Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
konfiturka wrote:Cześć dziewczyny,
ja na jutro mam planowaną datę okresu.
Może to śmieszne, ale co chwilę biegam do toalety i sprawdzam czy @ nie przyszła
Oby to był szczęśliwy cykl! Trzymam kciuki również za Was
Życzę Ci z całego serca, żebyś się @ nie doczekała i zobaczyła dwie kreseczki Ja muszę czekać w niepewności i nadzieji jeezcze prawie tydzień.
P.S. Jak długo się starasz?👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyagniecha2101 wrote:Życzę Ci z całego serca, żebyś się @ nie doczekała i zobaczyła dwie kreseczki Ja muszę czekać w niepewności i nadzieji jeezcze prawie tydzień.
P.S. Jak długo się starasz?
Próbujemy dopiero 3 cykl i chociaż wiem, że to krótko to za każdym razem jak dostałam @ byłam załamana, ale teraz jestem pozytywnie nastawiona i mam nadzieje, że tym razem sie udało
Trzymam kciuki, żeby Tobie również się udałoagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Konfiturka
to prawie tak jak ja ze swoim Nasz w sumie 4 cykl, ale ten pierwszy nie był zbyt obserwowany, więc można powiedzieć, że też dopiero 3 tak na serio Też z każdą @ przezywałam mocno, że się nie udało, ostatnią dostałam w nocy i później już do rana nie spałam, tylko leżałam i beczałam. Za każdym razem chyba za mocno się nakręcam. A w tym cyklu to już w ogóle się nastawiłam, że coś będzie, bo jakiś taki inny ten cykl. Z jednej strony boję się znów rozczarowania, a z drugiej mam wielką nadzieję. No ale @ powinna przyjść dopiero w sobotę, więc zobaczymy...👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie ja już czasem sama nie wiem czy niektórych niby objawów to sobie po prostu nie wmawiam. Miałaś może kiedyś takie kłucie w podbrzuszu, takie może bardziej jakby wiercenie mniej więcej w czasie kiedy powinna być implantacja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 15:52
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zawsze mniej więcej w tym czasie kiedy ovufriend wyznacza mi owulkę, mam też bóle o różnym nasileniu, ale wtedy to jest bardziej skierowane na prawą lub lewą stronę. a tym razem miałam też w 5,6 i 7 dniu po owu takie dziwne kłucie jakby w macicy. I już nie wiem czy sobie tylko wmawiam, czy to faktycznie mogło być zagnieżdżenie. A teraz mam już lekkie bóle przedmiesiączkowe, ale jakieś takie lżejsze niż zwykle w tym dniu cyklu.
A mąż będzie miał najwyżej miłą niespodziankę jeśli okaże się, że jednak się udało Ja swojemu ciągle powtarzam, że pewnie nic z tego i tym razem nie będzie, ale czeka tak jak i ja czy przyjdzie ta @ czy nie.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagniecha2101 wrote:Jak zwykle nie wytrzymałam i zrobiłam już test (10dpo), chociaż sobie obiecywałam, że więcej przed terminem @ nie zrobię No i oczywiście negatywny ;-( Jestem wściekła na siebie i na tą jedną kreskę
To jeszcze nic pewnego, jeśli owulację miałaś 10 dni temu, to do zagnieżdżenia moglo dojść później, wiec test może nie być do końca wiarygodny -
No właśnie teraz mam takie mieszane uczucia...z jednej strony jest mi przykro i jestem zła, że jest negatyw, a z drugiej tłumaczę sobie, że to faktycznie za wcześnie i dalej jeszcze mam nadzieję. Kurcze po co ja ten test dziś robiłam, cały dzień mam tylko przez to zepsuty👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny