Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
niewyspana wrote:Luna,
Chyba Cybex i Anex przekraczają moje możliwości finansowe, więc nie patrzę dalej xD
Planowałam oglądanie po południu bo mam dziś pare spraw ale widzę ze mnie trochę wyreczysz i wiem na co nie patrzeć nawet 😂
Jak cybex to tylko ze złotymi skrzydełkami, jak wszystkie influencerki hahaha -
Luna33 wrote:Planowałam oglądanie po południu bo mam dziś pare spraw ale widzę ze mnie trochę wyreczysz i wiem na co nie patrzeć nawet 😂
Jak cybex to tylko ze złotymi skrzydełkami, jak wszystkie influencerki hahaha
Właśnie mam to przed oczami i po prostu nie wierzę xD No kopara mi opadła, cycki i ręce, wszystko razem.
Ale szczerze to nie byłoby mnie stać chyba nawet na to jedno skrzydełko.... Hahaha, kurna, 2500 za gondolę ze skrzydełkami, około 2k za stelaż... A spcerowka? Dodtkowo...
Szok, zestaw spacerowka, gondola i stelaz to ponad 10k...
Nie, absolutnie nie musisz tego oglądać, NIE.
Bebetto wygrywa wszystko -
niewyspana wrote:Właśnie mam to przed oczami i po prostu nie wierzę xD No kopara mi opadła, cycki i ręce, wszystko razem.
Ale szczerze to nie byłoby mnie stać chyba nawet na to jedno skrzydełko.... Hahaha, kurna, 2500 za gondolę ze skrzydełkami, około 2k za stelaż... A spcerowka? Dodtkowo...
Szok, zestaw spacerowka, gondola i stelaz to ponad 10k...
Nie, absolutnie nie musisz tego oglądać, NIE.
Bebetto wygrywa wszystko
No i zakres poszukiwań się mocno zawęził, wspaniale 😁 nie wiem ile musiałabym zarabiać żeby wydać 10k na wózek. To głupota 🙈
-
Alutka, powiem tak, napewno macie tam jakiegos polskiego ginekologa. Wpisz w google. Nawet jesli jest w innnym miescie popros o rozmowe telefoniczna.
U nas tez NATURA WIE LEPIEJ ale polscy ginekolodzy wypisuja recepty na duphaston i progesteron bez znaczenia, wysylaja emailami.
Ja tez dostalam progesteron teraz od gina.
I maja to w aptece , dziwne skad to maja jak nie uzywaja?
Oczywiscie pani w aptece pytala mnie po co mi to itp alw moze mi .... skoro mam recepte
A te testy paskowe sa okropne zawsze slabo wychodzily. To byl z pierwszego moczu?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
niewyspana wrote:Dla mnie nawet ponad 4k za wózek, to już burżujstwo...
Boze jakie ceny 😂🙈 nie przypuszczalam 😂 Czy ja naprawde chce wrocic do polski? 😂 jak ty tam dajecie sobie rade... 😅
Ja ogladalam takie po 600€ to moj powiedzial ze nam wozek jest niepotrzebny wcale 😂😂🙈🙈 zeszlam na jakies 400€ to wygladaja jak gowno.... 😂 masakra👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien, nie wracaj 😂😂😂
Ja mam swojego faworyta.
Bebetto Torino Si, ale taki 3w1 z fotekikiem samochodowym Cybex Aton.
Mieszkam na 4 piętrze bez widny, więc czasami sama będę musiała sobie znieść i wnieść wozeczek, bo stary będzie w pracy, więc wystarczy mi wtedy stelaż i wpięty fotelik i cyk.
Teraz trzeba będzie się grubo targować na miejscu. Dobrze, że mój mąż to sknera totalna, to obstawiam, że jeszcze jak ten wózek wcisną za darmo, żeby mojego ze sklepu wyrzucić.n😂😂😂 -
To jest ten ?
https://zapodaj.net/c85b88810a7e3.jpg.html
Naprawde ladny! I cena mega ! Ja prawdopodobnie bede tez z polski sciagala wozek jesli tak maja wygladac ceny to mi pasuje ! Kolorystyka tez idealna ! No no....👩 31l. + 👱♂️ 31l.
niewyspana wrote:Marien, nie wracaj 😂😂😂
Ja mam swojego faworyta.
Bebetto Torino Si, ale taki 3w1 z fotekikiem samochodowym Cybex Aton.
Mieszkam na 4 piętrze bez widny, więc czasami sama będę musiała sobie znieść i wnieść wozeczek, bo stary będzie w pracy, więc wystarczy mi wtedy stelaż i wpięty fotelik i cyk.
Teraz trzeba będzie się grubo targować na miejscu. Dobrze, że mój mąż to sknera totalna, to obstawiam, że jeszcze jak ten wózek wcisną za darmo, żeby mojego ze sklepu wyrzucić.n😂😂😂
Ale ładny! A cena jaka ładna! No do przemyślenia 😁😁 -
niewyspana wrote:Fotelik wystarczy dopasować w sklepie, jak w aucie jest ISOFIX to już luksus 😁😁
Tak, to ten:) konkretnie ten będę chciała, jeśli mi przypasuje w sklepie 😁
Tak, ale lepiej nie kupować w ciemno tylko właśnie w sklepie przymierzyć do swojego auta 😁 -
Dziewczyny ale mi sie ochrzan dostalo
Dzownie teraz do szpitala tutaj z zapytaniem no gdzie ta moja wizyta wczesniejsza ktora ma byc wczesniej ?
a pani mi mowi ze moja wizyta juz minela i byla w piątek , ja mowie ze jak to? no i okazuje sie ze lekarz nie zmienil w dokumentacji mojego starego adresu na nowy... wiec umowilam się na ten piątek... to powinien byc juz 7+6 lub 8tydz,
Moj narzyczony oczywiscie teraz lazi za mną i brzęczy ze wydalismy 200€ na darmo itp no i sie zaczeło .... ze moglas sobie na swoj super wozek dolozyc itp hahah no i ze go nie slucham ...
Więc zadyma teraz mi mowi ze powinnam se przelozyc ta wizyte na 8tydzien plus , jednak bo po co isc teraz ale ja chyba wole zobaczyc co z krwiakiem... no i mamy rozkminkę... zadzwonilam do polskiego ginekologa zapytac czy to nie szkodzi takie co tydzien dopochwowe to powiedzial ze w zadnym wypadku nie szkodzi...
no i juz na ta wizyte w szpitalu mam byc sama... nie wpuszczaja partnera...
Myslicie zeby nie przekladac? isc? sprawdzic malusza i krwiaka czy sie chowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2021, 17:36
👩 31l. + 👱♂️ 31l.