Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Marienn wrote:Okey to sie skontroluje 😁❤
Alutka jak sie trzymasz ? Dodzwonilas sie na jakas teleporade? Czy jutro poprostu zrobisz tescik ?
Ja wierze ze tam wszystko gra.. 💪👍
W Serbii jest tylko łącznie ok 800 Polaków, szukałam polskiego lekarza ale nie ma...
Juz się uspokoiłam, zrobię rano test i zobaczę... Po prostu ta info o ciąży mojej siostry tak na mnie zadziałała.....
Dziękuję za troskę dziewuchy ❤️ -
Marienn wrote:Moze dzis mocz byl za slaby Trzymam kciuki! 😁💪👍
Wydaje mi się że mocz za słaby bo nie pierwszy dzisiaj, ledwo wydusilam pół kubeczka, i test coś nie halo bo jak się cały naładował to przez chwile nawet tej kontrolnej kreski nie było,
Juz jest okej, nie martwię się 😂 dzisiaj zaliczyłam pierwsza popołudniowa drzemkę, po prostu tak mnie zmiotło z planszy że musiałam się zdrzemnąć 😂 a po drzemce zaczęły mnie cycki bolec także kropus chciał dać o sobie znać 😂
Marienn jak Twoja głową? Uporalas się z bólem? -
Tak wlasnie myslalam ze to nie byl pierwszy mocz u mnie w dzien @ nie bylo 2 kreski w poludnie 😂
Moj bol glowy minal duzo wody mi pomoglo...
Jestem zmeczona tylko wieczorami , innych objawow nie mam... 😁 ale muse pracowac tak jak dzis do 24.00 (3dni w tyg) wiec to jest meczace najbardziej, jedyne co dobre to to ze praca w tym sklepie jest taka bardzo lajtowa...
Daj znac z rana👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Luna33 wrote:Alutka, widziałam na innym wątku ze kupiłaś teraz inne testy i wyszło lepiej. Ale z rozwodnionego moczu. Ja cały czas wierze ze wszystko jest i będzie ok!!!
Tak, wyszedł lepiej aczkolwiek dalej jestem niespokojna, jestem właśnie u lekarza, więc 3maj kciuki -
Lekarz mówi że tylko macica jest powiększona, mówi że może i na ciążę i na okres....
Ale nie wzbudził moje zaufania w ogóle, gada takie głupoty że masakra.....
Mówi do mnie że test się robi 20 dni po spozniajacym się okresie bo przed miesiączką hormony wariują i test może pokazać pozytyw nawet jak ciąży nie ma....
To ja się go pytam że jak to możliwe skoro beta HCG wytwarza się tylko w ciąży po ZAGNIEŻDŻENIU, to się trochę zmieszał i wziął mnie na USG, oczywiście przez powłoki brzuszne a nie dopochwowe.....
Mówi że nic mi potwierdzic nie może, że on potwierdza ciaze dopiero jak bije serce dziecka, kazał mi przyjść za 10 dni. I tyle -
Atrasznie dziwna sytuacja, nie powiem bo dziwne jest to ze juz po terminie miesiaczki i testy wariuja, jeden pokazuje cos , inny mniej... ale wiele bylo przypadkow w necie jak sie czyta ze testy wychodzily pozytywne bardzo pozno ...
Chociaz moze serio cos z hormonem? Tak se mysle ze przeciez juz dosc dlugo ta kreske wypatrujesz , z tydzien temu chyba ponad widzialas ja pierwszy raz...
Warto byloby w twoim przypadku brac progesteron albo jakis duphaston od poczatku zobaczenia kreski...
Takie moje zdanie... wiem ze paczka idzie dlugo poczta, ale jak wpiszesz sobie w google kurier polska serbia to mozesz wyslac przesylke za 30€ i masz ja w kilka dni kurierem.
Ja tak robie uzywam tylko kurierow z google.
Pomyslalam ze warto bylobymoze skorzystac z Teleporady online (wiem ze to tez kosztuje) z jakiegos dobrego ginekologa, on dalbyci recepte online ktos by ci to wykupil w PL i wyslal do Serbii.Poniewaz serbia nie jest w Unii to nie mozesz recepty polskiej realizowac w Serbii.
Jesli lekarz online chcialby zrobic wyniki z krwi to masz laboratorium u siebie ktore mowisz ze zeobi takie wyniki.
I przedstawiasz doktorowi.
Wiem ze to troszke kosztuje i nerwow i pieniedzy, nie wiem jak stoicie finansowo ale mysle ze mozna byloby tak sprobowac chociaz raz... tylko zanim bym teraz wybrala teleporade online z ginekologiem to bym chyba chciala miec wynik bety i progesteronu gotowy juz na taka rozmowe.
Po drugie nie ma nadal @ wiec spokojnie, plamic tez nie plamisz....
Powiedzialabym ze jestem 99% pewna ze jest jakis problem z hormonami albo masz za malo 'czegos' w organizmie.
Bo w ciaze zachodzisz nawet latwo bym powiedziala
Takze tutaj potrzeba tylko dobrego lekarza ktory wystawi dobry lek.
Ja mysle ze to sie jeszcze rozwinie ✊❤👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ps. Widzialam na innym watku te testy, faktycznie te orginalne testy pokazuja kreske bo sa 10mlu a te 25mlu nie pokazuja bo sa dodatkowo paskowe.
Powinnas isc na bete... naprawde.
Mam nadzieje ze kropek sie rozwinie.
Nie chce cie straszyc czy cos ale u mnie tak to wygladalo kiedys przy pustym jaju... ale lekarze mowili do mnie ze mam czekac, bo moze sie wytworzy, wytworzyl sie kropek w 7tyg.. to bylo juz za pozno..
A ten lekarz co dzis nie zbadal cie dopochwowo to jakis idiota...
Wiara czyni cuda, ja wierze ze ci sie uda ✊❤👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Ps. Widzialam na innym watku te testy, faktycznie te orginalne testy pokazuja kreske bo sa 10mlu a te 25mlu nie pokazuja bo sa dodatkowo paskowe.
Powinnas isc na bete... naprawde.
Mam nadzieje ze kropek sie rozwinie.
Nie chce cie straszyc czy cos ale u mnie tak to wygladalo kiedys przy pustym jaju... ale lekarze mowili do mnie ze mam czekac, bo moze sie wytworzy, wytworzyl sie kropek w 7tyg.. to bylo juz za pozno..
A ten lekarz co dzis nie zbadal cie dopochwowo to jakis idiota...
Wiara czyni cuda, ja wierze ze ci sie uda ✊❤
Te testy w opakowaniu to też 25mlu także testy ta sama czułość,
Juz dość myślenia o tym, teraz tylko czekam... Na te parę dni usunę się z forum... No chyba że @ przyjdzie to dam znać... -
Alutka, informuj nas jeśli oczywiście będziesz miała ochotę. Wszystkie tu trzymamy za Ciebie kciuki i mam nadzieje ze za te 10 dni wrócisz do nas z pozytywnymi wiadomościami ✊✊✊
Ja jestem po wizycie. Pojawiła nam się niedomykalność zastawki trójdzielnej. Doktor powiedział żeby się tym nie martwić, ze to nic poważnego, zwłaszcza ze mój brat ma taka wadę o czym dowiedzieliśmy sie ok 3 lata temu. Wielki chłop, sportowiec, lekarz powiedział ze mala będzie taka sama tylko bez siusiaka 😂
Z jednej strony cieszę się ze mnie tak pocieszył i mam nadzieje ze to faktycznie nic takiego. Z drugiej to jednak serce..