Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
Odpowiedz

Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''

Oceń ten wątek:
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, staram się znaleźc jakiekolwiek rozwiązanie, ale no nie...
    LEŻ i sie nie ruszaj, bierz suplementy i prosze uwazaj na siebie. Zadnych naglych ruchow, zadnego podnoszenia ciezarow, prosze prosze nic nie rob...

Nie macie tam polskich lekarzy?

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Luna,

Chyba Cybex i Anex przekraczają moje możliwości finansowe, więc nie patrzę dalej xD

Planowałam oglądanie po południu bo mam dziś pare spraw ale widzę ze mnie trochę wyreczysz i wiem na co nie patrzeć nawet 😂
    Jak cybex to tylko ze złotymi skrzydełkami, jak wszystkie influencerki hahaha

klz9df9h8o8dolch.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka, nie mam wiedzy medycznej ale bardzo mocno trzymam za Was kciuki ❤️ Na pewno wszystko będzie dobrze, odpoczywaj kochana

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna33 wrote:
    Planowałam oglądanie po południu bo mam dziś pare spraw ale widzę ze mnie trochę wyreczysz i wiem na co nie patrzeć nawet 😂
    Jak cybex to tylko ze złotymi skrzydełkami, jak wszystkie influencerki hahaha

Właśnie mam to przed oczami i po prostu nie wierzę xD No kopara mi opadła, cycki i ręce, wszystko razem.
    Ale szczerze to nie byłoby mnie stać chyba nawet na to jedno skrzydełko.... Hahaha, kurna, 2500 za gondolę ze skrzydełkami, około 2k za stelaż... A spcerowka? Dodtkowo...
    Szok, zestaw spacerowka, gondola i stelaz to ponad 10k...

Nie, absolutnie nie musisz tego oglądać, NIE. :D
    Bebetto wygrywa wszystko :P

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Właśnie mam to przed oczami i po prostu nie wierzę xD No kopara mi opadła, cycki i ręce, wszystko razem.
    Ale szczerze to nie byłoby mnie stać chyba nawet na to jedno skrzydełko.... Hahaha, kurna, 2500 za gondolę ze skrzydełkami, około 2k za stelaż... A spcerowka? Dodtkowo...
    Szok, zestaw spacerowka, gondola i stelaz to ponad 10k...

Nie, absolutnie nie musisz tego oglądać, NIE. :D
    Bebetto wygrywa wszystko :P

No i zakres poszukiwań się mocno zawęził, wspaniale 😁 nie wiem ile musiałabym zarabiać żeby wydać 10k na wózek. To głupota 🙈

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie nawet ponad 4k za wózek, to już burżujstwo... :D

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka, powiem tak, napewno macie tam jakiegos polskiego ginekologa. Wpisz w google. Nawet jesli jest w innnym miescie popros o rozmowe telefoniczna.
    U nas tez NATURA WIE LEPIEJ ale polscy ginekolodzy wypisuja recepty na duphaston i progesteron bez znaczenia, wysylaja emailami.
    Ja tez dostalam progesteron teraz od gina.
    I maja to w aptece , dziwne skad to maja jak nie uzywaja?
    Oczywiscie pani w aptece pytala mnie po co mi to itp alw moze mi .... skoro mam recepte :)
    A te testy paskowe sa okropne zawsze slabo wychodzily. To byl z pierwszego moczu?

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Dla mnie nawet ponad 4k za wózek, to już burżujstwo... :D

Boze jakie ceny 😂🙈 nie przypuszczalam 😂 Czy ja naprawde chce wrocic do polski? 😂 jak ty tam dajecie sobie rade... 😅

Ja ogladalam takie po 600€ to moj powiedzial ze nam wozek jest niepotrzebny wcale 😂😂🙈🙈 zeszlam na jakies 400€ to wygladaja jak gowno.... 😂 masakra

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marien, nie wracaj 😂😂😂

Ja mam swojego faworyta.
    Bebetto Torino Si, ale taki 3w1 z fotekikiem samochodowym Cybex Aton.
    Mieszkam na 4 piętrze bez widny, więc czasami sama będę musiała sobie znieść i wnieść wozeczek, bo stary będzie w pracy, więc wystarczy mi wtedy stelaż i wpięty fotelik i cyk.
    Teraz trzeba będzie się grubo targować na miejscu. Dobrze, że mój mąż to sknera totalna, to obstawiam, że jeszcze jak ten wózek wcisną za darmo, żeby mojego ze sklepu wyrzucić.n😂😂😂

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do fotelika, trzeba dopasować do konkretnego modelu auta. Nie każdy fotelik pasuje do każdego auta, zależy od głębokości siedzeń, nachylenia itd. Pewnie to wiecie, ale tak na wszelki wypadek pisze 😁

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest ten ?
    https://zapodaj.net/c85b88810a7e3.jpg.html

Naprawde ladny! I cena mega ! Ja prawdopodobnie bede tez z polski sciagala wozek :) jesli tak maja wygladac ceny to mi pasuje ! Kolorystyka tez idealna ! No no....

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Marien, nie wracaj 😂😂😂

Ja mam swojego faworyta.
    Bebetto Torino Si, ale taki 3w1 z fotekikiem samochodowym Cybex Aton.
    Mieszkam na 4 piętrze bez widny, więc czasami sama będę musiała sobie znieść i wnieść wozeczek, bo stary będzie w pracy, więc wystarczy mi wtedy stelaż i wpięty fotelik i cyk.
    Teraz trzeba będzie się grubo targować na miejscu. Dobrze, że mój mąż to sknera totalna, to obstawiam, że jeszcze jak ten wózek wcisną za darmo, żeby mojego ze sklepu wyrzucić.n😂😂😂

Ale ładny! A cena jaka ładna! No do przemyślenia 😁😁

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fotelik wystarczy dopasować w sklepie, jak w aucie jest ISOFIX to już luksus 😁😁

Tak, to ten:) konkretnie ten będę chciała, jeśli mi przypasuje w sklepie 😁

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Fotelik wystarczy dopasować w sklepie, jak w aucie jest ISOFIX to już luksus 😁😁

Tak, to ten:) konkretnie ten będę chciała, jeśli mi przypasuje w sklepie 😁

Tak, ale lepiej nie kupować w ciemno tylko właśnie w sklepie przymierzyć do swojego auta 😁

klz9df9h8o8dolch.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbyś znalazła coś jeszcze to daj znać, ale do mnie nic więcej nie przemawia 😂
    Jest jeszcze Bebetto Holland, tańsze od Torino, ale chyba wizualnie mniej mi pasuje. 🤔

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znać jak coś rozsądnego wpadnie mi w oko 😁

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mi sie ochrzan dostalo :P

Dzownie teraz do szpitala tutaj z zapytaniem no gdzie ta moja wizyta wczesniejsza ktora ma byc wczesniej ?
    a pani mi mowi ze moja wizyta juz minela i byla w piątek , ja mowie ze jak to? no i okazuje sie ze lekarz nie zmienil w dokumentacji mojego starego adresu na nowy... wiec umowilam się na ten piątek... to powinien byc juz 7+6 lub 8tydz,

Moj narzyczony oczywiscie teraz lazi za mną i brzęczy ze wydalismy 200€ na darmo itp no i sie zaczeło .... ze moglas sobie na swoj super wozek dolozyc itp :P hahah no i ze go nie slucham ...
    Więc zadyma :P teraz mi mowi ze powinnam se przelozyc ta wizyte na 8tydzien plus , jednak bo po co isc teraz ale ja chyba wole zobaczyc co z krwiakiem... no i mamy rozkminkę... zadzwonilam do polskiego ginekologa zapytac czy to nie szkodzi takie co tydzien dopochwowe to powiedzial ze w zadnym wypadku nie szkodzi...
    no i juz na ta wizyte w szpitalu mam byc sama... nie wpuszczaja partnera...

Myslicie zeby nie przekladac? isc? sprawdzic malusza i krwiaka czy sie chowa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2021, 17:36

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna33 wrote:
    Tak, ale lepiej nie kupować w ciemno tylko właśnie w sklepie przymierzyć do swojego auta 😁

PS. tego ty tym z autem nie mialam pojecia, dzieki za info :)

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź i sprawdź krwiaka, warto to skontrolować, a przynajmniej tak uważam.😊

Marienn lubi tę wiadomość

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okey :D to sie skontroluje 😁❤

Alutka jak sie trzymasz ? Dodzwonilas sie na jakas teleporade? Czy jutro poprostu zrobisz tescik ?
    Ja wierze ze tam wszystko gra.. 💪👍

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ