także testy ta sama czułość,
    Juz dość myślenia o tym, teraz tylko czekam... Na te parę dni usunę się z forum... No chyba że @ przyjdzie to dam znać...

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka, informuj nas jeśli oczywiście będziesz miała ochotę. Wszystkie tu trzymamy za Ciebie kciuki i mam nadzieje ze za te 10 dni wrócisz do nas z pozytywnymi wiadomościami ✊✊✊

Ja jestem po wizycie. Pojawiła nam się niedomykalność zastawki trójdzielnej. Doktor powiedział żeby się tym nie martwić, ze to nic poważnego, zwłaszcza ze mój brat ma taka wadę o czym dowiedzieliśmy sie ok 3 lata temu. Wielki chłop, sportowiec, lekarz powiedział ze mala będzie taka sama tylko bez siusiaka 😂
    Z jednej strony cieszę się ze mnie tak pocieszył i mam nadzieje ze to faktycznie nic takiego. Z drugiej to jednak serce.. :(

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka,
    Trzymamy kciuki.

Luna,
    Mnie też nie domykają się zastawki, więc na spokojnie, nie masz się w ogóle czym martwić. :)

klz9krhm1wqtef7i.png
‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ